Capitolul 12 - Si mai multa suferinta

1.5K 62 1
                                    

Deodata aud inca un zgomot puternic si inca unu si pac usa se deschide lovindu-se de perete. In tocul usi vad un Lixa de nedescris. Deci pana aici mi-a fost!

Ma ridic repede in picioare si fug pe partea cealalta a patului el tipa si venea spre mine, eu fugind iar si spunandu-i:
-Te rog lasa-ma! incepusem sa plang din ce in ce mai tare
-Ce ma rogi? De ce dracu ma rogi acum? Te-am spus ca nimeni nu te mai scapa din mana mea de data asta! Stai dracu locului si numai fugi!
- Te rog, Lixa nu am facut nimic! Doar am venit acasa, nu mai vroiam sa stau acolo si daca iti spuneam nu ma duceai acasa!
Nu stiu cum dar intr-o fractiune de secunda, ma prinde de mana , eu ma tot zbat sa scap dar nimic. Cand imi da drumul la mana si incerc sa fug din nou, ma trezesc cu un dos de palma peste fata. Simteam ca imi curge ceva de la buza, cand pun mana si ma uit vad ca era sange, imi sparsese buza. El se uita la mine fara nici umpic de mila nu il interesa, imi baga mana in par si incepe iar sa tipe la mine.
-Am fost atat de prost in cat sa cred, cand mi-ai promis ca nu o sa fugi cu fata aia de sfanta, cand defapt esti doar o curva penala!
-Dar am venit acasa la tine, nu e ca si cand as fi fugit cu vreunu, sau as fi fugit sa nu ma mai gasesti , oricum ce nevoie aveai de mine acolo, erai intr-o companie super placuta. Eu eram in plus!
-Tot tu comentezi, cat tupeu poti sa ai in tine, de ce dracu nu lasi odata capu ala jos fara sa comentezi, de ce iti place sa ma scoti din minti?!
De data asta imi da un mare pumn in burta, eu cazand in genunchi pe podeaua rece, se apleaca din nou si ma ia de par ridicandu-mi capul in asa fel in cat sa ma uit in ochii lui.
-Acum plangi? Chiar crezi ca ma impresionezi? Eu nu cred in lacrimile tale de crocodil!
-Esti un monstru! Te urasc, cum nu am urat pe nimeni in viata asta. Hai omoara-ma oricum nu mai imi pasa de absolut nimic, nu mai am nimic de pierdut. Am fost o proasta cand am crezut ca ai inima si ca te pot schimba!
-Te-am spus ca ma vei implora sa te omor! Dar nu o sa fac asta cand vrei tu! Si ce ai zis?Sa ma schimbi tu pe mine, pai de ce sa ma schimb pentru tine? Ma faci sa rad, atat de importanta pentru mine crezi ca esti? Offf chiar ca esti proasta!! spune razand atat de diabolic in cat ma speria mai tare
El ma tinea de par atat de tare in cat simteam ca il va rupe in curand, nu mai ziceam nimic , nu mai aveam putere sa zic ceva. In schimb el tot tipa, injura. Mi-am facut curaj si i-am zis din nou:
-Te rog, lasa-ma! Numai pot! Ma doare!
-Ce dracu te doare? Nu tu te-ai cautat-o?
Nu mai suportam , asa ca mi-am facut curaj si am inceput sa tip!
-Nu mi-am cautat-o eu, pur si simplu m-am indragostit de tine asta e tot ce am facut! Nu am facut decat sa te iubesc ca o proasta, si tu te-ai batut joc de mine in continuare. Mi-ai traso, te-ai purtat frumos, si dupa iar ai inceput sa ma tratezi ca pe o carpa! Ai adus-o paia stiind ca imi faci rau, ai facut-o intentionat!! Nu am mai suportat sa te vad cu aia si sa imi vorbesti urat si sa imi spui ce sa fac , asa ca am plecat. Asta e tot ce am facut si inceteaza sa iti mai bati joc de mine, cred ca e suficient cat rau mi-ai facut! 
Nu zicea nimic, la un moment dat strange pumnul, doar am inchis ochii stiam ca ma va lovi iar, dar am auzit o bubuitura iar cand am deschis ochii el lovise in perete la cativa cm de mine. Si spune:
