Capitolul 33

1.4K 49 3
                                    

-Fără întrebări! Mai ști?Ca prima oara, fără întrebări!  Întrebările le pun eu!
După ce îmi spune asta simt cum începe ușor ușor sa îmi tremure tot corpul. Nu vreau sa se întâmple ca prima oara, nu vreau sa ma mai chinuie ca atunci, dar îmi merit soarta, este vina mea.
Urcam în mașină și acesta pornește motorul și pleacă foarte relaxat, da drumul la muzica dar nu înainte de a se uita scurt la mine. Aveam o teama în suflet oare ce se va intampla în seara asta? După un timp ma trezesc vorbind și nu știu când începusem din nou sa plâng.
-Te rog ma duci la Dani ?
-Hmm... depinde cum te porți în seara asta, trebui sa ma convingi!
-Te rog du-ma acum sa îl vad și pe urma mergem unde vrei tu și facem ce vrei tu!
-Ma faci sa rad Irina, chiar dacă te duc sau nu la Dani acum tot vei merge unde vreau eu și vei face ce vreau eu! Acum taci, începi sa ma enervezi!
-Te rog Lixa, vreau sa îl vad și sa îl țin un pic în brate!
-Ți-am spus sa termini și sa taci e chiar asa de greu de înțeles?! Tipa la mine și da cu pumnul în volan eu începând sa plâng mai tare după care adaugă:
-Tot tipul trebui tu sa strici tot, termina cu plânsul acum, sau nu răspund de mine!
Nu zic nimic întorc capul si ma uit pe geam, nu reușisem sa ma opresc din plâns, plângeam silențios, el cred ca a observat dar nu a mai zis nimic.
Ajungem în fata unei clădiri destul de mari semăna cu un hotel, defapt era un hotel pe plăcută scria Hotel Garden . Offf ce va urma...
Ne dam jos din mașină și mergem spre hotel dar spre uimirea mea nu mergem la recepție ci spre o ușă imensa care ducea spre restaurantul hotelului, probabil ca ii este foame. Intrăm și suntem întâmpinați de un chelner care ne saluta politicos și ne conduce la o masa mai retrasa. Ne așezăm în liniște și îl urmăresc pe Lixa cu coada ochiului, ia meniul și se uita atent.
-Uita-te și tu și spune-mi ce mănânci. Zice și se uita la meniu. Îl ridic în liniște și ma uit cu toate ca nu aveam pofta de mâncare comand ceva doar ca sa nu ma mai cert cu el.
-Eu vreau orez cu legume și piept de pui la grătar și o sticla de vin roșu. Ii spune el chelnerului și după se uita la mine.
-Și eu voi lua același lucru! Spun eu in timp ce ii evit privirea și ma uit pe geamul restaurantului. Nu spuneam nici unu nimic pana la un moment dat când îl vad ca scoate telefonul și suna pe cineva.
"-Ce face Dani? " după câteva secunde aud un "A mâncat? ".
După închide telefonul și se uita la mine eu simt cum lacrimile nu întârzie sa apară.
-Nu face asta Irina!  Îmi spune el și își întinde mana spre fata mea și îmi șterge lacrima ce îmi cursese pe obraz. Ce e cu el, iar a început cu schimbările lui de comportament.
-Scuze... eu... și nu apuc sa termin ca suntem întrerupti de chelner, ne-a adus comanda. După ce o pune pe masa,Lixa începe sa vorbească.
-Uite Irina, am venit aici sa ma relaxez și sa mananc, și vreau sa o fac în liniște fără sa te vad pe tine bocind. Asa ca încearcă sa te abți.
Începe sa mănânce iar eu încă îl urmăream cu privirea și ma jucam cu furculița în farfuria mea de mâncare, nu puteam manca nimic, nu știu de când nu o mai făcusem dar nu puteam manca.

Se uita la mine și vede ca sunt distrasa și ca nici măcar nu ma atinsesem de mâncare.

