Capitolul 37

1.3K 42 2
                                    

Din perspectiva Irinei
Sunt trezita din somn de o bubuitura. Greu îmi dau seama ca este vorba de usa de la intrare, prefer sa nu ma ridic din pat și sa ma prefac ca dorm în continuare fiindcă sunt sigura ca Lixa este super nervos și chiar nu am chef sa ma cert cu el.
-Ce dracu mi-ai făcut tarfa nenorocita?!
Tipa el ca nebunu și vine lângă pat și ma trage brutal de mana iar eu într-o fracțiune de secunda eram în picioare în fata lui. Ce dracu este cu el, ce naiba i-am mai făcut acum?!
-Ceee am făcut? 
-Ce ai făcut?! Spune și rade fals. Tot timpul ești în capul meu, peste tot în corpul meu m-ai inebunit de tot nu mai știu ce este cu mine, te joci cu mine cum vrei tu! Nu am fost în stare sa ma ating de alta femeie fiindcă tu ești în capul meu și în fata ochilor mei peste tot ! La dracu te urăsc atât de tare dar în același timp te iubesc fără oprire ești coșmarul meu dar și fericirea mea îmi mănânci nervi și zilele dar simt cum atunci când sunt cu tine devin un om mai bun! Spune și nu știu cum sa interpretez aceasta declarație? E de bine sau de rău? Off Lixa cine naibii te înțelege?!
-Nu știu ce sa zic! Spun și simt cum lacrimile încep sa îmi curgă ușor din ochi. Știu doar ca tot ce ai făcut nu ai făcut neapărat fiindcă ai vrut ai reacționat la nervi și știu ca ma iubești și știu ca tot timpul în care mi-ai făcut rău ai făcut-o doar dintr-un impuls sau doar din cauza nervilor! Si de cele mai multe ori eu am fost vinovata. Tu ești un om bun și fără mine ,Lixa ,tot timpul ai fost! Doar ca ai avut o bariera de care nu lăsai pe nimeni sa treacă si sa îți cunoască bunătatea si slăbiciunile. Spun și îl iau cu mâinile de gat plangand în continuare.

-Nu este adevărat, spui toate vorbele astea pentru a ma calma îți este frica sa nu îți fac ceva! -Nu Lixa ,îți jur ca spun doar ce simt atât! -Oprește-te,  la dracu nu îmi mai lua apărarea atât!  Spune și se depărtează de mine țipând și gesticulând!

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Nu este adevărat, spui toate vorbele astea pentru a ma calma îți este frica sa nu îți fac ceva!
-Nu Lixa ,îți jur ca spun doar ce simt atât!
-Oprește-te,  la dracu nu îmi mai lua apărarea atât!  Spune și se depărtează de mine țipând și gesticulând!

-Te rog Lixa, crede-mă nu îți iau apărarea pur și simplu am spus adevărul! Spun și ma apropii din nou de el îl iau în brate și încep sa îl sărut el la început nu îmi răspundea și era foarte încordat dar după puțin timp am simțit cum începe sa i se...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Te rog Lixa, crede-mă nu îți iau apărarea pur și simplu am spus adevărul! Spun și ma apropii din nou de el îl iau în brate și încep sa îl sărut el la început nu îmi răspundea și era foarte încordat dar după puțin timp am simțit cum începe sa i se înmoaie tot corpul și sa se lase purtat de sărut.
Rupe sărutul și spune:
-Am nevoie de o baie fierbinte!
-OK, si eu, ma duc sa pregătesc cada! Spun eu. Nu am de gând sa îl las singur vreau sa fiu alături de el și vreau sa ne împăcăm și sa fim o familie fericita și dacă vreau asta trebui sa ma schimb și eu, sa nu ii mai răspund și sa nu mai fiu asa de impulsiva, trebui sa las de la mine pentru a ne fi bine amandurora și mai ales lui Dani! 
El se uita uimit la mine, dar nu apuca sa zică nimic fiindcă plec spre baie pentru a pregăti cada.

Din perspectiva lui Lixa
Stăteam si ma uitam atent la ea, ii măsurăm corpul micuț și atât de sexy. O vedeam cum se dezbracă și intra lângă mine în cada, fără ca eu sa ii spun sa facă asta. Da ,mi se părea ciudat, oare ce încearcă sa facă sa ma seducă sau ce naiba, prea repede sa schimbat și mai ales după cat rău i-am făcut îmi este greu sa cred ca a trecut asa repede peste toate. Iau sticla de șampanie și în timp ce îmi turnam în pahar

 ma uitam în ochi ei ea făcând același lucru doar ca zâmbea

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

ma uitam în ochi ei ea făcând același lucru doar ca zâmbea... mi se părea un zâmbet sincer dar ceva era nelalocul lui trebui sa aflu dacă este doar în mintea mea sau Irina chiar ma minte și joaca un teatru. Asa ca îmi voi juca ultima carte din jocul asta și vom vedea care va câștiga și care va pierde.
-Irina. Spun iar ea răspunde imediat zambindu-mi
-Da!
-Am decis ceva în legătură cu situația actuala în care ne aflam!
-Te ascult! Spune și vad cum toata atenția ei este pe mine
-Maine o voi trimite pe Matilda cu Dani înapoi la tine, adică la mama! O vad cum rămâne uimita și parca vrea sa sara în sus de bucurie dar se abține și ma asculta în continuare
-În cel puțin o săptămână îți voi cumpăra o casa în București, sau unde vrei tu. Îți voi face un cont unde îți voi pune o suma de bani atât cât să îți ajung câțiva ani buni de acum în colo și ție și lui Dani.

Și sunt de acord ca Dani sa nu știe nimic de mine niciodată, ii poți spune ca am murit sau orice alceva. Vreau sa fi fericita Irina atât tu cat și Dani! Când termin de vorbit ma uit la ea și vad ca începuse sa plângă,  probabil ca o face de bucurie. Ma ridic fără a mai spune nimic vreau sa plec de aici cat mai repede fiindcă simt cum rămân fără aer simt ca de mâine viata mea nu va mai avea sens fără Irina și Dani dar asa este mai bine pentru toată lumea!

Ps: în primul rand vreau sa va mulțumesc tuturor cititorilor pentru timpul acordat cărții! Cred ca mai avem foarte puțin și ne apropiem de sfârșitul povesti, sper sa nu va suparati dar asa am considerat eu ca este timpul sa o termin... nu știu dacă voi mai scrie partea a doua, defapt nici măcar nu știu cum se va termina asa ca vreau sa va pun câteva întrebări:
cum credeți ca se va termina cartea? credeți ca Lixa va pleca departe de Irina și de Dani?  Dar cel mai important credeți ca Irina îl va opri pe Lixa cumva? Credeți ca la sfârșit vor rămâne împreună toți trei?
Va mulțumim încă odată tuturor și speram ca finalul sa fie pe placul tuturor oricare ar fi el! 😙😙😘😙❤❤❤💙💚💛💜💚💛
GeoGeorgy9

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum