26. Talíř

6.4K 235 36
                                    

Vypadaly roztomile a šťastně. Potichu jsem došel k posteli, vzal deku kterou měla Cai zkoplou u noh a přikryl jí i s Roxy. Pomalu a tiše zavřel dveře a šel dolů do kuchyně udělat jídlo. Dostal jsem chuť na špagety, o bože jak já je miluju.

Vytáhl jsem potřebné ingredience a začal vařit. Asi po hodině jsem měl hotovo. Vzal jsem talíř dal si na něj těstoviny a směs. Položil ho na ostrůvek a otočil se zpět k plotně s úmyslem zbytek jídla schovat. Ale když jsem se otočil zpět byl talíř pryč. Jsem si jistej, že jsem ho tam dál.

Z mého dedukování mě vyrušila televize. Rychle jsem vytáhl zbraň a opatrně jsem šel do obýváku. Byl to...



Chvilka napětí...




Už to bude...



Nebo možná ne...


Dělám si srandu...

Byl to Niall a cpal se mýma špagetama. Zbraň jsem schoval zpět za opasek. A s povzdechem jsem si šel do druhý talíř. Jenom co jsem se vrátil dál jsem Niallovi pohlavek. Ten se na mě nechápavě koukal. Když jsem koukl na talíř v jeho rukách, hnedka pochopil a s omluvou a pochvalou, že to je úžasné se na mě usmál.

Do prdele, jak já nesnáším, když se on usměje vždy mu vše odpustím a on to vím, tím pádem to používá proti mě. V klidu jsme dojedli a po mém návrhu si jít zahrát kulečník jsme se zvedli směr sklep.

Niall nachystal vše potřebné a já zapnul hudbu. Zrovna tam byla písnička od Floridy My house .

Welcome to my house...

Ruka jsem ukázal kolem sebe a Niall dostal výtlem jak prase. Když se hra blížila ke konci někdo otevřel dveře od herny. Byla to Caitlin a u nohy seděla Roxy. Než jsem se nadál, byla Roxy v náruči Nialla. Je to prostě veliký mafiánský dítě.

Podíval jsem se na Caitlin a po menším monologu jsem zjistil, že má hlad. Tak tedy jsem se s ní v závěsu vydal do kuchyně, kde ji dal jídlo a na její požádání udělal nový culík. Opřel jsem se o linku a pozoroval jak si v klidu jí svoje špagety. Mé pozorování přerušil zvuk mobilu, který patřil Cai. Ta ho vzala a začala se hrozně usmívat.

Po skončení hovoru se mě zeptala, zda-li může jít s Dylenem do kina. I přes moje protesty jsem ji pustil. Když si obouvala boty, připojil se k nám Niall s Roxy. Cai mě pak objala s pusou na tvář a už byla pryč. Bylo to tak rychle. Niall mě přátelsky  poplácal po zádech a odešel nečekaně do kuchyně. Sice ano Dylan je z mého gangu, ale i přes to jsem zavolal Jamesovi aby je hlídal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Další díl je tu
Doufám že se líbí
Budu ráda za komenty atd.

Adoptovaná mafií Where stories live. Discover now