-Ai de gând sa mănânci și sa îți schimbi atitudinea asta?! -Nu pot sa mănânc!  -Ar trebui sa încerci, nu cred ca ai mai mâncat de mult

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


-Ai de gând sa mănânci și sa îți schimbi atitudinea asta?!
-Nu pot sa mănânc! 
-Ar trebui sa încerci, nu cred ca ai mai mâncat de mult. Și plus de asta asa nu ma convingi sa te duc la Dani. Îmi zice el și îmi face cu ochiul, când am auzit ultima propoziție am simțit ca pământul îmi fuge de sub picioare. Trebui sa fiu tare și sa încerc sa îl satisfac din toate punctele de vedere ca în final sa îl conving sa ma ducă la bebe.
Ma chinui sa mananc și ma uit la el cum bea pahar după pahar și după mai comanda o sticla.
-Pot sa îți spun ceva? Îl întreb eu și ma uit în ochi lui
-Spune!
-Poți te rog sa nu mai bei atât de mult, trebui sa conduci și înapoi acasă... acesta începe sa rada și spune
-Cine a spus ca ne vom întoarce înapoi acasă în seara asta? Am spus eu asta?
-Nu dar... nu apuc sa termin ca ma întrerupe
-În seara asta ne vom distra, sau cel puțin ma voi distra eu, tu ma vei distra ma vei face sa ma simt bine și cine știe poate uit cele întâmplate și te voi ierta.
Nu spun nimic dar îl vad ca pune bani în carnețelul cu nota de plata și se ridica de la masa, eu îl urmez și am o presimțire ca vom merge în vreo camera de hotel, trebui sa îmi adun forțele sa ma port normal și sa nu îl supăr. După cum m-am așteptat mergem la recepție și ia o camera după mergem spre lift. În lift ma apuca de mijloc și își coboară încet mana spre fundul meu tragandu-ma într-un sărut,la început nu ii răspund și el când vede asta ma musca puternic de buza de jos și simt ca îmi curge ceva din buza, mai mult ca sigur este sânge. Se uita în ochi mei și după la buzele mele și vad ca trece cu degetele peste locul rănit, ca un tratament ce avea sa îmi ia durerea pe care o simțeam dar nu durerea pe care o aveam în suflet și pe care o meritam din plin. Sunt întreruptă din gândurile mele când vad usa liftului deschizându-se și simt cum ma ia de mana și ma trage brutal din lift. Ajungem în fata unei uși și acesta baga o cartela și o deschide imediat. După ce intrăm înăuntru aprinde toate luminile și apuc sa analizez umpic încăperea era un apartament imens care arata superb. Se duce spre mini barul din camera și scoate de acolo o sticla cu un lichid maroniu, iar imediat după doua pahare, de ce doua nu putea sa bea doar el?!  Toarnă lichidul în pahare și spune:
-Poftim!  Sa prinzi curaj ! Iar după începe sa rada eu ma duc lângă el pe canapea și ii spun.
-Pot sa nu beau?!
-Nu nu poți, pierzi toată distracția și plus de asta nu ai curajul necesar sa faci tot ce trebui și poate nu îmi place și ști ce se întâmplă dacă nu îmi place nu are rost sa mai zic ca ști prea bine!
De nervi iau paharul din mana lui și îl dau pe gat simțeam cum îmi arde fiecare părticică pe unde trecea lichidul.
-Iubire, ia-o mai încet avem toată seara la dispoziție. Spune el după care îmi umple paharul și mi-l da, îmi întinde paharul lui semn ca vrea sa dam noroc eu fac exact același lucru el îmi zâmbește și ii zâmbesc și eu.

 Spune el după care îmi umple paharul și mi-l da, îmi întinde paharul lui semn ca vrea sa dam noroc eu fac exact același lucru el îmi zâmbește și ii zâmbesc și eu

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


Trebui sa ii fac jocul asta era tot ceea ce îmi repetam în minte . Chiar dacă probabil aveam sa sfârșesc tot eu victima acestui joc trebuia sa risc.
Își aprinde o tigare și în momentul în care ii simt fumul ii cer și eu una dar zâmbetul lui nu întârzie sa apară același zâmbet drăcesc care îl avea și prima oara când l-am cunoscut, zâmbetul acela care îmi transmitea fiori în tot corpul.
-De când fumezi tu?
-De mult, dar m-am lăsat și am de gând sa ma apuc iarăși! Ii spun și ii iau pachetul de țigări din mana aprinzând o tigare și trăgând cu putere din ea.
-Îmi place ai început sa iei atitudine! Ce încerca să facă sa scoată ce e mai rău din mine?! Ca mie sincer asta mi se pare.

