Capitolul 8 - Secretul

1.7K 59 0
                                    

Dimineata, ma trezesc si simt doua maini in jurul taliei mele, ma tinea in brate ce o fi cu el oare a visat urat?!
Incerc sa ma dau jos fara al trezi, trebuia sa plec fara a mai da ochi cu el. Dar nici o sansa cand sa cobor din pat ma prinde de mana si ma trage inapoi.
-Unde crezi ca fugi? Spune in timp ce se uita in ochii mei.
Doamne era atat de frumos, nu stiu ce se intampla cu mine dar in nici un caz nu vreau sa ma indragostesc de el, voi suferi mai mult daca fac asta.
-Acasa. raspund sec
-Mi-ai cerut voie? spune uitandu-se intrebator
-Dormeai nu am vrut sa te deranjez.
-Nu dormeam! Il pun pe Andy sa te duca acasa. Oricum el te va duce si te va aduce de azi incolo.
-Nu , pot merge si singura! Si cine este Andy?
-Am spus ca te duce el, nu incepe iar, este prietenul meu. Stai sa imi iau ceva pe mine si mergem jos.
-Ok! spun in timp ce imi luam rochita pe mine

Din perspectiva autorului

Andy era cel mai bun prieten al lui Lixa, erau prieteni decand erau mici , dar in afaceri Lixa era seful lui Andy. Andy fiind mana dreapta a acestuia. Dar Andy era diferit de Lixa , acesta era mult mai sufletist nu era asa crud sau monstru asa cum il numea Irina pe Lixa, Andy era diferit stia sa iubeasca ba chiar iubea pe cineva.

