18. Pomsta

7.9K 261 18
                                    

Klekl jsem si k Louisovi a s roztřesenyma rukama mu zkoušel nahmata plus. Byl tam. Liam vzal Louise do náruče a odnesl ho do obýváku a pomalu ho položil na gauč. Došel jsem do koupelny a vzal lékárničku.

Když jsem se vracel zpět, srazil jsem se s Niallem.

"Kde je?"

"V obýváku."

Než jsem se stihl zeptat jak se dozvěděl, že je Louis tady byl pryč. Raději jsem šel do obyváku. Niall seděl na zemi a bavil se s Louisem.
Liam mi šeptem sdělil, že kromě říznutí na čele nic nenašel. Jenom jsem kývl a vydal se ke klukům. Položili lékárničku na stůl a vytahli z ní dezinfekci a hadřík.

Když jsem začal, zeptal jsem se Nialla.

"Jak si se dozvěděl, že je Louis tady? A kdo je s Caitlin?"

"Klid, přijel James a Luke, že se našel a vystřídali hlídku."

Mávl jsem nad tím rukou a šel do pracovny.

Pohled Caitlin

Probudila jsem se kolem jedenácté odpoledne. Od té doby jsem koukala do stropu a přemýšlela, co se mi za poslední měsíc stalo. Adopce, nová škola, pak Rebecca, ta učebnice a ta lež. Když mě to přestalo bavit byla jsem na mobilu. Dokonce jsem si založila některé sociální sítě.

Když jsem začínala mít hlad, šla jsem si dolů pro něco. Dole na gauči seděli nějací pánové. Když viděli můj výraz vysvětlili mi, kdo jsou. Snědla jsem jogurt a raději jsem to neřešila a šla do koupelny, kde jsem si dala dlouhou a teplo vanu. Pak se zase zavrtala do postele a zase přemýšlela.

Pohled Anastazie

Dávka která mi právě kolovala v žilách zastírala mou mysl. Ale byl to úžasný pocit.

Pokud se ptáte, jestli jsem zmlátila Louise já, tak jo. No co, Stylesův gang nám už asi dva měsíce přebírají obchody a on se prostě naskytl jako dobrá volba pro pomstu. A navíc jsem plnila rozkaz Kevina.

Pohled Louise

Každý pohyb mě bolel. Cítím se trapně a poníženě. Mafián a takhle skončit zmlácenej od holky. Ale Anastazie je už od plen na tohle trénovaná. A navíc jí trénoval samotnej Anthony, největší mafiánské zvíře. Šéf Ruské mafie.

Ale jenom co se budu moct postavit na vlastní nohy, zabiju ji, to přísahám.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tak jsem zpět

Doufám že se líbí
Budu ráda za komenty atd.

A dnešní díl chci věnovat moji kamarádce PŠTROSOVI DUNOVI 😂 elsabigyard
I love you💙

Btw. Any jsi tu a jsi za mrchu jako vždy 😂😂😘 tajemna-an07

Adoptovaná mafií Where stories live. Discover now