45. Pokus

4.6K 176 3
                                    

Pohled Caitlin

Když jsme dojeli před dům. Jako poděkování dostal Luke pusu na tvář a já se vydala dovnitř. Odemkla dveře, zkopla boty a namířila si to do kuchyně. Vzala si z košíku co bylo na lince jablko a šla si sednout do altánu co je na zahradě. Jelikož jsem měla bosé nohy cítila jsem jak mi mezi prsty na nohou prokluzuje tráva, která je mokrá díky zavlažování. Slunce mě příjemně hřálo na kůži.

Pomalu jsem dosedla na dřevěnou lávku. Zavřela jsem oči a na chvíli jsem přestala přežvykovat jablko. Zaposlouchala se do zvuku přírody. Bylo to nádherné a velmi uklidňující.

Miloval mě?
Svedla ho?
Mrzí ho to?
Mrzí to mě?
Stál za to?
Bude mi volat?
Mám mu zavolat já?

Otázky tohoto typu zaplnily mojí mysl. Zvedla jsem se z lavice a vydala se ke třpytícímu bazénu. Předklonila se a zahleděla se na svůj odraz. Otočila se zády k němu a zaklonila se. Celé mé tělo obklopil chlad a nechala se stáhnout až ke dnu. Když jsem začala pociťovat nedostatek kyslíku někdo skočil do bazénu a vytáhl mě ven. Pak si nic nepamatuju.

Pohled Harryho

Jeden obchod sem a druhý tam. Zmoženě jsem nasedl do auta a vyjel směr domov. Anastazia a ostatní jsou mrtví jelikož celý jejich doupě vybuchlo.

Dojel jsem před dům. Vystoupil, zamknul a šel pro poštu. Účty nic víc než účty. Když jsem chtěl jít dovnitř domu uslyšel jsem zvuk podobný jakoby něco spadlo do vody. Vydal jsem se tedy k bazénu co máme na zahradě.

Caitlin byla ve vodě. Na dně bazénu, co máme na zahradě. Rozběhl jsem se k bazénů a skočil do vody, a vytáhl Caitlin. Nechápal jsem proč to udělala. Když jsem ji vytáhl a donesl do obýváku, a následně zabalil do deky jsem se šel převléct z mokrého oblečení do suchého.

Zašel jsem do pokoje Caitlin a vzal ji nějaké suché oblečení.
V obýváku jsem ji pomalu převlékl a vzal jsem si ji do objetí. A usnul taky.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Takže za prvé se moc omlouvám ,že dlouho nevyšel dil.
Nebyl čas a ani nálada

Jinak budu ráda za komenty atd.
Doufám ze se líbí

tajemna-an07 kolik dílů už mělo vyjít zlato?

Adoptovaná mafií Where stories live. Discover now