Capitolul 43

1.3K 49 4
                                    

-Lixa! Spun eu ,mai mult în șoaptă
-Ce dracu cauți tu aici nenorocitule, nu pot sa cred cat tupeu poți sa ai, te prezinți aici după cinci ani ca și când nimic nu sa întâmplat! Tipa Dani la el, și cred ca nu mai are mult și îl va pocni pe Lixa, deși știu ca ,Dani ,are dreptate chiar nu cred ca este bine sa se bage el, totuși este viata mea și eu ar trebui sa fiu supărată și indignata. Îl vad pe Lixa cum într-o fracțiune de secunda sa schimbat la fata ,asa ca am decis sa intervin ,deja Dani stătea fata în fata cu Lixa și nu cred ca seara asta se va termina bine.
-Dani ,te rog , termina!
-Ce sa termin Irina, ești nebuna, nu îmi spune ca ai de gând sa îl ierți și sa îl primești înapoi ca și când nimic nu sar fi întâmplat. Doar l-ai văzut și ai uitat toate nopțile în care ai plâns, în care nu erai capabila nici măcar sa mănânci singura?! Dar nopțile în care îți doreai sa mori și nopțile în care te țineam sedata cu tot felul de medicamente, sa nu faci vreo prostie și sa poți sa o naști pe Alexia?! La dracu gata , ai uitat toate astea?! Nu mai spun de zilele în care Dani te întreba de nenorocitul asta și tu nu știai ce sa ii spui și te închideai în baie și plângeai trei ore!! Gata toate astea au trecut?! Oo ce bine îmi pare sa te vad Lixa, bine ai venit în viata surori mele sa o distrugi iarăși, ști ce, te rog, de data asta fă-o dracu cum trebui!
După ce Dani i-a scuipat la figurat toate astea în fata lui Lixa începusem sa plâng.
-Asta nu este treaba ta, este treaba mea și a Irinei , chiar dacă este sora ta te implici prea mult în viata ei personala! Spune Lixa ,stai puțin de data asta nu are dreptate sa ii vorbească asa lui Dani ,fiinca el a fost alături de mine, dacă nu era el clar acum nu mai eram aici. Nu știu când sau cum dar îl vad pe Dani cum îl pocnește grav pe Lixa cu o furie de nedescris.

Îl vad pe Andy care se baga intre ei, eu pur și simplu nu puteam spune nimic ,eram stana de piatra

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Îl vad pe Andy care se baga intre ei, eu pur și simplu nu puteam spune nimic ,eram stana de piatra. Ma uit la imaginea din fata mea și vad cum pur și simplu Lixa nu face nimic ,nu îl lovește pe Dani, doar pur și simplu îl tine și îl împinge, ce naiba este cu el Lixa pe care îl știam eu l-ar fi bătut grav pana acum.
-Dani oprește-te acum!! Tip eu
-Dani!!! Tip din nou
-La dracu cu toate astea! Spune și pleacă, prefer sa îl las sa se calmeze voi vorbi mâine cu el.
Acum e acum, ma uit la bărbatul din fata mea și observ ca are buza sparta, îl lovise bine Dani, pe deoparte o merita dar pe de alta parte ma durea sufletul sa știu ca este rănit. Și ce sa faci atunci când omul, care acum 5 ani , a plecat lăsând un amarat de bilet?! Sa ii asculți explicațiile care oricum nu mai au rost si poate nici măcar nu sunt adevărate sau sa sari în bratele lui și sa ii spui pur și simplu cat de dor ți-a fost de el?!
-Putem merge sa vorbim? Îl aud spunând cu teama în glas," teama" acest cuvânt nu i se potrivește deloc lui.
-Da ,hai ,sa mergem acasă la mine ! Spun iar ochi lui se măresc la auzul cuvintelor
-Dar acolo sunt...
-Copii da, nu este nici o problema, Dani dabea așteaptă sa te vadă! 
-Știe de mine?!
-Da știe! Și el și Alexia!  
Nu mai spune nimic mergem spre mașină lui și aproape ca uitasem de Andy și de Deea.
-Noi mergem cu mașina noastră acasă, va lăsăm sa vorbiți, aveți multe de lămurit! Spune Andy
-Nu, insist mergeți cu noi, faceți parte din familie și faceți parte și din sarada asta, nu este asa?! Spun și ma uit la ei, ii vad cum rămân uimiți, probabil ca știu la ce ma refer. Ei în tot acest timp au știut de Lixa și au vorbit cu el chiar dacă mie îmi spuneau ca nu știu și plus de asta ei știau și ca Lixa își va face apariția în seara asta.
Nu după mult timp ajungem acasă, intram liniștiți și după ce ne luam toți cate ceva de băut, simt nevoia neapărată de o tigare deși nu am mai fumat de când am rămas gravida cu Alexia.
-Ai țigări?
-Da! Spune și îmi da pachetul și bricheta ,fuma și acum aceleași țigări tari și lungi.
Îmi aprind una și trag cu putere urmărind fumul ce îmi ieșea din gura. Ma uitam la Andy și la Deea care ma urmăreau îndeaproape părea ca se uita la o nebuna, poate asa și arătăm.
-Uite Irina, vreau sa vorbim, sa îți explic tot! Zice Lixa uitându-se în ochi mei
-De ce acum după cinci ani vrei sa îmi dai explicați?
-Acum este momentul!
-Ma faci sa rad! Ce rost mai au explicațiile acum? Ma vor face sa ma simt mai bine? Îmi vor șterge toate durerile? Sau stai sa ghicesc, cum îmi vei da explicațiile totul va dispărea și ne vom întoarce cu cinci ani în urma ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat nu?!
-Uite Irina...
-Las-o balta Lixa.

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum