Capitolul 32

1.3K 46 10
                                    

-Ce crezi ca faci?! îl întreb eu speriata
-Nimic, pur și simplu iau ce îmi aparține!
-Lixa, ai inebunit unde vrei sa duci copilul? Dă-mi copilul te rog nu face asta !
-Îmi pare rău Irina dar este rândul meu sa îmi joc cartea în jocul tău. Pana acum ai jucat doar tu, un joc trebui jucat în doi! spune și ma bufnește plânsul
-Te rog mi-ai promis, nu îl poți lua de lângă mine! Sunt mama lui, la dracu ce ști tu sa ii faci, te rog mult nu face asta! îl vad ca începe sa zâmbească și răspunsul lui nu întârzie sa apară.
-Ți-am promis dar nu ma pot tine de cuvânt și stai linistita ca ma descurc nici tu nu te-ai prea ocupat de el în ultimul timp.
-Matilda ! O striga Lixa insistent și aceasta vine într-un suflet, avea lacrimi în ochi pe semne ca nici ea nu era de acord cu ce făcea Lixa .
- Ia-l pe Dani și du-te în mașină, vin imediat! 
-Nici sa nu te gândești sa faci asta! Tip eu la ea
-Acum! Se rastește Lixa la ea. Ia copilul de la Lixa și pleacă, eu încerc sa ma duc după ea dar sunt oprita de Lixa imediat și trântita de perete puternic.
-M-ai mințit!

Mi-ai promis ca nu îl vei lua de lângă mine, dar asta faci! Tip eu ca o disperata și încercăm sa ma calmez din plâns dar parca nu puteam și plângeam mai rău

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Mi-ai promis ca nu îl vei lua de lângă mine, dar asta faci! Tip eu ca o disperata și încercăm sa ma calmez din plâns dar parca nu puteam și plângeam mai rău. 
-Asuma-ți vina, tu te-ai jucat cu mine! Te-am rugat de atâtea ori Irina sa fim o familie dar nu ai vrut! Frica ta a fost mult mai mare, nu ai putut sa observi ca m-am schimbat doar pentru tine și Dani. Nu pot sa stau la nesfârșit sa ne jucam dea soarecele și pisica și nici nu pot sa fiu cățelușul tău toată viata!
-Dar voiam sa îți spun că vreau să merg cu tine la Bucuresti, voiam sa îți spun că accept.
-Voiai dar prea târziu,  dacă îți aduci aminte ți-am spus destul de clar ca atunci când vei vrea tu nu voi mai vrea eu asa ca asta este resemnează-te și trăiește cu vina toată viata, din cauza orgoliului tău vei sta foarte departe de Dani!
-Te rog Lixa,  fac orice nu ma despărți de el, dacă ma despărți de el nu mai am pentru ce sa trăiesc te rog, Iartă-mă!!! Măcar ia-ma cu tine, promit ca poti sa faci ce vrei cu mine nu voi spune nimic , dar nu ma despărți de el! În următoarea secunda am căzut în genunchi în fata lui și am început sa plâng mai tare, îl vad cum sta în fata mea cu o urma de regret pe fata,dar imediat își schimba expresia și acum se uita foarte disprețuitor
-Hmm... faci orice, nu știu suna tentant... ma voi gândi dacă poți face ceva, pana atunci tine telefonul cat mai aproape!
-Lixa te rog nu pleca ! Te rog nu pot sa trăiesc fără Dani! Dacă îl iei îți jur ca îmi pun capăt zilelor. Spun eu iar el ma ridica în picioare și ma izbește mai tare de perete, își baga mana în parul meu și trage cu putere.
-Ma faci sa rad! Crezi că mă interesează prea tare, din partea mea poți sa faci ce vrei tu ba mai mult vrei sa te ajut? Termina dracu cu teatrul asta și așteaptă sa te sun, acum du-te și dormi ca pari a fi foarte obosita!
După ce spune toate astea pleacă iar eu strigam cat puteam de tare în urma lui dar nu sa mai oprit, acum ce fac doamne te rog ajută-mă, sa ma sune cat mai repede accept orice , Orice!
Ma duc în camera grabita și îl sun pe Dani nu suna de doua ori și răspunde:
-Unde naiba ești te caut de doua ore! Îl aud țipând
-Te rog vino, sunt acasă te rog vino repede! Spun printre suspine
-În 10 minute ajung !

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Where stories live. Discover now