Capitolul 45

1.5K 55 0
                                    

Din perspectiva Irinei!
-Mami, mami ,hai ,sa mergem și în parc! Spune Dani sărind de colo colo
-Da mami ,hai ,sa mergem ,vreau vata de zahar! Îl completează Alexia
-Bine, fie dar nu stam mult! 
Nu prea îmi arde de nimic, de Lixa nu am aflat nimic ,bine înțeles ca nu am nici noul lui număr, off sa te ia dracu Lixa, de nenorocit! Telefonul meu suna de zori și vad ca este Dani asa ca răspund repede.
Conversație telefonica
-Ce faci pitic?!
-Bine în parc cu copii tu?
-Bine, te-am sunat sa te anunț ca azi la 8 seara vreau sa fi la mine, o voi cere de nevasta pe iubita mea și nu poți lipsi și mai ales vreau sa o cunoști este un pas important pentru mine nu poți lipsi!
-Poftim?! Ce dracu te însori și eu aflu dabea acum, stai lasa-ma sa rectific tu ai iubita și vrei sa o ceri de nevasta în câteva ore și acum ma anunți?

Spun eu mai mult tipand, el rade și spune-Da, este un soc, după ce iti revi vino la mine! Trebui sa închid ,te pup! -Bine și eu te pup!-Stai am uitat ceva! Sa iei și copii! -OK! Doamne nici acum nu pot sa îmi revin din cauza socului ce dracu Dani ...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Spun eu mai mult tipand, el rade și spune
-Da, este un soc, după ce iti revi vino la mine! Trebui sa închid ,te pup!
-Bine și eu te pup!
-Stai am uitat ceva! Sa iei și copii!
-OK!
Doamne nici acum nu pot sa îmi revin din cauza socului ce dracu Dani se însoară?! Și mai ales cu cine?
După câteva zeci de minute de stat în parc ,în sfârșit am ajuns acasă și normal ca nu ma pot relaxa puțin deoarece trebui sa ma pregătesc de petrecere. Chef de petrecere nu aveam, dar ce sa fac este fratele meu nu îl pot lasa singur și plus de asta l-am mai supărat aseară.
Ii duc pe cei mici în camera lor și o rog pe Matilda sa ii pregătească ea, în timp ce eu voi merge sa fac o baie și sa îmi aleg ceva de îmbrăcat. Îmi aduc aminte ca am comandat 2 rochite identice una pentru mine și una pentru Alexia sigur le vom lua pe alea sincer cred ca va fi o ditamai petrecerea cu multa lume importanta deci trebui sa arat foarte bine doar sunt sora mirelui.

Aproape am terminat trebui sa îmi mai dau cu ruj și sa îmi iau pantofi și sunt gata.
-Doamna, va rog veniți puțin, nu ma înțeleg cu Dani de o ora ma cert cu el.
-Off, vin imediat!
Oare ce a mai pățit, îl las naibii de ruj și merg în camera copiilor cum intru am o surpriza de milioane .Băiatul meu stătea în mijlocul patului în boxeri și tot bolborosea nu știu ce chesti. Of vom întârzia.
-Ce se întâmplă aici?! De ce nu ești gata?!
-Nu mai merg nicăieri nu îmi place sa ma îmbrac în costum iar nana nu ma lasa sa îmi iau blugi, spune ca este necesar sa ma îmbrac în costum și bla bla bla!
Spune el supărat, nana ii spunea Matildei. Câteodată îmi vin nervi când vad ca a moștenit personalitatea lui Lixa, poate  seamănă cu mine la exterior dar în rest pot sa jur ca este taică-său întreg.
-Hai Dani, ce este asa greu sa îți iei costum pe tine pentru câteva ore, nu se va intampla nimic! Spune Alexia un timp ce își aranja rochia
-Nu și nu și nu ! Daca nu îmi iau blugi nu merg nicăieri! 
-Vrei sa se supere unchiu pe tine?! Hai odată deja întârziem!
-Măi mama nu intelegi ca eu nu îmi iau costum poate sa se supere oricine!
-Bine fie, facem o afacere! Îți iei blugi dar îți iei și cămașă și sacou și papion de acord?!
-Bine!
-Hai fugi acum repede și îmbrăcate, te ajuta nana!
Rămân doar eu cu Alexia în camera eram îmbrăcate amândouă la fel

-Hai Dani, ce este asa greu sa îți iei costum pe tine pentru câteva ore, nu se va intampla nimic! Spune Alexia un timp ce își aranja rochia-Nu și nu și nu ! Daca nu îmi iau blugi nu merg nicăieri!  -Vrei sa se supere unchiu pe tine?! Hai odată dej...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
RAUL CE IMI FACE BINE ♡Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum