Chapter 61.

68 6 9
                                    

'Mama?' Vraagt Selena en loopt ook de keuken in. Ik hoor ze wat praten en ze komen samen de keuken uit. Sylvia huilt en Selena kijkt moeilijk. Zij heeft ontspanning nodig. 'Jai?' Ik trek mijn wenkbrauw op. 'Mama gaat even naar het vaste land en pakt waarschijnlijk een hotel. Ze gaat ook even met Anna praten. Morgen over overmorgen is ze weer terug' Ik knik en sta op. 'Gaat het Syl?' Vraag ik en trek haar in een knuffel. Het is toch mijn schoonmoeder en heb toch wel liefde voor haar. Ze knikt en veegt een traan van haar wang. 'Ik ga alles even regelen en daarna ga ik een tijd de kliniek in. Ik wil van mijn depressie af' Ik schrik. 'Oké. Succes dan' Ze knikt en pakt haar spullen. 'Jai, dalijk ben jij van mij. I fucking need it' Fluistert Selena in mijn oor. Ik kreun zachtjes en knik. 'Tot zo lief' 'Ik loop even mee naar de auto' Zegt Selena en loopt achter haar moeder aan. Ik laat me in de bank vallen.

Ik laat een kreun wanneer ik een hand voel bij mijn junior. Mijn broek word langzaam open gedaan. 'Fuck' Ik open mijn ogen en kijk naar een grijnzende Selena. 'Do your thing hunnie' Zeg ik.

Ik sta op en til Selena op. Ze slaat een gil en klamt zich vast aan mijn buik. 'WHAT ARE YOU DOING?!' Gilt ze. Ik grinnik Rn antwoord niet. 'Damn it' sist ze. Ik lach en leg Selena op bed. Voor dat ze iets kan zeggen druk ik mijn lippen op die van haar. Ik streel haar lichaam en ga naar haar billen. 'I was waiting for this baby' Kreun ik in haar nek. Selena zet haar nagels in mijn rug. 'Kom in me Jai'

***

'Verdomme!' Ik open mijn ogen en hoor Selena vloeken in de keuken. 'Wat is er?' Roep ik en stap uit bed. Snel loop ik naar de keuken waar het gevloek vandaan komt. Ik grinnik als ik Selena aan t aanrecht zie met twee pannen, beslag over heel het aanrecht en meel op der neus. 'Lieverd wat ben je aan t doen?' Ze zucht diep en trekt ene pruillipje. 'Ik wilde als verrassing pannenkoeken als ontbijt maken, maar het lukt niet want deze pannen zijn verneukt' Ik lach. 'Zullen we het samen doen lieverd?' Ze knikt en pakt mijn hand als ik weg wil lopen. 'Ben jij helemaal gek geworden?' Fluistert ze. Niet begrijpend kijk ik haar aan. 'Dit' Zegt ze en drukt haar lippen op die van mij. 'Vergeet nooit de ochtend kus Jai-Jai' Ik druk nov snel een kus op haar voorhoofd en loop naar een kastje om een doekje te pakken. Ik maak het aanrecht schoon en begin daarna met pannenkoeken bakken.

We schuiven aan tafel met een stapel pannekoeken. 'Hier' Zeg ik en gooi der een op Selena haar bord. Zelf leg ik er ook een op mijn bord en we beginnen met eten. 'Sel?' 'Hm' 'Wil je een begrafenis houden? Of een crematie?' Ik kijk naar Selena die haar wenkbrauwen fronst. 'Ze verdienen het niet' Zegt ze zacht. 'Ik wil wel dat ze begraven worden ofzo, maar ik hoef niet zo'n hele herdenking. Anders had ik ze ook niet hoeven vermoorden' Ik zucht. 'Ik wil wel een herdenking voor mijn vader' Nu is Selena de gene die zucht. 'Wat?' 'Jai hij verdient t ook niet' 'Iedereen verdient respect Selena' 'Niet als die gene andere geen respect geven en met mensen omgaan alsof het monsters zijn' Sist ze. Ze is boos. 'Mijn vader deed-' 'Jou vader deed dat ook Jai!' Roept ze kwaad. Ik bal mijn vuisten en klem mijn kaken op elkaar. 'War de fack haal je het recht vandaan om zo over mijn vader te praten' roep ik en sta op waardoor de stoel naar achter valt. 'Waar de fack halen onze vaders het recht vandaag om zo met mensen om te praten' Schreeuwt Selena harder en springt ook op. 'Mijn vader heeft nooit andere iets aan gedaan' 'wat?!' Gilt Selena. 'Nooit iets aangedaan?! Laat me niet lachen. Wat hebben die meiden mee gemaakt. Je kraamt onzin uit Jai. Onzin. Je lult. Je vader is een klootzak en hij heeft nooit van je gehouden!' Ik sla met mijn vuisten op tafel. 'Selena verdomme! Hoe durf je dat te zeggen!' 'Het is zo' Sist ze kwaad. Ik gooi het bord van de tafel. 'Ik ben klaar met jou. Ik ga pas met je praten als je normaal doet' Roep ik en loop naar de slaapkamer om mijn spullen te pakken.

_________________________

Heeeey loves,
Dat is lang geleden :( Ik heb het zo druk met school... verdorie! Ik ga in de herfst vakantie zoveel mogelijk schrijven zodat ik na de vakantie weer meer kan uploaden. Kusjes van mij.
Vote & comment beautifuls
❤️❤️❤️❤️
Xxx Emm

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu