Capitolul 10 - Schimbari

1.6K 63 0
                                    

Dimineata ma trezesc si vad ca el era langa mine in pat. Incep sa ma uit la el, il masuram din cap pana in picioare, era atat de frumos si de dulce cand doarme. Avea corpul bine lucrat, se vedea ca petrece foarte mult timp la sala. Avea multe tatuaje unele mai frumoase ca altele, mie una imi placea cel de pe piept, scria ceva in latina , ceva ce nu stiam ce inseamna dar cu siguranta il voi intreba. Sa revenim, avea parul brunet si ochi verzi, buzele lui erau mari si carnoase. Puteam spune ca este cel mai frumos barbat din viata mea!
In fine sa revenim cu picioarele pe pamant, nu trebui sa fac asta , nu e bine sa ma indragostesc de el trebui sa ma abtin, trebui sa lupt cu mine pentru a nu ma indragosti de el! Cobor din pat, merg in baie imi fac nevoile, ma spal pe fata si ma uit in oglinda, aratam groaznic, aveam niste cearcane de toata frumusetea. In timp ce ma uitam in oglinda, vocea lui Lixa m-a facut sa tresar.
-De ce ai plecat din pat? spune uitandu-se serios la mine
-Aveam nevoie la baie nu se vede? Iti era frica ca o sa fug?
-Nu ,stiu ca nu o sa faci asta!
-De ce esti tu asa de sigur?
-Pentru ca sunt!
-Daca tu zici! Auzi aseara cand ai plecat ai zis ca m-ai sarutat finca ai vrut sa vezi ceva. Ce ai vrut sa vezi?
-Daca esti indragostita de mine!
-Pe bune... nu, nu sunt ce te face sa crezi asta?! Nu m-as putea indragosti niciodata de tine. Spun razand fals, mai mult ca sigur si-a dat seama ca este un ras fals
-Da tu crezi ca eu sunt prost si ca nu mi-am dat seama, dar nu conteaza asta. Oricum nu trebuia sa te indragostesti de mine, ai facut din nou o mare gresala!
-Am spus ca nu sunt indragostita de tine, inceteaza sa te mai crezi buricul pamantului. Spun ,el venind spre mine ,incepe sa ma atinga cu buzele pe gat si mainile lui se plimbau pe corpul meu in timp ce eu tremuram, si incepe sa vorbeasca eu simtindu-i respiratia calda pe gatul meu.
-Serios? Atunci de ce tremuri cand te ating ? Si nu imi spune ca de frica, Irina nu sunt prost, vad cum arzi de dorinta, vad cum tremuri la atingerile mele, vad cum iti doresti mai mult si mai mult.
Avea dreptate, imi doream mai mult imi doream sa fie al meu, imi doream sarutarile si atingerile lui. Dar el in nici un caz nu trebuia sa vada astea trebuia sa ma abtin.
-Visezi frumos tu, si termina cu jocurile astea , nu te mai juca cu mine asa nu sunt un obiect. Nu iti mai inteleg schimbarile astea de comportament, ba ma certi , ba vorbesti frumos, ba vrei sa o facem , ba nu mai vrei , nici tu nu sti ce vrei de ce imi faci rau. Nu te-ai razbunat destul?
Plangeam, din nou plangeam ca o proasta, fara ca lui sa ii pese. Nu zicea nimic doar se uita in ochii mei, cand am vrut sa mai zic ceva, se apropie de buzele mele si ma saruta, nu vroiam sa ii raspund nu vroiam sa ii mai fac jocul.
-Termina! ii spun intrerupand sarutul
-Shh...Relaxeazate!

Nu mai zic nimic, el incepe sa ma sarute iar eu raspunzandu-i la randul meu, buzele noastre se potriveau de minune de parca eram facuti unu pentru altu.
Mi-am incolacit picioarele in jurul lui, punandu-mi mainile in jurul gatului sau. Ma saruta in continuare, limbile noastre parca faceau un dans nebun. A coborat incet spre gat, lasandu-mi nelipsitele semne de "esti a mea" . Ma dezbraca usor , usor. Il doream , il doream al dracu de tare si nu ma puteam impotrivi. Se dezbraca si el , dupa asezandu-se din nou peste mine, incepe sa se joace cu sanii mei , dupa care imi face semn sa ma urc eu peste el.Ma urc si el isi introduce penisul usor in mine
, simt o durere dar o durere placuta. Continua sa se miste incet dupa din ce in ce mai repede , incepusem sa gem si eu odata cu el. Tocmai ce am avut orgasm iar la cateva minute dupa mine , si el. Ma asez in partea dreapta a lui pe perna in timp ce el zice:
-Vino aici ! si imi face semn sa ma asez cu capul pe pieptul lui fara sa zic nimic
Dupa ceva timp se ridica si se duce in baie, pentru a face dusi iese avand un prosop infasurat in jurul taliei, era atat de sexy.
-Diseara mergem in club. Imi spune el in timp ce se imbraca
-Serios? Si ma iei si pe mine?
-Atata timp cat ma asculti si numai faci pe nebuna, da te iau.
-Ok! Dar in ce club mergem? il intreb, vroiam sa stiu daca ma duce in clubul lui Dani asa profitam de ocazie si vorbeam cu el
-Unde ai lucrat tu! Dar sa nu te puna dracu sa imi faci vreo surpriza sa fugi!
-Nu o sa fac asta, poti sa stai linistit!
-Ar fi spre binele tau sa nu o faci! Acum pregateste-te plecam la 21.00 !
Numai zic nimic el pleaca iar eu merg sa imi fac o baie, am noroc ca mi-au adus lucrurile mele, deja stiu cu ce o sa ma imbrac si cum sa imi fac parul! Dupa o ora ies din baie si incep sa imi usuc parul cand observ ca pe pat este o rochie si o cutie banuiesc ca sunt niste pantofi. Rochia era un albastru indigo mulata pe corp, decolteul si manecile erau din dantela, iar pantofi la fel. De unde stia ca este culoarea mea preferata, poate este doar o coincidenta.In fine, ma imbrac si incep sa imi fac parul , dupa ce termin cu parul incep sa ma machez, nu foarte strident. Ceasul era 20.50, voi cobora , dar mai intai voi cauta un plic care se asorteaza.
Cobor scarile incet pentru a nu ma impiedica, ma uit in living dar nu era nimeni, merg spre bucatarie si ii aud pe Andy si pe Lixa. Intru in bucatarie, Andy ramane uimit in timp ce Lixa nici macar nu ma privea.Ce o fi cu el?

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Where stories live. Discover now