37.BÖLÜM:KAN

17.5K 688 32
                                    


 Merhaba arkadaşlar! Yeni bölüme geçiyoruz. Eğer beğenirseniz oylayıp yorum yapmayı unutmayın. Kendinize iyi bakın.

*****

Rahatsız geçen birkaç saniyeden sonra avcıların arasında küçük bir çocuk fark ettim. Çocuğa dikkatli bakınca Cihuateteo kadınını avlamak için annesinin feda etmeyi göze aldığı çocuk olduğunu anladım. Onu getirmeleri çok tehlikeliydi ve bu işte bir terslik olduğunu seziyordum. Arkamdaki avcının uzattığı yayı ve oku elime alarak beklemeye başladım. Vampirin ne düşündüğünü anlamak bize göre zordu ama Arel anlıyor gibiydi. 

"Ne yapacak?" diye fısıldadım.

"Kaçamayacağını biliyor. Bekleyerek dikkatinizi dağıtmaya çalışıyor."

 Etrafta bir boşluk aradım. Kaçabileceği herhangi bir delik. Ama herkes etrafını çevrelemişti ve...

 Bir dakika bu kadın ne yapıyor?

"Pars dikkatli ol." Boğazım yırtılırcasına bağırdım. Cümlemi bitirir bitirmez bir silah sesi duyuldu ve bir gölge koşarak yanımdan geçti. Kadının ormanın derinlerine doğru koştuğunu görünce peşinden fırladım. Küçük çocuk neler olduğunu anlamadan annesine bağırıyordu. Ona annesinin avcılara ihanet ettiğini anlatmak isterdim. 

"Bekle." Kadının arkasından koşarken fark kapanıyordu. Daha gençtim ve doğal olarak daha hızlıydım. En sonunda dokunacak kadar yaklaştığımda omzundan tutarak çevirdim. Sendeleyerek yere düştü. Okumu üzerine çevirdim. Yavaşça ayağa kalktı. 

"Neden yaptın bunu?"

"Çünkü hepiniz salaksınız." 

"Bir vampire yardım ediyorsun."

"Bunu oğlum için yapıyorum."

"Nereye gidecek?"

"Bunu zaten biliyorsun. 22, 48, 52."

 Bunları söyledikten sonra belinden silahını çıkarıp kafasına ateş etti. Geriledim. Cesede bakarken sayılar beynimde yankılanıyordu. Diğerlerinin yanına geri döndüm. Pars yanıma geldi. 

"Kadın nerede?"

"Öldü." 

Gözlerim küçük çocuğa kaydı. Etrafına korkmuş bir şekilde bakıyordu.

"Onunla ben konuşurum."

Pars'a teşekkür etmek isterdim ama bu sayıların anlamını bir an önce bulmalıydım. Biraz ilerideki arabaya bindim. İçerideki havadan bunun Arel'in arabası olduğunu anlamıştım. Kafeye hızla sürdüm. Odaya çıkıp annemin defterini çıkardım. Sayıların bazı değerleri vardı. Ama her sayı diğer sayılarla birleştiğinde anlam kazanıyordu. 22; hızı,  48; kötü şansı ve 52; kanı temsil ediyordu. Bu üç sayı birleştiğinde ise tek bir anlam ifade ediyordu. Ölüm.

                         *****

Hız vampirlerle ilgili olmalıydı. Kan da büyük ihtimalle vampirleri ilgilendiriyordu. Kötü şans zaten eksik olmuyordu. Odanın kapısı açıldı ve Alkim içeri girdi.

"O nasıl?"

"Yaşına göre gayet iyi karşıladı. Siz avcılar duygularınıza çok iyi hakim olabiliyorsunuz. Sen ne yapıyordun?"

"Avcı intihar etmeden önce bazı sayılar söyledi. Aynı şeyleri rüyamda da görmüştüm."

"Ve?"

"Ve bu sayılar ölümü simgeliyor." 

"Diğerleriyle konuşmalıyız."

"Evet ben Görkmen'e haber veririm sen arabaya git."

BALIN (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now