Chapter 13.

82 7 1
                                    

'Kaj stop' Roep ik wanneer Kaj de dekens van me aftrekt. Ik heb vannacht bij hem geslapen want ik had echt geen zin in Stefan en Lotte. Ik denk aan het gesprek met Jai van gister avond vlak voor dat ik met Kaj meeging.
~•~
'Hey beauty' Ik draai me om en kijk in de groene ogen van Jai die me vriendelijk aankijken. Zo hebben zijn ogen me nog nooit aangekeken. Altijd boos of "stout" Ik glimlach. 'Hey' fluister ik. 'Hoe zit het tussen jou en Kaj?' Vraagt Jai twijfelend en komt met zijn handen in zijn zakken dichter naar me toe. 'Weet ik niet' Jai legt zijn hand op mijn wang en ik sluit mijn ogen. 'Jai waarom doe je dit?' 'Wat?' 'Eerst ben je aardig, dan ben je een vieze gluiperd, dan weer aardig, beschermend, flirterig en het volgende moment lijkt het alsof je me kan vermoorden ofzo' Ik pak zijn hand en hou die vast. Jai glimlacht klein en haalt een plukje haar uit mijn gezicht. 'Selena de bus is er!' Roept Kaj. 'Goodnight beauty' Jai drukt een kus op mijn voorhoofd en loopt langs me heen. Ik kijk hem na, ik kijk hoe hij wordt verlicht door het maanlicht. 'Jai!' Roep ik. Hij draait zich om. 'Hoe zit het met Lisa? Is ze echt je vriendin?' 'No she is't' Ik ren naar Kaj en pak zijn hand.
~•~
'Kaaaaj' roep ik chagrijnig. 'Doe dat verdomde gordijn dicht. 'Baby wordt wakker het is al 13:00. Mijn ouders komen zo thuis en dan wil ik wel mijn vriendin voorstellen' Ik ga recht op zitten. 'Vriendin?' Ik stap uit bed en trek een trui over mijn t shirt aan. 'Ja wat ben je dan?' 'Just a friend' Kaj kijkt me vragend aan. Ik zucht en zak op bed.

'Kaj ik heb nooit een serieus vriendje gehad. Je was m'n first Kiss en we kennen elkaar door een avond uit dat leuk was. Er speelt veel in mijn leven qua thuis situaties en shit en ik wil geen boy drama-' 'Ik ben geen drama Sel Just good in bed' En Kaj lacht. 'Kijk dit is het dus! Je hebt het alleen maar over seks en dat wil ik niet. Ik wil niet een relatie voor seks want dat is dan friends with benefits. Ik wil mijn maagdelijkheid weg laten halen door iemand waar ik echt van houd en niet iemand die ik pas een dag ken of een paar weken. Just relax Kaj. Ik heb geen behoefte aan een vriendje. Sorry I like You but I don't like a boyfriend'

'Selena ik begrijp het. Je moet wel gaan' Ik kijk Kaj met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Is dit je reactie?' Hij knikt. 'Ik wil niet dat mijn ouders zien dat er een meisje was' 'Je denkt serieus alleen maar aan jezelf he' 'Hoezo dat nou weer? Jij bent hier degene die niet toe is aan vriendje terwijl je gister half aan het huilen was toen ik zei dat je niks meer was dan een vriendin. En ik ben nu de gene die aan zichzelf denkt?' 'Ja Kaj. Je weet niet wat er allemaal speelt' 'Jawel je bent aangerand door je broer is dat zo erg?' Ik sta op en er springen tranen in mijn ogen. 'Weetje laat ook maar. Het zou toch nooit gewerkt hebben tussen ons'

Met die woorden loop ik naar buiten en pak de bus terug naar Rotterdam.

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu