Chapter 6.

113 10 0
                                    

We rijden richting de club waar Lotte en Stefan werken. 'Selena, als die Jai je nog een keer aanraakt haal Stefan. Hij pak-' 'Nee Lotte, ik wil het dit keer zelf oplossen. Niet met Stefan. Het zijn mijn problemen niet die van hem' Ik kijk naar buiten. Nadat ik alles gedetailleerder had uitgelegd aan Lotte over Jai heeft ze niks meer gezegd. Of ja ze heeft alleen maar gezegd dat als hij het nog een keer doet dat ik Stefan moet halen en dat Stefan hem aan pakt. Ik zucht diep en sluit mijn ogen. Soms is het leven zo zwaar.

Ik hang mijn jas op als we er zijn en loop naar de bar. Het is heel erg druk in de club en wordt om de tien seconden aan gesproken.
'Heey lekkerding'
'Zin in vanavond mop?'
'Vanavond tijd?''
'Oef wat ben jij lekker zeg'
Ik loop stug door en heb mijn bitchy face op gezet. Ik duw iedereen aan de kant en ga aan de bar zitten. Sommige mensen hebben echt geen respect. 'Hey mop wat wil je drinken' Ik kijk op en zie een glimlachende Stefan staan. 'Ik hoef niks' Hij schenkt wat drinken in voor twee personen naast me. 'He Stefan' Hij kijkt op. 'Toch wel wat te drinken?' Lacht hij. Ik schud mijn hoofd en kijk hem serieus aan. Hij komt naar me toe gelopen met twee biertjes en geeft die aan mensen aan de bar. Hij begint met ze te praten.

'Wat wilde je zeggen Sel' hoor ik Stefan zeggen na tien minuten. Ik zucht. 'Je weet dat dit zeldzaam is wat ik nu doe, maar het spijt me. Je had gelijk. Je heb me alleen maar geholpen. Ik had niet zo tegen je moeten doen' Hij kijkt me grijnzend aan. 'Stefan serieus' Hij pakt mijn hand. 'Excuses aanvaard eigenwijs zusje van me' Ik lach en geef hem een knipoog.

'Een wodka red bull alsjeblieft' Ik draai me om en kijk naar een perfecte jongen. Zijn haren zijn half lang,
blond en naar achter gekamt met gel. Zijn Kaaklijn is zo goed zicht baar. Hij heeft een bril op en een T-shirt aan met een wijde broek met gaten. Als schoenen heeft hij licht roze schoenen. Het merk kan ik niet zien.
'Maak daar maar twee van' Zegt hij. Onze blikken kruisen en hij glimlacht. De jongen pakt de drankjes aan van Stefan en hij komt naar mij. Ik kijk naar Stefan en kijk naar de drankjes en weer naar Stefan. Hij knikt en steekt een vinger op. Ik glimlach naar Stefan en kijk weer naar de jongen. 'Wat doet zo'n mooie meid als jij alleen op een feestje?' Ik lach en leg uit dat ik hier ben met mijn broer, maar dat hij moet werken.
'Ik zal je wel vergezellen... Uhm'
'Selena'
'Een perfecte naam voor zo'n beauty als jij' Ik lach en rol met mijn ogen. 'En jij slijmbal, hoe heet jij'

'Kaj'

________________________
Heey!
Ik weet dat het zondag is, maar ik ben op vakantie tot moren avond en ik heb hier geen WiFi.. Ik zit nu op de hotspot van mijn oma dus vandaar dat ik nu upload.
Love❤️

Xx Emm

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu