50. Epilog

6.8K 224 25
                                    

O 2 roky později

Za ty dva roky se toho událo docela dost. Matyas a Den mají dva nádherné chlapečky Ethana a Jaxona. A přestěhovali se do rodiného domu v sousedctví. Když se Den dozvěděla, že to táta ví byla na mě dlouho naštvaná ,ale pak jsme se udobřili a teď jsem kmotrou dvojčat. Matyas byl radostí bez sebe, když se to dozvěděl. Nakonec se i vzaly, dvojčata jsou hrozně podobná na Den, ale mafiánská stránka po Matysovi se taky nezapře. Táta byl i dokonce potěšen ,že to jsou dva kluci. Prý další členové.

Je mi 18 jsem plnoletá jupí!!

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Je mi 18 jsem plnoletá jupí!!

Táta a Louis nebo tedy táta Lou. Ano je to divné ,když před chvílí to byl strejda. Už to není Louis Tomlinson, ale Louis Styles. Ano vzaly se ,jenom to vím jen já a oni nečekaně. Mafie pokračuje pořád stejně ,dokonce jsem dostala nabítku převzít vedení mafie. Ale s radostí to přenechám někomu jinému. Tahle branž není nic pro mě.  Ano naučila jsem se i se zbraní je to sranda. Ve škole jsem to nějak zvládla. Táta domluvil ,že budu docházet jenom na zkoušení.

Odmaturovala jsem jen s jednou 2 z matiky. A dostala jsem stipendium na Univerzitu George Washingtona. Je to soukromá škola a dlouho jsem přemýšlela jestli to mám vzít. Nakonec jsem na to kývla a v září nastupuji. Ano je to až v USA a zpět do Londýna se budu vracet na svátky a prázdniny, ale i tak je to daleko.

Co mě překvapilo bylo, že tátové to vzali v klidu a nezlobí se ,že nepovedu mafii a budu za oceánem studovat. Prý i tak jsou na mě pyšní doufají ,že to dotáhnu daleko. A je jim jedno jestli na straně dobra či zla.  

Slyšela jsem je dokonce mluvit o tom, že by si chtěly adoptovat další dítě. Já bych chtěla brášku malej Styles. Ale to by znamenalo ,že ho neuvidím vyrůstat. Možná se ptáte jestli se za tu dobu znovu objevil v mém životě. Ne já nevím jestli se mnou něco špatně, ale prostě nic. Jestli na mě dává pozor Dyl nebo už nemám takové štěstí. Snad mě to "neštěstí"? pustí na jiném kontinentě, v jiné zemi, v jiném státě , jinem městě.

Málem bych zapomněla na Roxy. Je to nádherná dáma se způsoby. Jednou se nám zaběhla a vrátila  se asi za 3 dny.  Pak se zjistilo, že čeká štěňata. Hnedka jak mohli od mámy jsi je rozebraly lidi z mafie. Chtěla bych aby tu ještě byla hodně dlouho pro mě. A možná i pro další dítě v rodině Stylesů.

Tak tohle bude asi všechno co se stalo za ty dva roky. Moje momentální pocity? Šťastná a spokojená. Tehdy když mě přivezli do domova myslela jsem, že to je můj konec. A teď mám rodinu, přátele a nemohu si ztěžovat.

„Nemáte-li úspěšnou minulost, není to důvod, abyste neměli úspěšnou budoucnost."

 – Theodore Dreiser

Adoptovaná mafií حيث تعيش القصص. اكتشف الآن