Din perspectiva Irinei

Coboram jos, pe canapea era un tip dragut banuiesc ca Andy. El avea parul saten si ochi caprui, era bine facut si avea si cateva tatuaje dar nu mai multe de cat avea Lixa. Dar avea un tatuaj pe gat la fel ca al lui Lixa , un scorpion. Era dragut dar daca avea tot temperamentul lui Lixa mai bine lipsa. Cei doi se saluta si se strang in brate, semn ca nu s-au mai vazut de ceva timp. Andy vine spre mine si facem cunostinta. Desi credeam ca stie cine sunt, probabil ca stia si doar era politicos, un semn bun.
-Mergem? Intreaba Andy eu aproband din cap. Tot ce vroiam era sa ajung acasa sa fac o baie si sa merg la Dani trebuia sa vb cu el, parea dezamagit de mine nu il pot pierde este ca fratele meu si mereu cand am avut nevoie de el a fost langa mine.
Plec fara ai spune nimic lui Lixa oricum nici macar nu sa uitat la mine doar a zis " sa nu uiti ce am vorbit".
Ma urc in masina alaturi de Andy , nu ziceam nimic pur si simplu ma uitam in gol cand il aud spunand:
-Este dificil, dar este un om bun, doar sa il cunosti cum trebui!
-Poftim? Spun neintelegand la ce se refera
-Lixa, vorbeam de Lixa .
-Nu imi pasa nu am nici o treaba cu el, nu vreau sa ii cunosc latura buna , oricum nu cred ca o are eu imi doresc doar sa se sature de mine si sa ma lase in pace, pana nu o sa fie prea tarziu!
-Adica la ce te referi, iti este frica sa te indragostesti de el? Sau ai facut-o deja?
-Nu , nu am facut-o si nici n-o s-o fac vreodata!
-De ce?
-Fiinca nu ma pot indragosti de persoana care mi-a facut cel mai mult rau in viata asta , nu ma pot indragosti de o persoana fara inima care nici macar nu stie sa zambeasca din suflet!
-Niciodata sa nu spui niciodata!
Si cu asta s-a incheiat discutia noastra, ajung acasa intru in bloc iau liftul si intru repede in apartament, merg sa imi fac o baie. Dupa vreo 30 de minute de stat in baie , ies si imi infasor corpul intr-un prosop si ma uit in oglinda, si acum eram rosie de la palma primita de el ,
il urasc.
Merg spre sifonier imi iau ceva de imbracat , ma imbrac si plec spre Dani trebuia sa vorbesc urgent cu el.
Am urcat in taxi nu dureaza mult si ajung in fata casei lui Dani, cobor din taxi si intru grabita in curte ajung in fata usi si sun la sonerie, nu raspundea nimeni asa ca intru in casa. Cand intru vad ca Elena menanjera lui Dani venea grabita spre usa.
-Buna ziua, domnisoara Irina. Spune aceasta.
-Buna ziua, Dani este acasa?
-Nu a plecat de dimineata, dar cred ca trebui sa vina, spunea ca merge la sala. Il puteti astepta daca doriti.
-Da il voi astepta. Spun asezandu-ma pe canapea.
-In regula, doriti o cafea?
-Da, va rog.
In timp ce savuram cafeaua facuta de Elena pe usa intra Dani.
-Ce vrei? Ce cauti aici? spune cu nepasare
-Am venit sa vorbim, sa iti explic!
-Ce sa vorbim, ce mai este de explicat?! Nu am nevoie de explicatii , am vazut aseara destule!
-De ce te comporti asa? Lasa-ma sa vorbesc ?!
-Dar tu de ce te comporti ca o tarfa? Ai ajuns la fel ca mata imi este scarba de tine!
Am amutit la cuvintele lui, iar in urmatoarea secunda l-am plesnit peste fata.
-De ce vorbesti asa cu mine ce am facut asa de grav in cat sa imi vorbesti asa?
-Poti sa ma lovesti de 100 de ori nu se va schimba nimic. Si de ce mai intrebi nu imi spune ca nu sti cu cine te-ai incurcat, ma faci sa rad!
-Dani nu vorbi asa cu ea calmeaza-te! spune Elena care asistase la discutia noastra
-De ce nu as vorbi asa cu ea? Si de ce te bagi tu, nu este treaba ta!
-Poate ca nu este treaba mea dar cred ca ar trebui sa o asculti se vede ca este trista si suparata. In plus este sora ta, singura ta familie care te-a mai ramas si nu merita sa va certati!
Am ramas masca, ce naiba a spus Dani este fratele meu cum se poate una ca asta, nu ,nu, cred ca nu am inteles eu bine. Stiam ca am un frate din prima casatorie al lui tata dar cum se putea sa fie tocmai Dani?!
-Ce ati spus? Cum adica este fratele meu? Nu inteleg?!
-Asa cum ai auzit sunt fratele tau sunt baiatul lui tata din prima casatorie. Dar asta nu schimba cu nimic ce ai facut si ce faci tu ! Nu vreau sa te mai vad si cu atat mai putin sa mai am vreo legatura cu tine.
-Dar... nu apuc sa termin ce aveam de zis ca pleaca imediat.
Am inceput sa plang Elena ma ia in brate incercand sa ma linisteasca. Plec din casa lui Dani aveam nevoie de ceva sa uit de tot, asa ca merg la o cunostinta mai veche care vindea ceea ce imi trebuia mie. Nu ma mai drogasem niciodata dar stiam ce efect au , iar eu aveam nevoie sa uit de tot. Dupa ce am luat ce imi trebuia merg in centru la un club, ma duc in baia fetelor si iau drogul. Dupa ce termin merg la bar si incep sa beau. Telefonul meu tot suna era Lixa, nu aveam chef sa vb cu el asa ca
nu ii raspund. Dupa un timp ma gandesc sa merg la clubul lui Dani, aveam nevoie de niste explicati, cum ar fi de ce dracu nu mia zis pana acum ca e fratele meu. Merg pe strada si in spatele meu tot aud niste claxoane, nu ma intorc cine stie ce retardat o fi. Dupa cativa pasi cineva ma prinde de mana cand ma intorc raman umita era Lixa chiar nu aveam chef de el.


-Treci in masina acum! spune pe un ton amenintator


-Acum nu am chef de sex cu tine, am alta treaba mai importanta, penisul tau mai poate astepta! spun razand, ochi lui schimbanduse la indraznela mea.


-Parca te-am spus azi cand ai plecat sa nu uiti ce am vorbit. Sa inteleg ca daca esti beata si drogata nu iti mai este frica de mine? Treci dracu in masina si taci odata esti penibila!


Ce dracu de unde stia ca sunt drogata? Beata era clar ca miroseam dar drogata? Nu mai zic nimic, nu stiu de ce dar urc in masina fara sa mai zic ceva. Ma jucam pe telefon si il aud spunand:


-De ce nu raspunzi la telefon?


-Nu prea am chef de nimeni, cu atat mai putin de tine si de poftele tale, pe bune zici ca esti gravid te trezesti la ora asta cu pofte. Spun razand foarte tare


-Aa serios? Atunci inseamna ca nu mai ai nevoie de asta.


Imi ia telefonul din mana si il arunca pe geam eu inebunind la gestul lui si incepand sa tip.


-Esti retardat? Ce dracu ai? Cum iti permiti sa imi arunci telefonul? Opreste masina, am numere de telefon, poze cum le voi mai recupera acum? Macar intoarcete inapoi sa imi iau cartela!!


-Stai linistita oricum nu vei mai avea nevoie de el!

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu