15. Učebnice

7.9K 300 3
                                    

Se zvonkem jsem se rychle zvedla, vzala si svoje věci a vydala se ke skříňce. Procházela jsem chodbou a zahlédla toho záhadného kluka. Seděla jsem s nim celou dobu. Musím uznat, umí pěkně malovat. Ale nic neříkal.

Došla jsem ke skříňce, dala tam věci, zamkla a vydala se směr parkoviště. Harry tam čekal opřený o kapotu auta. Jelikož něco dělal na mobilu, rozhodla jsem se ho poškádlit. Zahnula jsem trochu víc do leva, abych přišla zezadu. Když jsem byla přímo za nim, jemně jsem mu zaryla prsty do žeber. Vypískl jak holka. Začala jsem se nehorázně smát, ten pohled byl k nezaplacení.

"Caitlin Lilian Styles, víš jak jsem se lekl?!"

Ouu použil moje prostřední jméno a navíc použil svoje příjmení. Co sním všichni sakra maj?!

"Nevím, Harolde Edwarde Stylesi a navíc, tak ty jsi mi dal svoje příjmení, jo?"

"Jo, adoptoval jsem si tě, tak můžu a neříkej mi Harolde."

Dělal naštvaného, ale já vím, jak na něj. Prostě jsem k němu přišla a objala ho. A zabralo to, kolem mě se obmotaly silné paže. Chvilku jsme tam stáli, pak mi dal Harry pusu do vlasů a popohnal mě k autu se slovy, že musíme jet.

Dojeli jsme domů. Strejdové seděli v obýváku a koukali na fotbal, jak nečekané. S pozdravem jsem se vydala do pokoje dělat si úkoly. Vyběhla jsem schody, tašku hodila na postel. Šla do šatny převlékla se do pohodlnějších kousků a vlasy si dala do drdolu. Skočila do postele a začala si dělat úkoly. Když jsem si chtěla začít dělat úkol do dějepisu, našla jsem uvnitř učebnice nápisy napsané lihovkou po stránkách.
Děvko, chcípni na rakovinu. Dál jsem to raději nečetla nebo spíš jsem nemohla, jelikož se moje oči zalili slzami. Učebnici jsem zkopla z postele a obličej zabořila do polštáře s nadějí, že to moje vzlyky utiší. Ale asi ne, jelikož po chvíli někdo zaklepal na dveře.

Pohled Liama

Šel jsem za Cai se zeptat, jestli nemá hlad. Když jsem šel po schodech uslyšel jsem vzlyky, co vycházely z jejího pokoje. Zaklepal jsem a čekal, jestli se ozve. Nic, tak jsem pomalu otevřel a nakoukl dovnitř. Cai ležela na posteli s hlavou v polštářích. A celé její tělo se otřásalo vzlyky.

"Cai, zlatíčko, co se stalo?"

Jenom co Cai uslyšela můj hlas zvedla hlavu z polštářů a uslzenými očima se na mě podívala. Co nejrychleji se snažila šetřit slzy, ale pořád se jí tvořily další. Přišel jsem k ní a sedl si na postel, Cai se mi okamžitě vrhla kolem krku.

Asi dalších patnáct minut mi brečela do košile. Pak jsem podle pravidelných nadechů usoudil, že usnula. Pomalu jsem ji položil na postel a přikryl. Pozbíral učebnice a dal je na stůl. Když jsem chtěl odejít, všiml jsem si učebnice na zemi. Chtěl jsem ji dát k těm ostatním, ale všiml jsem si nápisů uvnitř. Tak proto Cai brečela. Krev mi začala vařit v žilách. Rychlým krokem jsem odešel z pokoje, zavřel za sebou a šel do obýváku za Harrym.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tak jo další díl je tu

Jak myslíte ,že se zachová Harry?

A kdo to asi napsal?

Doufám že se líbí
Budu ráda za komenty atd.

Adoptovaná mafií Where stories live. Discover now