27. Kino a pusa

6.4K 226 12
                                    

Pohled Caitlin

Dylen mě čekal u brány, kde mi předal růži, kterou jsem s radostí příjmula. Přičichla jsem k ní, vůně byla až omračující. Nad tím jsem se pousmála. A toho si všiml i Dylan a polichotil mi. Začala jsem se červenat a to jsme teprve před domem.

Pomalým krokem jsme vyrazili směr kino. Docela se ochladilo, jak nečekaně, je začátek Prosince. No jo, do háje, já nemám dárky. Pane bože, to nejdůležitější a já to nemám. No tak Louimu dám něco s mrkví, asi triko. Liam...Liam...hodinky sice to bude dražší, ale budou to moje první Vánoce co budu slavit s nimi. První Vánoce co budu slavit za posledních pět let. Ale zpět ke dárkům, Niall, to bude asi nějaký poukaz na jídlo a táta hmmm... co pro tátu, všimla jsem si, že poslední dobou začal nosit prstýnky, tak třeba nějaký najdu.

Z mého dumáním mě vyrušil Dylan s tím, že už jsme u kina. To bylo nějaké rychlé. Jenom jsem pokrčila rameny a šla do útrob kina. Když Dylan vybíral film napadla mě myšlenka Co když s ním skončím do konce života nebo Dělá to že se třeba s někým vsadil a ja mu naletěla. Ty myšlenky jsem zahodila do kouta hlavy a vydala se po boku s Dylenem do sálu.

Film jsem moc nevnímala, jelikož si ty myšlenky našli cestu do mé hlavy. Díky bohu film brzo skončil a já mohla vypadnout. Vyšli jsme z kina a vydali se rovnou domů.

Přede dveřmi jsme se zastavili.
Nevěděla jsem co mám čekat.

"Dneska jsem si to užil, doufám že ty taky."

"Já taky, bylo to hezké."

Chvíli jsme si tam povídali, než se začalo stmívat a pouliční lampy svítit. Působilo to romanticky. Jako ve filmech.

"Už budu muset jít."

Jenom kývl a nachvíli se pohledem zastavil na mých rtech. Pane bože, to ne, já to neumím. Ano přiznávám, nikdy jsem se nelíbala. Než jsem se nadála, jeho měkké a teplé rty se ocitly na těch mých. Automaticky jsem začala spolupracovat. Nevím kde jsem se to naučila. Když mi začínal docházet kyslík odtáhla jsem se. Začala jsem se červenat, rychle jsem utekla domů.

Vyzula boty a vyrazila směr obývák. Táta seděl na gauči a na něco koukal. Potichu jsem si k němu přisedla a položila hlavu na jeho rameno. Ucítila jsem ve vlasech pusu. S úsměvem na rtech jsem začínala usínat.
Nečekaně se mi zdálo o Dylenovi
a té puse.

Pohled Harryho

Asi deset minut po Caitlin odešel i Niall. Neměl jsem co dělat. Ano i mafián někdy nemá co dělat. Nakonec jsem si dal dlouhou vanu, ohřál si špagety a koukal na telku.

Zachvilu budou vánoce, co mám koupit Caitlin. Hm... třeba bychom mohli jet na dovolenou. Na Floridu, jo přesně.

Dojedl jsem jídlo a pohodlně se posadil a začal koukat na televizi.
***
Když skončil film co dávali. Přišla Cai. Jenom se vyzula, sundala bundu, sedla vedle mě, položila si hlavu na mé rameno. Byla roztomilá. Dal jsem ji pusu do vlasů a nechal ji spát.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nový díl je tu
Doufám že se líbí
Budu ráda za komenty atd

Adoptovaná mafií Where stories live. Discover now