Capitolul 24

1.5K 52 9
                                    

Cred ca mi sa părut acum nu îl mai vad, probabil ca este din cauza imaginației mele

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cred ca mi sa părut acum nu îl mai vad, probabil ca este din cauza imaginației mele.
-Mergem la masa ?! Îl întreb pe David iar acesta doar încuviinteaza din cap
Mergem la masa și comandam de baut, beau un pahar 2 3 4 pana când le pierd numărul cred ca am băut cam mult. Aud o voce și ma întorc speriata
-Domnișoara imi acordați  acest dans?
Ma uit speriata spre David și îl vad cum incuvinteaza din cap, ia stai asa ei trebuiau sa se cunoască cum de nu se cunosc?! Deci nu era doar rodul imaginației mele. La dracu îmi vine sa mor de nervi.
Mergem în ringul de dans eu păstrez o distanta considerabila de el dar acesta ma bruscheaza și ma trage mai aproape unindu-si mana cu a mea.
-Ești atât de frumoasa, îmi era dor de mirosul tău. Spune el cu un zâmbet pe buze.
Nu zic nimic dar el continua:
-Nu credeam ca ma vei înlocui atât de repede și tocmai cu ala !
-Ala are un nume și este un om deosebit ,nu un om fără inima ca tine! Scuip vorbele cu mult venin, pe cine mint eu îmi făcea atât de bine privirea lui și bratele alea puternice respirația lui combinația de menta cu tigare.
-Irina! Mârâie acesta
-Cred ca a fost de ajuns. Aud vocea lui David și simt cum ma trage din bratele lui Lixa! Era nervos nu mai văzusem niciodată fata asta la David, era gelos și îl intelegeam.
Ma trăgea brutal de mana. Și ma trezesc vorbind.
-Ma doare, ce naiba nu ma mai trage asa știu si eu sa merg!
-Taci și mergi vom avea o discuție serioasa acasă!  Spune el și se urca în mașină eu făcând la fel. Mergea cu mașina ca un disperat cred ca o sa mi se facă rău mai ales ca am și băut,  mai dădea și cu pumnul în volan din când în când înjurând. 
-Oprește!  Spun hotărâtă ,nu răspundea asa ca tip mai tare
-Oprește acum am spus! Se uita la mine și se conformează. Oprește mașină și eu ma dau jos nervoasa mergând dar nu știu în ce direcție.  Ma prinde de mana.
-Ce crezi ca faci? Ma întreabă el
-Merg nu se vede?
- Puteam merge cu mașina!
-Nu nu puteam fiindcă eu nu vreau sa mor fiindcă tu ai nervi , am un copil acasă care ma aștepta daca ai uitat cumva!
-Ce iti mai plăceau atingerile lu' ala! Și pe mine nici măcar nu ma lași sa te sărut mai pasional. Chiar ma iei de idiot! După ce ca am acceptat tot.
Ii dau o palma zdravănă pe obraz și el ma ia de par zmucindu-ma.
-Ce ar fi sa te ating și eu asa! Spune și începe sa ma mângâie și sa îmi ridice de rochie în sus, o nu ,nu face asta te rog nu și tu, îmi zic eu în gând.
-Termina, esti beat! Spun începând sa plâng
-Hai Irina zi-mi ca nu îți place, știu ca și tu vrei același lucru!
-Nu vreau, îți mai spun odată dă-mi drumu!
-Ca dacă nu ce?!
-Asta ! Spun și ii trag un picior exact în zona sensibila și după fug cat ma țin picioarele aveam noroc ca era în apropiere de casa Cameliei, simt nevoia sa îmi vad copilul sa îl țin în brate.
Ajung la casa Cameliei și bat cu putere în usa, Matilda îmi deschide și se uita uimita la mine. Nu ii zic nimic fug direct în camera Cameliei. Intru val vârtej și ea sare din pat, copilul era lângă ea în pat ma duc spre el și îl sărut scurt pe frunte.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
RAUL CE IMI FACE BINE ♡Where stories live. Discover now