Capitolul 7 - "I-am facut jocul"

1.7K 66 1
                                    

Ajungem in parcarea clubului , ma opresc in fata masinii lui nu stiam ce sa fac , nu stiam daca este bine sa merg cu el .Oare ce imi va face?Si de ce a reactionat asa cand ma vazut cu tipul ala, aveam nevoie de raspunsuri dar cu siguranta el nu mi le va da. Dar totusi imi voi incerca norocul.


-Ce crezi ca faci? De ce te-ai oprit, treci in masina?!


-Nu ma urc in masina pana nu imi raspunzi la intrebarii!!


-Ce ai zis? Cred ca esti nebuna, ti-am spus sa nu pui intrebarii,ti-am spus ca eu nu dau explicati nimanui. De ce tot timpul incerci sa ma scoti din sarite?


-Dar tu ,de ce nu ma lasi dracu odata in pace? De ce ai reactionat asa cand m-ai vazut ca ma sarutam cu altu , iti pasa? De ce imi faci rau?


-Pentru ca esti a mea, pot sa fac ce vreau cu tine si nu nu imi pasa de tine, nu te amagi esti doar o alta curva , doar ca putin mai speciala!


-Esti un monstru, nu ai inima, tu te hranesti cu durerea oamenilor imi e mila de tine un om asa ca tine este gol pe dinauntru, decat o viata ca a ta mai bine lipsa.


Vad ca odata isi schimba expresia feti, ochii lui devenind negri de furie, se apropie de mine si imediat simt palma lui facand contact cu obrazul meu, am simtit o durere puternica , puteam sa jur ca acum sunt rosie in acel loc. Incep sa plang , el ma ia de par si ma baga in masina , fuge si el pe locul soferului se intoarce la mine si spune:


-Asta este nimic in comparatie cu ce pot sa iti fac asa ca tineti gura aia si incearca sa ma asculti si sa numai comentezi!! Ai inteles?!


Nu spun nimic, ma uitam in fata si il ignoram, el imi baga mana in par si spune:


-Raspunde dracu odata, ai inteles!?


-D..da...! Spun balbaidu-ma ,la urma urmelor erau doua cuvinte 'D' si 'A' , chiar daca nu eram de acord cu el trebuia sa il aprob chiar nu aveam chef sa imi iau bataie!


-Ma bucur ca ai inteles!


Ajungem acasa la el, ma dau jos din masina fara sa il mai astept si intru in casa, ajung in living si ma indrept spre mini barul pe care il avea in living, iau o sticla de bautura si imi torn intr-un pahar si il dau pe gat. El intra in living si se uita la mine uimit , eu turnand inca un pahar. Ii suna telefonul si se duce in curte, eu urc in camera la el, ma asez in pat si il astept, aveam de gand sa ii fac jocul de data asta.


Intra in camera putin nervos, ma duc hotarata la el si incep sa il sarut pasional, el ma impinge spunand:


-Termina, nu am chef!!


-Atunci de ce m-ai adus aici, sa ne uitam unul la altul?


-Punete sa dormi, ai baut cam mult!


Il ignor, ma dezbrac de rochita si raman doar in lenjerie intima, el statea in canapea si se juca pe telefon, ma asez in poala lui si incep iar sa il sarut de data asta el raspunzandu-mi la sarut. Imi da sutienul jos, il arunca prin camera, dupa care se ridica cu mine in brate si ma pune in pat. Incepe s-a ma sarute pe gat coborand usor spre sani, nu stiu de ce dar imi placea ce facea, o fi din cauza bauturii dar nu conteaza. I-am dat tricoul jos si l-am aruncat undeva pe podea,se opreste putin si se uita in ochii mei, il vedeam ezitand putin si nu intelegeam de ce, parca asta vroia de la mine de ce ezita acum?


Ma saruta din nou de data asta mult mai brutal decat pasional, scapa si de chilotei mei si de ai lui, mainile lui parca imi masurau corpul, imi desface picioarele si intra in mine usor, dupa care incepe sa se miste din ce in ce mai tare , dar placut. Ma simteam atat de bine in cat nu vroiam sa mai termine niciodata, nu stiu ce se intampla cu mine dar nici cu el, parca am cunoscut un alt Lixa!


Facea miscari de dute-vino constante era placut, la un moment dat l-am auzit cum a gemut puternic semn ca tocmai ejaculase si il aud spunand:


-Spune-mi ca esti a mea!


-Sunt a ta ! O spun atat de hotarata in cat si eu parca credeam si o simteam.


Se da jos dupa mine asezandu-se in partea dreapta a patului , nu inainte sa imi dea un sarut scurt pe umar.


-Imi place de tine asa!!! Inveti repede! spune satisfacut


Tocmai acum mi-am dat seama de ce am facut, am cazut in plasa lui , cum am putut sa fac asta, tocmai m-am comportat ca o tarfa i-am facut jocul sunt demna de dispret.


-Mie nu, am ajuns o tarfa!! spun lacrimi incepand sa curga din ochi mei


-Priveste partea buna a lucrurilor, esti o tarfa buna si esti tarfa mea! spune razand badjocoritor


Si Lixa ala diferit tocmai ce disparuse, cum am putut sa cred ca el poate sa aibe inima, cum am putut sa fiu atat de proasta in cat sa cad in plasa lui.

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Where stories live. Discover now