Chapter 56.

65 7 8
                                    

Pov Jai
Ik pak Selena haar hand en we lopen de woonkamer binnen. Mijn vader zit aan de keukentafel met Anna en Frank. 'Hebben jullie-' Ik onderbreekt mijn vader. 'Ja, alleen jou nog' Sis ik. Hij slikt en staat op. 'Loop met Selena mee' Beveel ik hem. Hij knikt en loopt met Selena mee. Als hij langs me loop houdt hij mijn schouder vast. Ik kijk hem walgelijk aan. 'Jai ondanks alles hou ik van je' Jai niet toegeven, blijf sterk. 'Dat kan zo zijn, maar ik niet van jou. Maak het nou niet moeilijker dan het is. Loop met Selena mee' Hij knikt en loopt de kamer binnen. Selena kijkt me angstig aan. Ik geef haar een aanmoedigend knikje en ze loopt achter mijn vader aan. Ze sluit de deur en ik hoor gepraat. Ik versta ze niet, maar Selena kan dit. Een paar seconden later hoor ik een knal. Ik span al mijn spieren aan en sta verstijfd in de woonkamer. Mijn vader is dood, vermoord door mijn meisje.

'Jai ga zitten. Frank zorgt wel voor de lichamen' Ik doe wat Anna zegt en ga met een pijnlijke kreun zitten. Selena komt de kamer binnen gelopen en heeft tranen op haar wangen. Ik wenk dat ze hier heen moet komen, maar ze schud haar hoofd. Fronsend kijk ik haar aan en ze loopt de keuken in. 'Anna?' Anna staat op en loopt naar Selena. Ik hoor ze wat praten, maar versta ze niet. Selena komt naar me de toe gelopen met een EHBO doos. Ze glimlacht klein. 'Ga op de tafel liggen. Heb je op je rug ook wonden?' 'Nee, maar wel een op mijn boven been' Ik ga liggen en Selena trek voorzichtig mijn broek uit. 'Ik ga even naar buiten. Roep maar als je me nodig hebt' Zegt Anna met een trillenden stem. We knikken. 'Wat ga je doen Sel? Je gaat me toch niet opereren ofzo he?' Ze grinnikt. 'Nee, ik ga je wonden ontsmetten en dan zorg ik dat ze dicht blijven. En bij de grote sneden doe ik er wat verband op. Nu hebbende EHBO lessen toch iets opgeleverd' Zegt ze en glimlacht. Ik glimlach kleintjes. 'Gaat het pijn doen?' Ze knikt. 'Het kan prikken omdat ik alcohol ga gebruiken om je te ontsmetten. Op je tanden bijten mysterie boy' Mysterie boy. Ik hou er van als ze dat zegt. Waarom weet ik niet, maar het heeft iets. Ze gedraagt zich anders dan anders. Op een positieve manier. Dit was heel erg zwaar, maar het was het beste.

Ik word uit mijn gedachten gehaald door een brandend en stekend gevoel. Ik sla een kreet. 'Wat was dat!' Roep ik. 'De alcohol, blijf rustig ademen en probeer niet te schreeuwen want dan maakt je lichaam een paniekstofje aan. Dat moeten we niet hebben want dan lig je hier dalijk helemaal in paniek op de eettafel' 'Seleen, ik hou van je manier van praten. Het is zo zelfverzekerd ofzo' Ze glimlacht. Ik kreun pijnlijk als ze weer met een doekje over mijn wonden gaat. 'Dit is iets wat me heeft verandert. Van net. Ik ging tegen ze in. Ik maakte ze bang. Ik ben er niet trots op. Niks van dat alles, maar het heeft iets gedaan met me. Jai ik weet niet of je nu slecht over me gaat denken, maar ik voel me er niet zo slecht over' Ik schud mijn hoofd. 'Een ding wat gegroeid is is de liefde voor jou. Haat bestaat niet. Het is nu alleen moeilijk met mijn vader. Mijn vader was anders dan die van jou' Mompel ik. Selena knikt begrijpelijk. 'Jai je moet een ding weten' Ik hef mijn hoofd op en kijk een super serieuze Selena aan.

'Ik heb je vader niet vermoord, hij heeft het zelf gedaan'

SORRY DAT IK ZO WEINIG UPLOAD!

Ik heb een vraag. Ik ga de problemen enzo afronden. Zouden jullie het leuk vinden als er meer momenten komen tussen Jai en Selena? Of zouden jullie de toekomst in willen? Ik ga zoiezo de hoofdstukken veel langer schrijven dus dan weten jullie dat. Ik ga er ook een tweede boek van maken. Maar die komt gewoon in dit deel dus maak je niet druk.

Love

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu