•Tizenot•

597 50 4
                                    

Megfogalmazhatatlan érzés volt úgy ébredni hogy Dean karjai szorosan ölelnek, miközben a nyakamba szuszog. Elmosolyodtam majd próbálva nem felkelteni őt felé fordultam, izmos kezei még mindig a derekamon pihentek míg az ajkait centik választották el az enyémtől. Nem bírtam betelni a látvánnyal, csak ott akartam feküdni és nézni a szeplős arcát. Egy jó öt perc után mocorogni kezdett majd lassan megmutatta bénító zöld szemeit. Olyan volt egy mint egy kisgyerek. 

-Jó reggelt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Jó reggelt.-suttogtam mire Dean csak morgott egyet és közelebb húzott magához, arcát újra a nyakamba temette így mozgásképtelenné téve engem.-Nem tudom eldönteni hogy most nagyon álmos vagy, vagy jól esik így feküdni.-kacagtam mire Dean felemelte a fejét rám pillantott majd megcsókolt.

-Is-is!-kacagott majd még közelebb fészkelődve, újra hozzám bújt.-Ez most..fura. Mintha én lennék a nő a kapcsolatban.

-Melyik kapcsolatban is?-kacagtam lélegzetvisszafojtva.

-Ebben!-suttogta majd apró puszikkal borította be a nyakam. Szóval itt tartunk. Kapcsolatban vagyunk. Ez már haladás! Hiába éreztem magam abban a percben a világ legboldogabb emberének, szomorú voltam...mert tudtam ha kikelünk innen, kezdődik a Cas hajtó hadművelet.-Min gondolkozol?

-Én? Semmin.-elmosolyodtam majd végig szántottam a kezem Dean hajában ami egy apró morgást váltott ki belőle. Hiába minden, nem ragadhattunk bele az ágyba, felkellet kelni végre. Legalábbis Dean ezt akarta.-Még öt perc.-suttogtam lehunyt szemmel.

-Ezt ismerem baby, még öt perc aztán még tíz!-felült ezzel hasonló pozícióra kényszerítve engem is.-Sam már javában dolgozik.

-Ezt miből gondolod?-motyogtam miközben a hajamat kötöttem fel egy laza copfba.

-Nem hallottad? Reggel ötkor úgy trappolt le a szobájából, azt hittem még a mennyben is érzik!

-Öt óta fent van?

-Nagyon úgy néz ki, de ne aggódj miatta, sosem kel később.-halovány mosolyra húzta ajkait majd kiszállt mellőlem hogy elmehessen zuhanyozni, öltözni..-Segíts nekem!

-Mégis miben?-elnevettem magam mire ő felém lépett kiszedett az ágyból hogy magával vigyen a fürdőszobába.

***

-Végre hogy itt vagytok!-morogta kellemetlenül Sam mikor meglátott mikor lelépni a lépcsőn.-Casnek semmi nyoma, mintha..a föld nyelte volna el, ami elég hülyeség mert egy angyal!

-Nyugi, öcsi! Megfogjuk találni, elvégre..nem tűnik el sosem.-Megforgatta nagy zöld szemeit majd helyet foglalva a kanapén beszélni kezdett.-Cas. Sosem volt még szükségünk rád ennyire mint most, légyszíves..haver, gyere ide és..próbálj meg segíteni!-miután befejezte körbe nézett a szobában. Castiel sehol sem volt.

-Általában erre ide szokott jönni?-morogtam hunyorítva mire a két Winchester fiú bólintott.-De most nem igen talált ide!-lehajtottam a fejem majd Deanhez sétáltam, megrökönyödve pillantott rám, mintha csalódott lenne amiért Cas nem válaszolt a 'fohászkodásra'.-Ne aggódj, Deany. Minden rendben lesz.

Rescued me - §Befejezett§Where stories live. Discover now