Capitolul 26

1.5K 47 8
                                    

Seara se lasă, Camelia o chemase pe Deea și pe Andy la noi trebuia sa luam cina dar băieți au avut o treaba importanta și au plecat, iar David nu a vrut sa vina, și îl intelegeam probabil ca este foarte greu pentru el. Vorbisem cu Deea sa mergem în club după cina. Poate ma credeau nebuna dar chiar simțeam nevoia de o ieșire aveam nevoia sa beau ceva sa uit de toate pentru un moment. Terminam de mâncat și plec spre camera, ma duc și ma joc umpic cu bebe, semăna atât de mult cu Lixa și lucrul asta ma bucura enorm de mult, pana și zâmbetul lui îl are.

 Terminam de mâncat și plec spre camera, ma duc și ma joc umpic cu bebe, semăna atât de mult cu Lixa și lucrul asta ma bucura enorm de mult, pana și zâmbetul lui îl are

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


După ce ii dau sa mănânce îl adorm și plec spre camera ce era acum locuita de Deea și încep sa ma pregătesc alături de ea. Am hotărât sa ne luam amândouă rochite. Băieți nu știau ca vom merge în club oricum din cate înțelesesem nu vor veni în seara asta deci cu atât mai bine pentru noi.
Eram gata, trec pe la mine prin camera pentru ai da un sărut de noapte buna lui bebe. Camelia era acolo citea o carte, o vedeam foarte des citind cred ca asta era pasiunea ei.
-Sa va distrați fetelor, stai fără grija Irina voi avea foarte mare grija de Dani! 
-Mulțumesc spun și o sărut scurt pe obraz.
-Sa luați mașina mea și eu zic sa luați și șoferul, pentru ca veți bea și nu vreau sa pățiți ceva.
-OK... spun și plecam coborând spre garajul casei ii spun Matildei sa îl cheme pe șofer și acesta vine imediat. Mașina Cameliei era una foarte eleganta, era un Audi R8 de culoare alba cu toate utilitățile pe ea. Ma îndrăgostisem de ea, tocmai ce devenise una din mașinile mele preferate.
Ajungem în club și ne așezăm la barul clubului chiar nu aveam chef sa stau la masa. Comandam de baut fiecare și  Încep sa vorbesc cu Deea ne intelegeam destul de bine fiindcă muzica nu era foarte tare deocamdată fiind devreme.
-Și ce ai hotărât, ii vei spune de copil? Întreabă Deea
-Nu știu,  îmi este atât de frica.
-Știu dar Andy nu știu cat mai poate sa ii ascundă adevărul, Lixa a devenit foarte stresant. Și cel mai bine este sa afle de la tine nu de la altcineva.
-Știu asta, dar îmi este teama dacă îmi va lua copilul îți dai seama ca înnebunesc complet.
-Nu cred ca va face asta. Și hai sa încheiem subiectul nu am venit aici sa vorbim de astea, am venit sa ne distram. Hai sa Dansam! Spune Deea mergând spre ringul de dans. În timp ce Dansam un tip brunet se apropie de mine și începe sa danseze pe lângă mine după care începem sa dansam din ce în ce mai apropiați. Băutura fiind de vina pentru atitudinea mea , dar eram fericita uitasem pentru un moment de toate. Ma mișcăm lasciv cu fundul de penisul lui, deja încep sa fiu prea obraznica. Ma trezesc din transa ai merg la bar și cer alt pahar de băutura.

Îl dau pe gat și ma reîntorc la dans

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Îl dau pe gat și ma reîntorc la dans. Când aud deodată pe cineva ca ma striga. Ma întorc și ii vad fata nervoasa a lui Lixa, ochi lui erau roși de furie deja începusem sa tremur. În spatele lui se afla Andy care o certa pe Deea. Off.. sa zis cu seara fetelor unde totul este permis cel puțin pentru mine.
Ma apuc brutal de mana și ma trage afara din club. La un moment dat ma opresc, și încep sa tip.
-Ce dracu te-a apucat , lasa-ma cu ce drept vi tu și ma iei asa din club, care dracu e problema ta?!
-Taci și mișcăte acum! Nu ma face sa îmi pierd răbdarea!  Tipa el mai tare ca mine.

-Ce dracu te-a apucat , lasa-ma cu ce drept vi tu și ma iei asa din club, care dracu e problema ta?! -Taci și mișcăte acum! Nu ma face sa îmi pierd răbdarea!  Tipa el mai tare ca mine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Hai ca deja m-am saturat de voi, toți aveți impresia ca va răspund la ordinele voastre! Vi se pare ca sunt o păpușă. Trage-o pe Irina afara din club, ia-o de la petrecere, Irina du-te în camera ta, Irina fa aia , Irina lasă aia. Dă-o dracu de treaba ca deja mi-a ajuns. Lasa-ma dracu în pace și veziți de viata ta! Ca eu îmi vad de a mea.
Spun și dau sa ma întorc spre club dar simt cum ma prinde iar de mana și ma întoarce cu fata la el, și imediat simt palma lui cum face contact cu obrazul meu. Primul instinct a fost sa plâng dar mi-am revenit imediat și am început sa tip ca o nebuna, oameni care erau prin fata clubului se uitau toți acum mirați la noi.
- Parca spuneai ca te.ai schimbat?! Asta numesti tu schimbat, cu prima ocazie pe care o ai ma lovești fără nici un drept, tu nu mai ai nici un drept asupra mea ce nu intelegi omule!
Tip și încep sa plâng nu mai puteam sa țin în mine chiar dacă nu voiam ca el sa ma vad ca sunt slaba.
-Da am spus asta dar nu știam ca Irina de acum este o curva! Spune el uitându-se cu scârbă la mine.
Nu știu când dar în secunda următoare ridic mana și îl plesnesc peste fata. Îl vad cum se schimba la fata și injura în șoaptă, nu durează mult și ridica pumnul în aer, închid ochi , sigur voi dormi după lovitura asta.
Nu simt nimic deci deschid ochi și vad ca cineva ii oprise pumnul lui Lixa.  Rămân socata acel cineva nu era nimeni altul decât... 😈😈😈

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Where stories live. Discover now