•Huszonharom•

453 40 4
                                    

Sziasztok! Aki észrevette esetleg, hogy a történet borítóképe megváltozott, azon belül pedig hogy már nem Crystal Reed alakítja a főszereplőnket, hanem Nina Dobrev, hát.. ennek különösebb oka nem igen van, de úgy éreztem jobbnak ha lecserélem. Remélem így nem fog megváltozni semmi:3 Jó olvasást! ♥

 Remélem így nem fog megváltozni semmi:3 Jó olvasást! ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

×××

-Nem akarok több alkohol látni!-jelentettem ki határozottan a telefon végén vadul csacsogó barátnőmnek.

-Ahh, pedig ma elég jó hangulatban vagyok.-kacagott jókedvűen nekem pedig a mellkasom újra összepréselődött, fájt hogy nem mondhatom el neki kivagyok valójában, hogy nem egy egyedül élő ex-egyetemista vagyok, hanem egy vadász akit kirántott az önsanyargatás kezdődő tünetei elől, aki élő embert csinált belőlem a sok fájdalom után.-Akkor mit akarsz csinálni? Úúgy unatkozom.-nyavalygott.

-Találj ki valamit, Jo..de ha lehet 10%-nál ne legyen durvább.-kacagtam.

-Rendben akkor, átmegyek és nézünk valami filmet.

-Addig rendelek kaját.-makogtam majd letettem a telefont. Egy csajos nap, filmmel meg pizzával? Melyik Amerikai tini film lett az életemből? Mikor csináltam én ilyet egyáltalán?

-Házhoz szállítás.-vigyorgott Crowley kezében pedig egy dobozt tartott.

-Ohh köszi.-rá mosolyogtam majd felé léptem, elvettem tőle a dobozt majd letettem a mögöttem lévő kis asztalra.-De mondtam már hogy ne járt a fejemben!

-Tudom kellett jól vagy-e..és hallottam hogy..

-Értem, Crow, értem. De el kell menned, Jo mindjárt jön.

-De valamit tudnod kell.

-Igen?-kérdeztem türelmetlenül de akkor kopogás hangja szűrődött be az ajtón.-Visszatérünk erre jó? Ígérem.-hadartam mire Crowley sóhajtva csettintett egyet.-Gyere!-kiáltottam, majd Jo belépett az ajtón.

-Kihez beszéltél?

-Kihez beszéltem volna?-amatőr színészi képességgel kinevettem.-Hisz nincs itt senki.

-Jól van na!-kacagva belépett majd átölelt.-Tiszta paranoiás vagyok.

-Tudom, Jo! Tudom.-a lány nevetve a vállamba bokszolt majd levetette magát a kanapéra, ölébe vette a pizzás dobozt a tv-t pedig rutinszerűséggel kapcsolta be.-Na, mit nézünk?-vigyorogtam majd befészkeltem magam mellé.

-Mit számít, az csak az alaphang lesz.-ugrott pár csatornát majd felém fordult.-Mindig terelsz, de most nem tudod letenni a telefont, beszélni fogsz.

-Mégis miről?

-Mindig kitérsz a válaszok elől, van barátod egyáltalán?

-Jo..-sóhajtottam.-Ezt már megbeszéltük, keress más témát.

Rescued me - §Befejezett§Where stories live. Discover now