-Merg sa fac un dus, sa ma aștepți cumințica în dormitor!
Nu spun nimic se apleacă spre mine și ma sărută pasional eu ii răspund și îi bag mana în par și adâncesc sărutul mai mult.
-Sa înțeleg ca sărim peste dusul meu? Asa nerăbdătoare ești?  Spune și se uita în ochi mei iar după adaugă.
-Îmi e greu sa cred ca ești nerăbdătoare știu ca vrei sa scapi mai repede dar pana mâine nu plecam, iubito aveam toată seara la dispoziție. Ma mai sărută odată și pleacă spre baie.
La dracu spun în gândul meu, nu este vorba ca nu vroiam sa fiu cu el dar îmi doream atât de tare sa îl vad pe Dani în cat nu ma puteam gândi la nimic alceva și cu atât mai puțin la sex dar ce sa fac nu am nici o scăpare.
M-am pus în pat și am așteptat sa vina bineînțeles ca m-am dezbrăcat doar în lenjerie intima. În scurt timp iese și el avea un prosop în jurul taliei. Doamne era atât de sexy poate ma credeți nebuna ca pana acum ma gândeam doar la Dani dar nu ma pot abține oricât as nega îl iubesc și sunt fascinata de el. Sa revenim avea picături de apa pe abdomenul bine definit parul era ud și se vedea atât de sexy nu mai spun de ochi lui care puteau fascina orice femeie întreaga la minte. Se așează în pat lângă mine și eu ma întorc cu fata la el, fără sa îmi dau seama ma apropi de el și ii sărut buzele moi și încep sa ii cercetez fiecare părticică din gura lui care acum avea gust de tigare și alcool. Rupe sărutul și îmi trage cearceaful după mine, îmi analizează bine corpul și își trece mana peste lenjeria mea intima iar după face conturul sânilor mei cu degetul lui, pot sa jur ca lasă dare de foc pe unde traseaza lini cu degetele.
-Arăți atât de bine! Îmi era dor sa îți vad corpul și sa îl mângâi, sa îl masor în timp ce tu tremuri la fiecare atingere de a mea! Spune el și se uita în ochi mei eu nu spun nimic dar îmi mușc buza de jos și ii dau de înțeles sa continue.
-Ești atât de perfecta! Fiecare femeie pe care am avut-o nu se putea compara cu tine în nici una nu te-am găsit pe tine oricât am încercat!
Spune și eu îmi duc mana pe fata lui și îl mângâi. El se năpusteste asupra buzelor mele și începe sa ma sărute delicat pot sa jur ca nu a mai făcut-o asa niciodată. După începe sa ma sărute pe gat, ajungând la sâni se oprește ii tachinează puțin iar după coboară din ce în ce mai jos, eu încercăm sa îmi înăbuși gemetele dar nu prea puteam și la un moment dat se oprește și spune.
-Nu te abține iubito, vreau sa îți aud gemetele de placere sa te aud cum îmi gemi numele!
El se ridica cu fata la mine și trece cu mana peste chiloței mei iar in următoarea secunda ii rupe și ii arunca undeva prin camera intra în mine brutal și începe sa facă mișcări repezi de dute vino eu ii gem numele iar el zâmbește satisfăcut mai face câteva mișcări și simt ca voi avea orgasm

-Nu te abține iubito, vreau sa îți aud gemetele de placere sa te aud cum îmi gemi numele! El se ridica cu fata la mine și trece cu mana peste chiloței mei iar in următoarea secunda ii rupe și ii arunca undeva prin camera intra în mine brutal și în...

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

după nici câteva minute termina și se așează lângă mine respirând greoi amândoi. Dar nu înainte de am da un sărut scurt pe buze.

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Donde viven las historias. Descúbrelo ahora