•Tizenketto•

589 50 2
                                    

Dean hangfoszlánya után a szobára süketítő csend telepedett, Sam kérdőn bámult rám hatalmas szemeivel, Dean pedig..pedig sokkolva bámulta a két csíkos tesztet. Nem vártam tőle semmit, de szemétség lett volna lelépni úgy hogy nem tudja lesz egy gyereke. Tudnia kellett, ha akarta ha nem.

-Nem! Én vadász vagyok az istenszerelmére!-mordult fel.-Egy gyerek....és én? Könyörgöm!

-Én sem így terveztem Dean! Felelősséggel tartozok...tartozunk érte!

-Te nem érted amit mondok.-kínjában felnevetett majd lekapta magáról a megkopott bőrdzsekit.-Én egy vadász vagyok, aki szörnyekre vadászik, én tudom mik ólálkodnak a sötétbe, és nem! Nem fog ebbe felnőni még egy gyerek!

-Dean!-szólt Sammy de esélytelenül, bátya azonnal kontrázott.

-Te meg se szólalj! Kilenc évesen azt mondtad félsz a sötétben, apa mit csinált? Egy 45-öst nyomott a kezedbe! Ohh és miért? Mert tudta mik várnak ott rád!

-Ez teljesen más!

-Hallgatlak. Miben?

-Ez...ez nem apa gyereke lesz...hanem a tied Dean, te máshogy csinálhatod mint ahogy apa csinálta.-szólt vissza Sam, de fölösleges Dean vissza vette a dzsekijét és szélsebesen az ajtó felé indult.-Most meg hova mész?

-Inni!-köpte ridegen majd csattant is az ajtó. A gyomrom golflabda méretűre zsugorodott, a mellkasom fájni kezdett, a könnyeim pedig utat törtek maguknak. Sammy sóhajtva felugrott, megrázta dús hajkoronáját majd magához ölelt.

-Idő kell neki.-suttogta a hajamba amit közben nyugtatásképp simogatni kezdett. Tudni hogy a születendő gyereked apja utál téged, mert rossz döntésekre a még rosszabbakra halmozol. Felbecsülhetetlen. Én rontottam el, ehhez kétség sem fér, talán ha hamarabb odaállok elé és elmondom az egészet..másképp lenne most, én nem az öccse karjaiban zokognék a tehetetlenségtől, ő pedig nem a poharakon keresztül nézné a világot.-Minden rendben lesz, oké?-mosolygott Sam majd kezei közé fogta az arcom, így kényszerítve hogy ránézzek. Nyögtem egy rendben-t majd kiszabadítottam az arcom nagy kezei közül hogy haza indulhassak.
-Haza viszlek!-szólt utánam. Magamban hálálkodni kezdtem Samnek amiért mellettem áll mikor más senki, de amúgy, némán bólintottam majd egy zombi lépteihez hasonlóan követtem őt ahhoz az autóhoz. Az a fekete '67-es chevy impala ahol ez az egész kezdődött. Hirtelen újra csomót éreztem a gyomrom helyén ami sehogy sem akart felszívódni, a kocsi maga volt az emlékezetem tárháza.-Jól vagy?-kérdezte Sam, majd a vállamra tette a kezét, fel sem tűnt hogy már a kocsiban ültem az anyósülésen és hátrafelé bámulok, de úgy mint aki épp élete filmjét nézi.

-Persze..csak.-makogtam majd megpillantottam Dean láncát ami öröké a nyakában lógott, sosem láttam még nélküle. Lassan hátra nyúltam hogy a kezem közt foghassam a kis ékszert amit egy ideig sóhajtva nézegettem majd egy puszit lehelve rá, átnyújtottam Samnek aki lassan kiszedte a markomból és a nyakamba akasztotta.

-Te tépted le róla, te is rakd vissza rá.-kaján vigyort ejtett majd beindította az impalát. Az autó lassan gurult be a házam elé ahol egy inkább testvéri búcsúzkodás zajlott le.-Akkor nemsokára.-kacsintott majd meg sem várva a válaszom elhajtott. Mosolyogva léptem a bejárati ajtóm felé, ami a legnagyobb meglepetésemre nyitva volt. Vettem egy mély levegőt majd át surranva az ablak alatt, kivettem az egyik virágcserépbe rejtett démongyilkoló kést amivel együtt már bátrabban mertem belépni a házba. Megfontolt lépésekkel szeltem át a ház minden szegletét de sehol egy árva lelket sem találtam. A hálóm.-morogtam magamban majd a késemmel karöltve elindultam az említett szoba felé, amihez közelebb és közelebb érve egyre erősebb lett a kénszag. Megszorítottam a kést majd felkészülve a legrosszabbra belöktem az ajtót.

-Ideje volt.-vigyorgott az ágyamon heveresző...DEAN WINCHESTER!

-Azt hittem egy bárban ücsörögsz, szar wiskeyt szürcsölgetve miközben mindenféle olcsó szuka kelleti magát előtted hogy két vállra fektethesd őket

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Azt hittem egy bárban ücsörögsz, szar wiskeyt szürcsölgetve miközben mindenféle olcsó szuka kelleti magát előtted hogy két vállra fektethesd őket.-feleltem egy szuszra majd a kést amit eddig vadul szorongattam ledobtam az asztalra.

-Mindig is mondtam Samnek, a féltékenység az ördög találmánya!-jóízűen felnevetett majd felpattant az ágyról ami engem automatikusan hátrálásra késztetett.-Tény és való beültem egy bárba ahol megittam pár....nem éppen minőségi piát és most hogy mondod tényleg megkörnyékeztek a csajok.-újra felnevetett, és sosem gondoltam volna hogy ezt mondom de ebben a percben rosszul esett hallani a gyönyörű, ritmusos hahotázását. Elfordultam tőle, karba tettem a kezem és úgy vártam a következő sértéshullámokat amit az alkohol és a kilátástalanság termel.-Ne utálj.-suttogta a fülembe miután egész testével hozzám simult. Az egész valóm remegett, a szívem a torkomban dobogott és valamiért az eszem nem akart egyszerre és ugyan úgy működni mint a szívem.-Szeresd Deant.-morogta a nyakamba majd utána játékosan beleharapott. Átjárt egy jóleső meleg, bizsergő érzés ami ott, akkor a legjobb volt amit érezhettem.-Szereted Deant?-motyogta a fülembe.

-Szeretem.-suttogtam elfúlva majd a nyakamat vadul csókoló Winchesterhez fordultam. Tekintette átjárta az arcom minden porcikáját majd megállapodott a számon és végül újra a szemembe nézett. Hirtelen annyi mindent akartam mondani de ahogy azokba az igéző zöld szemekbe néztem kiürült az elmém, csak a szemeire figyeltem amik a világmindenséget ígérték nekem.

-Mond újra!

-Szeretlek, Winchester!-válaszoltam a legnagyobb örömmel és őszinteséggel amennyire csak bírtam, és úgy látszott ez elég volt mert Dean azonnal lecsapott az ajkaimra.

-Szeretlek, Winchester!-válaszoltam a legnagyobb örömmel és őszinteséggel amennyire csak bírtam, és úgy látszott ez elég volt mert Dean azonnal lecsapott az ajkaimra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Rescued me - §Befejezett§Where stories live. Discover now