Capitolul 38

1.3K 43 2
                                    

Din perspectiva lui Lixa
Ma îmbrac și aștept sa vina sa ma oprească sa îmi spună ca ma iubește, dar nu o face asta este doar speranța mea. Irina nu a ieșit din baie deci cel mai bine este sa plec acum pentru ca dacă mai stau mult sar putea sa ma răzgândesc. Ies pe usa camerei de hotel și intru în lift în nici doua minute ajung la mașină, scot telefonul din buzunar și îl apelez pe Andy, am nevoie neapărat de un prieten și el este singurul pe care îl am și în care am încredere totala.

Îmi scot și țigările îmi aprind una și aștept nerăbdător ca el sa răspundă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Îmi scot și țigările îmi aprind una și aștept nerăbdător ca el sa răspundă.
Conversație telefonica
-Oo cf fratelo?  Te-ai gândit ca mai exist și eu. Spune el, avea dreptate nu îl mai sunasem de ceva vreme
-Știu ca nu te-am mai sunat de mult, dar am avut probleme.
-Ce ai pățit?
-Pai mai multe hai sa ne întâlnim am nevoie de fratele meu și de ceva de băut!
-Bine unde ne vedem?
-Vin eu și te iau de acasă cam într-o ora!
-Bine te aștept! 

Din perspectiva Irinei

Ooo doamneee ce este cu el de face asta, oare își bate iar joc de mine și mâine îmi va spune ca a glumit?! Nici nu știu ce sa cred sunt asa de confuza. Mai bine aștept pana mâine sa vad ce are de gând ca sa știu si eu ce sa fac.
Ies din baie și intru în camera îl caut cu privirea și vad ca nu este, probabil ca a plecat, și eu ce naiba sa fac acum sa îl aștept sau sa plec și eu acasă? !
Ma uit pe noptiera de lângă pat și vad ca mi-a lăsat niște bani,mai mult ca sigur sunt pentru taxi. Ma îmbrac și cobor la recepție ii cer fetei de acolo sa îmi comande un taxi și aștept. Imediat ce taxiul a venit m-am urcat în el și i-am spus adresa, tot drumul ma gândeam la Lixa, îmi este atât de greu sa cred  ca va renunța la noi. Dar oare eu ce voi face îl voi lasă să plece și voi fi egoista sa ma bucur doar eu de Dani și de fiecare lucru nou pe care îl face? Îl voi priva pe Dani de tatăl lui? Sau îl voi priva pe Lixa de copilul lui? Șoferul ma anunță că am ajuns și ii plătesc după către ies grabita din mașină. Intru în casa și vad ca nu era nimeni oare pe unde umbla mama lui Lixa nu am mai văzut-o de atâta timp. Merg în camera la mine și ma schimb în pijamale, ma pun sa dorm fiindcă am o presimțire ca mâine va fi o zi lunga!
De dimineață aud un plânset de copil nu deschid ochi dar am impresia ca doar visez . Deschid ochi cu greu și îl vad pe Dani lângă mine, off cat ma bucur ca este aici dar în același timp îmi pare rău că Lixa chiar se tine de cuvânt. O vad pe Matilda cum intra în camera și vine lângă pat cu un biberon de lapte.
-Bună dimineața domnișoară Irina, m-am gândit ca va veți bucura dacă îl veți vedea lângă dumneavoastră! 
-Bună dimineața și ție, da ma bucur enorm. Va rog sa îmi vorbiți cu "tu" ma simt prost sunt mai mica cu mult ca dumneavoastră!
-Voi încerca!  Domnul a spus sa îl sunați când va treziți!
-Asa voi face, mulțumesc. Ii spune iar după încep sa îmi caut telefonul și îl vad pe noptiera din partea dreapta îl iau și îl apelez imediat pe Lixa. Este deja a treia oara când îl sun și el nu răspunde. După aproximativ 10 minute în care am sunat încontinu și nu a răspuns m-am lăsat păgubasa și mergând spre baie am simțit cum o amețeală își face simțită prezenta. Ce naiba , se întâmplă tot mai des. Telefonul suna și merg grabita sa răspund, vad ca este Lixa.
-Hei te-am sunat și nu ai răspuns! Zic eu supărată
-Am avut treaba! În 30 de minute sa fi în fata casei vin sa te iau.

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Where stories live. Discover now