25. Roxy

6.8K 229 16
                                    

Pohled Harryho

Caitlin usnula na posteli jenom co jsme přijeli. Konečně jsem mohl uskutečnit svůj plán. Tedy překvapení pro Caitlin v podobě psa. Chci aby měla ochránce. Osobně ji vycvičím aby ji hlídala. Je to holka tu jsem chtěl já sám, ale jméno nechám na Cai.

Opatrně jsem uvázal růžovou mašličku kolem jejího krku a bylo hotovo. Vzal jsem ji do náruče a vydal se do pokoje Caitlin. Když jsem otevřel dveře čekal mě šok. Caitlin nebyla na posteli. Nevěděl jsem kde je, ale pak jsem uslyšel vodu z koupelny a hnedka se mi ulevilo.

Štěně jsem položil na postel a rychle odešel dolů do obýváku a zapl televizi. Asi po půl hodině jsem uslyšel jekot a dusot nohou jako když někdo běží po schodech. A než jsem se nadál měl jsme Cai pověšenou kolem krku. Obmotal jsem ruce kolem ní a přitáhl si ji na klín aby nebyla zkroucená.

"Děkuji, děkuji, děkuji, dě....."

Než mi stihla znovu poděkovat, zastavil jsem ji prstem na její puse.

"Není za co a už mu neděkuj."

Jenom přikývla a znovu mě obejmula. A zase zopakovala to slovo děkuji, mě zní asi hrábne.

"Jak se jmenuje a co je to holka nebo kluk?"

"Jméno můžeš vybrat ty a je to holka."

Caitlin se na chvíli zamyslela a pak vykřikla, až jsem se lekl.

"Bude to Roxy!"

Na to jsem mohl jen souhlasit. Rychle mi dala pusu na tvář a utíkala zpět za Roxy. Nad tím jsem se jenom pousmál a začal zase věnovat pozornost telce.

Pohled Caitlin

Pane bože já dostala psa. To byl vždy můj sen. A teď se mi splnil a to díky tátovi. Roxy je tak roztomilá a malinká. Určitě bude spát semnou v posteli, žádnej pelíšek. Pomalu jsem ji vzala do rukou a lehla si na postel a začala ji pozorovat.

Je úžasná budeme muset jed něco pro ni koupit. Raději jsem napsala tátovi sms.

Tati?

Ano?

Máme věci pro Roxy? Jako třeba vodítko, misky, hračky?

Ano všechno je zařízené.

Ok.

S úsměvem na rtech jsem si lehla do postele a začala přemýšlet, co jsem za ten měsíc událo.

Pohled Harryho

Když jsem v klidu koukal na televizi, bouchly vchodové dveře. Byli to kluci a nesli pivo což známe, hrajou fotbalový zápas.

Beze slova si sedli na gauč a přepli kanál. Ano, když jsme v doupěti tak musí mít kluci ke mě autoritu a respekt, ale za prahem tohoto domu to padá.

***
Nakonec to bylo čtyři ku pěti pro Německo. Vůbec se mi to nelíbilo. S povzdechnutím jsem se zvedl z gauče a vydal se do pokoje Caitlin. A navíc dneska nic ještě nejedla. Musí mít hlad. Ale po otevření dveří jsem vešel dovnitř a spatřil spící Caitlin a Roxy.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Další díl je tu
Doufám že se líbí
Budu ráda za komenty atd.

Adoptovaná mafií Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang