Chapter 1.

192 11 1
                                    

Piep piep piep piep pieppieppiep. Bam. Ik sla op mijn wekker en zucht. 6:30. Vrijdag de laatste schooldag van de week en dan eindelijk weekend. Vanmiddag uit school pak ik gelijk de trein naar Rotterdam en ga naar mijn broer, Stefan. Hij woont met zijn vriendin Lotte daar. Samen werken ze bij een club op vrijdag avond dus ik ga mee. Lekker alleen want ik mag niet alleen bij hen thuis blijven. Ik zucht nog een keer en sleep mezelf uit bed. Ik ga naar de wc. Ik pak mijn telefoon en loop weer naar boven en plof weer in bed. Doe vandaag wel geen make-up op naar school.

Ik open Whatsapp en lees mijn berichten. Sanne. Helemaal vol gespamt.
Sanne:
'OMG'
'OMG DIT GA JE NOOIT GELOVEN'
'SELENA IK FLIP😭'
'B BRAVE HEEFT MIJN TWEET GELIKED'
En dan komen er nog twintig verschillende letters en 100 keer omg.
Ik:
'Wow san ben echt blij voor je, morning🙄💋'

Ja ik zal me trouwens voorstellen. Ik ben Selena, ben 17 jaar oud, woon in Utrecht en heb twee broers, Stefan en Melvin. Allebij 21 want ze zijn tweeling. Oja en ik heb mijn beste vriendin Sanne die verslaafd is aan B-brave en vooral aan die Jai ofzo.

Ik  gooi mijn telefoon weg en sta op om mijn kleren aan te doen. Een simpele trui en broek. Ik borstel mijn haar en maak mijn lange blonde haar vast in een staart. Ik was mijn gezicht, droog het af en smeer crème op. 'Mam?' Roep ik naar beneden. 'Mama?' Ik zucht. Ze is zeker al werken. Papa is alweer naar het buitenland voor zijn werk. Hij vind zijn werk belangrijker dan zijn eigen kinderen. Niet dat dat erg is, hij is een slechte vader.

Ik loop naar beneden en kijk op mijn telefoon hoe laat het is. 7:43. Fuck over 5 minuten is mijn bus er. Ik
moet echt minder op mijn telefoon zitten. Ik pak een zak broodjes uit de la en een pak kaas. Ik trek mijn jas van de kapstok doe mijn rugzak om en ren naar de bushalte. Ik zit op het bankje en scheur mijn broodje open en kwak er een plak kaas op en begin te eten terwijl ik op twitter zit.
@bbraveofficial : vanavond lekker feestje pakken met de boys X J
@lisaaxleijten : omg hou zo veel van jullie B brave!! @bbraveofficial
Ik zucht. Lisa is echt te erg.

'heel charmant om bij de bushalte zo te zitten eten beauty' Ik draai mijn hoofd om en zet mijn bitchy face op. Ik kijk in de ogen van een te knappe jongen met zwart haar, de puntjes zijn licht roze geverfd en donker groene ogen en draagt een zwarte, leren jack. Ik moet proberen om niet te kwijlen. 'Uhm ja, Ik was te laat en had geen tijd om iets klaar te maken dus ik dacht ik neem dit maar mee' Zeg ik zachtjes. De mysterieuze jongen met groene ogen lach en draait zijn hoofd naar de anderen kant. 'wajow' roep ik. Hij heeft een kaaklijn niet te geloven. Hij draait zich snel om naar mij en kijkt me vragend aan. 'Ow uhm, niks ik uhm schrok van een vogel' Hij lacht. De bus komt aan rijden en hij stapt in. Ik pak snel mijn tas en stap ook in. 'Selena!' hoor ik na vijf minuten. Ik haal een oortje uit mijn oor en kijk voor in de bus. 'Sanne! hey' Ik sta op en geef haar een knuffel. 'en waarom gaat mevrouwtje B-brave verslaafd niet met de auto?' 'Ik heb te veel gereden deze maand. Mag van papa niet meer rijden' Ik schiet in de lach. 'AAAH' roep ik als de bus begint te rijden en val naar achter. Ik wordt opgevangen door twee sterke armen. 'OMG!' roept Sanne. Ik sta op en draai me om. De mysterieuze guy. Ik glimlach naar hem. 'thankyou' gebaar ik  met mijn lippen en hij knipoogt. 'Jai omg! Mag ik met je op de foto' Jai zucht zachtjes en knikt. 'Tuurlijk' Sanne geeft haar telefoon aan mij en verbaast kijk ik de mysterie guy aan. Die blijkbaar Jai heet. Ik maak de foto en net als ik de telefoon terug wil geven aan Sanne stopt de bus en ik val naar voren in de armen van Jai. Ik lach. 'Sorry dat dit weer gebeurd' Sanne en ik stappen uit de bus.

Ik schenk nog een glimlach naar Jai en hij geeft me een knipoog en we lopen de school in.
~•~
Heey lovies!
Dit is mijn nieuwe boek. Ik hoop dat deze nog beter gaat dan mijn eerste boek! Ik vind deze zelf leuker, maar het gaat natuurlijk om jullie. Er zal op maandag, woensdag en vrijdag een nieuw hoofdstuk opstaan. Het is nu dinsdag, maar ik kon niet wachten tot het te uploaden en morgen zal ik niet kunnen uploaden want dan rijd ik naar huis van vakantie!
Veel plezier❤️

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu