Capitolul 15 - Noua mea prietena

1.5K 58 0
                                    

Dupa ce ne-am instalat in camere, Deea ne inebunit sa mergem pe plaja, eram cam obosita dar trebui sa mergem fiinca singura nu ma lasa Lixa nici in ruptu capului. Imi iau costumul de baie si mergem spre plaja. Cand ajungem,Lixa se tot uita dupa fete ba chiar intrase in vorba cu una. Deea era in bratele lui Andy si se jucau ca nebunii. Ma apropi mai mult de mare ma uitam era atat de frumoasa ma fascina. La un moment dat imi pun mana pe burtica si incep sa vorbesc cu minunea din burtica mea. Uite mami asta este marea, aici este locul meu preferat, cand te faci tu mai maricel o sa te aduca mami aici. O sa fim fericiti amandoi pana la urma nu sunt singura mamica singura! Sunt intrerupta din gandurile mele de Deea.


-Hey, nu mai fi suparata!


-Nu sunt suparata, doar ca imi place foarte mult sa privesc marea si am cazut si umpic pe ganduri.


-Ok, atunci hai in apa!


-Nu prea am chef!


Adevarul este ca ma simteam in plus Lixa era cu noua lui cucerire, Deea cu Andy, eu chiar eram in plus asa ca ma duc pe sezlong, imi iau mp3 si ascult muzica. Ma uitam la Deea este o fata atat de plina de viata, si se vede ca Andy o iubeste mult. Ma gandeam oare cat o sa ma mai faca sa sufar Lixa? Oare cand imi va da drumul din aceasta cusca? Da ma simteam ca un animal in cusca, care nu avea voie sa iasa decat insotita de stapan. Ii vad ca vin spre mine toti.


-Mergem sa mancam? intreaba Deea


-Daa , imi este foame rau. spun eu razand impreuna cu Deea. Lixa se uita dispretuitor la mine, ce dracu am mai facut acum°?!


Dupa masa mergem spre vila dabea asteptam sa ma pun in pat. Urc in camera ma asez in pat adormind imediat. Dupa un timp il vad pe Lixa care cotrobaia dupa ceva.


-Ce cauti? il intreb eu


-Un tricou! Si l-am gasit! Intr-o ora sa fi gata mergem la club.


-Pot sa nu merg? Nu ma simt prea bine.


-Nu, nu poti! Dar in schimb ai putea sa nu mai comentezi!


-Te rog, ma inchizi in casa, chiar nu ma simt bine!


-Am zis nu ce dracu nu intelegi, du-te la Deea in camera si pregateste-te! Oricum nu cred ca te-ai luat ceva adecvat pentru club asa ca vei lua de la ea. Tipa ca disperatu la mine, eu incep sa plang si plec spre camera lui Deea. De cand am ramas gravida, plang din orice sunt foarte sensibila. Intru in camera si o vad pe Deea care isi cauta de imbracat.


-Hey, ai venit te asteptam te-am pregatit o rochita sper sa iti placa.


-Da. Zic eu cu jumatate de gura si ma duc spre patul ei


-I-a stai tu asa, de ce pangi? Nu imi zice ca din cauza lui Lixa, ca ma duc acum si ii sparg fata aia! spune dand sa plece dar o iau de mana si o opresc. Nu stiu de ce dar ma simteam foarte apropiata de ea, simteam ca o cunosc de ani buni, o vedeam ca pe o sora.


-Nu are rost. Mi-ai face mai mult rau sincer, mai bine lasa.


-Bine, tine cont ca nu ii tabacesc fundul ala mare doar pentru ca m-ai oprit tu! Hai nu m-ai fi suparata, mergem in club o sa ne distram o sa vezi!


-Da dar eu vreau alceva de imbracat, nu vreau rochie sper sa nu te superi.


-Nu am de ce sa ma supar, uite am o pereche de pantaloni de piele si un corset super tare, o sa fi atat de frumoasa in cat Lixa isi va inghiti limba cand te va vedea. Tu doar lasate pe mana mea!


-Ok! Spun in timp ce ea scoate hainele din dulap si incepe sa ma pregateasca. Imi face parul usor buclat apoi imi aplica un machiaj, ma imbrac si cand ma uit in oglinda nu ma mai recunosteam nici eu.


Se imbraca si ea si coboram. In living erau baieti, aratau foare bine si ei.


-Ooo , arati super, se vede ca asta este mana iubitei mele. spune Andy punandu-ma sa fac o piruieta


Lixa nu zicea nimic, ma uitam in ochi lui si ii placea ce vedea dar cu siguranta nu va zice nimic. Plecam spre masini. De ce trebuia sa mergem cu masini diferite? Inca ma simteam rau si chiar nu aveam energia necesara pentru a ma certa iar cu el.


Urcam in masina si eu ma tot uitam la el dar nu zicea nimic la un moment dat incepe sa vorbeasca la telefon cu tarfele lui, da ma durea, ma durea al dracu de tare dar nu aveam ce face.


Ajungem in club, era deosebit fata de cel in care am lucrat. Ne asezam la o masa in timp ce un chelner ne ia comanda. Si Deea incepe sa vorbeasca cu Lixa.


-Nu ai zis nimic de Irina, cum ti se pare?!


-Nu mi se pare nici cum! Adica ba da , scuze mi se pare ca ar fi potrivita pe centura! nu pot sa cred raman blocata cand aud ce a spus


-Esti un nesimtit, nu mai ai ce vorbi cu mine! spune Deea ridicandu-se de la masa si mergand sa danseze impreuna cu Andy


Lixa imi trage o privire foarte urata dupa care ma strange de mana si spune


-Daca Deea nu ma mai baga in seama din cauza ta, te-ai nenorocit, tarfa dracu!


-De ce te comporti asa? De ce m-ai luat cu tine ca sa iti bati joc mai rau? Lasa-ma odata! Mi-ai nenorocit destul viata! Si da-mi drumul ca ma doare!


-Nu mai comenta! Taci ca te bat aici de fata cu toata lumea!


Nu mai zic nimic ma ridic si dau sa plec, el ma prinde iar de mana si zice:


-Unde crezi ca pleci?


-La toaleta! Sau nu am voie ?


-Ba da, miscate mai repede, sper sa nu faci ca data trecuta ca stii ce se intampla!


Nu zic nimic merg spre toaleta, plangeam iar, de ce dracu nu ma puteam abtine, ma uit in oglinda sa ales praful de machiajul meu. Imi dau cu putina apa pe fata, dau sa plec din baie cand vad negru in fata ochilor si simt cum picioarele ma lasa.

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum