Chapter 42.

75 8 5
                                    

'Wat wil je eten?' Roep ik naar Jai. 'Zullen we wat maken of bestellen?' Zegt Jai en hij komt de kamer in gelopen. Ik kijk op en zie hem alleen in een handdoek staan. Zijn lichaam is nog nat en ik glij met mijn ogen over zijn lichaam. 'Good vieuw babe?' Grinnikt Jai. Ik knik en lach. Jai komt op me afgelopen en gaat schuin naast me staan. Hij wilt zijn armen om me heen slaan. 'Jai niet doen, je bent nat' Lach ik. 'Ga douche Seleen, ik ga wel wat maken' Ik knik en loop naar boven.

Ik zet de douche aan en doe mijn T-shirt uit en mijn string. Ik had weinig aan nadat Jai en ik wat hadden gedaan. Ik had nooit gedacht dat ik het zo snel toe zou laten, maar het voelt zo goed met Jai. Hij is zo lief en hij doet niks met haast. Hij accepteert mijn verlangens en mijn keuzes en ik die van hem. Ik probeer steeds meer mezelf bij hem te zijn. Bij hem klap ik snel dicht als ik iets zeg, bijvoorbeeld als ik het er niet mee eens ben. Of als ik iets wilt wat hij niet wilt ofzo. Zulke dingen. Dan zit mijn onzekerheid in de weg. Waarom ben ik zo onzeker? 

'Selena?' 'Ik ben in de badkamer' Ik hoor Jai hier heen lopen. Jai blijft in de deur opening staan en hangt tegen de deur. Ik besef dat we Allebei naakt zijn. Jai bekijkt me zonder schaamte. Ik focus me om zijn hoofd en probeer niet naar zijn "ding" te kijken. 'Jai stop' zeg ik als Jai zijn lippen likt. 'Mag ik niet naar mijn prachtige meisje kijken?' Ik wend mijn blik af en bloos. 'Jai, stop alsjeblieft' Jai komt naar me toe. 'Met wat babey?' 'Met zo doen, zulke complimenten geven' Jai pakt mijn heupen vast en ik voel zijn gedeelten tegen mijn billen. 'Waarom' fluistert hij in mijn oor. Hij gaat met zijn handen naar boven en drukt kusjes in mijn nek. Elke aanraking tintelt. Ik sluit mijn ogen en leg mijn hoofd in zijn nek. Jai slaat zijn armen helemaal om me heen. 'You liked it beauty?' Ik knik. 'Ga douche' Zegt hij. Ik kijk hem aan. 'Ik ga pizza halen, ik heb geen zin om te koken' Ik lach. 'Is goed mysterie boy'

Ik stap de douche uit en loop mijn slaapkamer in. Ik zie dat Jai zijn trui op bed ligt. Ik trek hem aan en doe een kort pyjama broekje aan. Ik loop naar beneden. Jai is er nog niet, helaas. Ik ga op de bankzitten en pak zijn laptop. Ik open hem en ga naar foto's. Ik ga naar het mapje B-brave. Ik bekijk de foto's. Jai ziet er op elke foto zo gelukkig uit. Bij een foto met Kaj blijf ik kijken. Ik ken Kaj niet als Kaj. Ik ken Kaj als een vervelende stief broer. Ik ga morgen naar hem toe om met hem te praten. Ik wil dat hij weet dat ik niet wil dat er spanning tussen ons is.

'Hey' Ik schrik op uit mijn gedachten en zie Jai ik de deur opening staan. 'Wat was je aan het doen?' Vraagt hij en legt de pizza's op de salontafel. 'Je B-brave foto's kijken. Vind je dat erg?' Jai schud zijn hoofd en komt naast me zitten. 'Zullen we serie kijken?' Vraag ik. Hij knikt. 'Start jij hem maar op, ik pak wat drinken en kaarsjes' Zeg ik en loop naar de keuken. Ik pak kaarsen en een aansteker. 'Jai?' 'Ja?' Roept hij. 'Wil je even helpen?' Jai komt aanrennen. 'Met wat?' Ik lach om zijn gezicht die super serieus staat. 'Wil je een karaf water meenemen en glazen?' Jai lacht en knikt. Ik loop de kamer in en doe de kaarsjes aan.

We gaan zitten, pakken de pizza en zetten de serie aan.

VOTE AND COMMENT

Jai en Selena is real guys. BAM

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu