Capitolul 30

1.6K 47 0
                                    


După ce termin țigarea merg repede sa fac un dus, după ceva timp ies și merg sa îmi iau niște haine, cum eram în camera lui Lixa am luat de la el o pereche de pantaloni scurți și un tricou și aveam sa ma schimb în camera mea. Deodată îl aud pe Dani plangand și fug repede spre camera mea.  Intru în camera și rămân socata, analizez toată camera și nu îl vedeam nicăieri, unde poate sa fie, unde sa îl fi dus Matilda ?! După câteva minute aud iar plansetul lui și îmi dau seama ca vine din alta camera, din camera Cameliei. Sigur la luat ea și la dus acolo probabil ca Matilda avea alceva de făcut. Merg spre camera și când intru rămân uimita clar nu ma așteptăm să văd asta. Lixa stătea pe scaun cu Dani în brate și îl legăna

în timp ce ii spunea ceva ce eu nu am putut auzi, acesta era liniștit, normal își simțea tatăl, pentru ca deși sunt asa mici ei simt orice

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

în timp ce ii spunea ceva ce eu nu am putut auzi, acesta era liniștit, normal își simțea tatăl, pentru ca deși sunt asa mici ei simt orice. Îmi plăcea ce vedeam, ma uitam ca la un tablou.
-Îți sta demențial în hainele mele, te prind chiar foarte bine! spune el in șoaptă ca sa nu îl trezească pe bebe, acum mi-am dat seama ca la adormit.
-Mda... am făcut duși la tine și nu aveam alceva... scuze!
-Nu ai de ce sa îți ceri scuze, pur și simplu a fost un compliment !
-Credeam ca ai plecat... ii spun eu și ma așez pe pat
-De ce as pleca, nu am nimic mai important de făcut vreau sa stau cu Dani.
-Aaaa. . Ma gândeam ca te așteaptă fata aia de azi... nu trebui sa lași fata sa aștepte... spun eu cu o tenta de gelozie în glas. Bravo Irina ești atât de deșteaptă ca în curând vei bubui exact ca o bomba atomica. Îmi spune subconștientul meu, acum am ajuns sa vorbesc cu mine ,super tare chiar am luat-o razna.
El zâmbește pardiv și se duce spre pătuț îl pune pe Dani și îmi răspunde:
-Ma poate aștepta oricât... înțelege situația.. nu este geloasa ca altele, este înțelegătoare și ascultătoare.

Mda ca altele,adică ca mine hahaha ce am mai ras, cate calități are ,ce sa îți povestesc femeia perfecta, îmi spun eu in minte și jur ca îmi vine sa ii dau cu ceva în cap la cati nervi am

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Mda ca altele,adică ca mine hahaha ce am mai ras, cate calități are ,ce sa îți povestesc femeia perfecta, îmi spun eu in minte și jur ca îmi vine sa ii dau cu ceva în cap la cati nervi am.
-Foarte frumos... sa va tina!
-Hmm... o veșnicie. Adaugă el
Sa te ia naiba Lixa și pe tine și pe aia! Îmi zic eu iar în gând e bine totuși ca vorbesc cu mine. Ii suna telefonul și se duce pe hol și răspunde, nu am apucat sa aud decât un "vin acum iubito". Hmm numai mie are voie sa îmi spună asa!!
Îl urmăream cu privirea cum se întoarce în camera îl sărută pe frunte pe Dani și se întoarce la mine spunând:
-Merg sa fac un duși și după plec în club.
-Nu ți-am cerut raportul! Nu îmi pasa ce faci..
-Mda... cum sa nu, mai devreme îți pasa...
-Ți s-a părut, crede-mă...
-OK... vorbim.. spune și iese din camera.
Hmm... pleci în club... ok și eu... îmi spun eu in minte a început sa fie cat mai repetata treaba asta cu vorbitul cu mine si nu este bine, când voi avea timp voi merge cu siguranță la un psiholog...
 În camera intra Matilda și ii spun sa stea cu bebe pana vine Camelia ca eu plec câteva ore. Ma duc în camera mea și pun mana pe telefon apelând.
Conversație telefonica:
-Hei pitic ! Spune Dani
-Doamne cat de dor îmi era de alintul asta! Spun eu, el nu zice nimic doar rade înfundat.
-Ce faci ? Ai treaba?
-Putina, de ce?
-Aaaa... ok atunci lasă,  ma descurc eu cumva...
-Hai ma zi... pentru tine las orice, nu ști ca nimic nu este mai important decât tine. Spune el dar aud pe fundal o voce de femeie care spune "hei nici măcar eu" și încep sa rad . " tu nici atât" ii răspunde el, cine știe cu ce tarfulita era.
-Deci ascult, pe cine trebuie sa omor?! Spune și radem amândoi
-Depinde, pe cine ești dispus sa o faci și în ce mod... spun și radem mai tare, ce talent are sa ma binedispună mereu, chiar îmi era dor de asta!
-Hai sa lăsăm glumele, ma scoți în club în seara asta! Spun eu, defapt ii ordon
-Gata sefa, orice pentru dumneavoastră!  Într-o ora sunt la tine.
-OK... pup
Închid telefonul și ma duc sa ma pregătesc. Îmi fac parul și ma machez foarte puțin după care ma îmbrac și sunt gata. Lixa deja plecase de ceva timp... probabil ca îl aștepta prietena... îți voi strica seara domnule Lixa, promit!!

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt