Capitolul 29

1.5K 47 6
                                    

ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
!
!
!!!
!
!
!
!ACEST CAPITOL ESTE +16  SAU CHIAR +18 ANI !!!!!! LECTURA PLACUTA




Dani ma lasa în fata casei, intru și rămân fără cuvinte. Lixa stătea pe canapea cu un fel de landou în mana. Ce are de gând sa facă cu ala?!

Din perspectiva lui Lixa
Când am văzut-o ca intra pe usa mi-a stat inima în loc. Era atât de frumoasa și  speriata în același timp poate din cauza ca a văzut chestia asta în care am de gând sa pun copilul când îl voi lua, numai ca eu nu o așteptăm pe ea, o așteptăm pe mama. Trebuia sa vorbesc cu ea sa ii spun planul meu și sa ma lase sa îl iau pe Dani.
-Ce ai de gând sa faci cu ala?!
Ma întreabă ea venind spre mine.  Bun Lixa scoate ceva credul pe gura aia cat mai repede, altfel femeia asta din fata ta te va strânge de gat în secunda doi.
-Pai este cadoul meu pentru bebe, ma gândeam ca ai nevoie de el, cum nu am văzut nici unul pe aici.
Spun eu și ma gândeam tâmpitul de Dani nu mai putea sa o mai tina o jumătate de ora... offf prost, prost.
-Aaaa... ok multumim, numai ca nu cred ca vom avea nevoie de el. spune ea serioasa
-Pentru orice eventualitate.
Nu mai zicea nimic, stăteam și o priveam, prințesa mea mica și răsfățată! Încăpățânata mea, mai devreme sau mai târziu tot te voi face sa cedezi, și vom fi fericiți ca o familie normala toți trei, sa ma trezesc în fiecare dimineață sa te găsesc goala lângă mine. Sa îți mângâi parul ciufulit, sa te sărut pasional. Asta este tot ce îmi doresc. Nu spunea nimic ma privea cred ca a văzut ca ma gândeam la ceva pervers fiindcă zâmbeam ca un idiot și ma uitam la ea. După un timp se ridica și pleacă bănuiesc ca se duce la Dani sa îl vadă,  normal ca pleaca din moment ce eu nu zic nimic și ma mai uit și ca un psihopat la ea.
-Stai! Spun eu iar ea se conformează și se întoarce cu fata la mine.
Ma duc spre ea și încep sa o sărut pasional, spre uimirea mea ea îmi răspunde.

 Ne sărutăm ca și când toată viata noastră depinde de acest sărut, se vedea clar ca și ea avea nevoie de sărutul asta ca de aer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ne sărutăm ca și când toată viata noastră depinde de acest sărut, se vedea clar ca și ea avea nevoie de sărutul asta ca de aer. Încep sa cobor încet spre gatul ei și trasez lini cu limba pe clavicula ei aceasta scoate un geamăt scurt. O iau în brate ea își incolaceste picioarele în jurul taliei mele, o duc în dormitorul meu și o așez pe pat, și încep sa o sărut iară.

 O iau în brate ea își incolaceste picioarele în jurul taliei mele, o duc în dormitorul meu și o așez pe pat, și încep sa o sărut iară

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
RAUL CE IMI FACE BINE ♡Where stories live. Discover now