-Am incercat sa te fac sa nu te indragostesti de mine, te-am spus ca eu nu stiu ce inseamna aia "iubire", acum vei suporta consecintele sentimentelor tale!
Iese nervos din camera, eu lasandu-ma in jos rezemata de perete si plangand in continuare. Ma uram, uram faptul ca il iubeam. M-am dus in baie am cautat trusa de prim ajutor si am inceput sa imi curat ranile. Dupa ce termin, iau pachetul de tigari si ma duc pe balcon. Stau si ma gandesc ce imi mai rezerva viitorul, cat voi mai suferi?  Atunci simt o mana pe umarul meu, ma intorc speriata si observ ca era Andy.
-Ce faci? Cum te simti? ma intreaba el
-Nu se vede? Ma doare, ma doare al dracu de tare, si nu pot face nimic, nu pot fii cu el, nici nu il pot parasi!
-Eu cred ca si el tine la tine!
-Pe bune? Fii serios ,ma faci sa rad! Cum sa tina la mine, nu vezi cat rau imi face? Cand tii la o persoana nu o lovesti, nu iti bati joc de ea!
-Atunci gaseste tu o explicatie la tot! De ce nu te lasa sa pleci? De ce doarme cu tine dupa ce o faceti, el nu face asta cu nici o femeie?! Pana acum erai moarta crede-ma ca stiu ce spun il cunosc prea bine! Plus de asta nici el nu intelege ce se intampla cu el. Nu intelege de ce se incapataneaza sa te tina langa el.
-De ce imi spui toate astea? Ar trebui sa fii de partea lui nu de a mea!
-Nu am zis ca sunt de partea ta, este ca un frate pentru mine, nu il pot trada! Dar vad ca si el e tulburat si vreau sa ia o decizie. Ori recunoaste ca si el s-a indragostit de tine, ori te lasa sa pleci!
-Am inteles! Dar el unde este ,in birou?
-Nu, a plecat nu stiu unde.
-Probabil la roscata aia nesuferita.
-Da poate ca la aia, dar stai linistita cum te-am mai zis niciodata nu ramane cu nici o femeie sa doarma. Trebui sa vina, incearca sa nu il mai enervezi, orice iti zice nu mai comenta la el! Crede-ma stiu ce zic!
-Mersi!
-Nu ai pentru ce. Plec nu vreau sa vina Lixa sa ma gaseasca aici.
Andy pleaca, eu nu ii mai zic nimic, vad masina lui Lixa care intra in curte, fug repede si ma bag in pat, prefer sa creada ca dorm este cel mai bine asa.
Nu trece mult timp si usa camerei se deschide, era Lixa,  se apropie de pat misosea foarte rau a alcool.
-Trezirea, incepe petrecerea! Nu te mai preface ca dormi, stiu ca nu dormi. Am chef sa o facem!
Imi da plapuma la o parte si ma ia de mana si ma ridica in picioare. Off chiar nu mai vreau sa o fac cu el, cand are el chef. Imi venea sa strig in gura mare sa se duca la roscata aia, dar imi era frica asa ca o sa ascult sfatul lui Andy!
Incepe sa ma sarute, fiinca eu nu ii raspundeam ma musca foarte tare de buza. Ma tranteste in pat si incepe sa ma sarute pe gat coborand si pe sani. Eu nu faceam nimic, nici nu ma zbateam dar nici nu ii raspundeam, pur si simplu doar il lasam pe el sa isi faca treaba. Ma intoarce cu spatele la el si o baga puternic in mine eu scotand un geamat de durere. Se misca brutal imi era scarba de el. Dupa mai multe miscari de ale lui termina in mine si se pune si el in pat langa mine, si spune:
-Ce ai patit draga mea nu mai esti indragostita de mine acum? Nu iti mai place sa ti-o trag?
Nu zic nimic ma intorc cu spatele la el plangand. Gandindu-ma la tot ce s-a intamplat, somnul isi face usor usor simtita prezenta.

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Where stories live. Discover now