Chapter 36.

78 10 7
                                    

Jai en ik zijn hier al drie weken. LA is de mooiste stad die ik ooit heb gezien. We liggen samen in bed serie te kijken. Walking dead. Ik pak popcorn uit de zak en stop die in de mond van Jai.

'Selena' zegt Jai na een tijdje. 'Hm' 'Hoe we tegen elkaar doen voelt goed, we gedragen ons al een stel, maar zijn we dat ook?' Deze vraag had ik niet aan zien komen. Ik ga recht op zitten in kleermakers zit en kijk Jai aan. Terwijl ik Jai aan kijk draai ik een plukje om mijn vinger. 'Weet ik niet. Het is wel we en niet Selena en Jai. Ik voel me fijn bij je' Ik wend mijn blik af en maak rondjes op mijn knie met mijn vinger. 'Maar?' 'Het zit me nog elke dag dwars van de trein Jai'

Jai gaat recht op zitten. 'Van de trein? Dat ik je aanraakte?' Ik knik en kijk hem voorzichtig aan. 'Waarom Selena?' Fluistert Jai en pakt mijn hand vast. 'Je deed me zo erg denken aan Melvin. Ik was bang van je' Zeg ik voorzichtig. 'Hey' Jai tilt mijn kin op. 'Toen kende ik je niet Selena. Ik moest van papa de eerste stap zetten bij een meisje. Ik was nooit iets van plan bij je' 'Hoe moet ik dat weten?' Zeg ik. 'Hoe moet ik weten dat je me niks wilde doen? Je had de eerste stap gezet vóór je vader. Je vader Jai' Jai zucht. 'Selena als ik dat niet had gedaan dan zaten we hier niet zo' 'Als je dat niet had gedaan waren we al lang een stel geweest' Ik sta op en sluit mezelf op ik de badkamer.

'Selena?' Roept Jai. 'Wat?' 'Maak die deur open, alsjeblieft' Ik sluit mijn ogen en zucht. Met tegen zin open ik de deur van de badkamer. 'Vertel me alsjeblieft hoe je je voelt Selena. Ik wil je helpen' Ik ga op bed zitten.

'Ik voel me fijn bij je. Veilig en ik ben blij dat we zo close zijn. Soms geven we elkaar een kus, maar zoenen niet' 'Dan trek je steeds terug' Ik zucht. 'Klopt, omdat ik dan steeds denk aan de Jai in de trein. Ik ben bang dat je me iets doet Jai. Bang dat je me ook aanraakt terwijl ik dat niet wilt' Ik begin harder te praten en er rolt een traan over mijn wang. 'Niet huilen Selena, niet doen' Hij komt naast me zitten en trekt me naar hem toe. 'Jai ik ben bang, bang van alles en iedereen. Zelf voor jou' 'Selena een ding moet je weten' Hij gaat door mijn haren. 'Als ik dingen met je van plan was dan was je allang ontmaagd en had ik je allang aangeraakt. Was ik elke keer boos als je niet wilde zoenen. Dat ben ik niet. 0% dat ik boos op je ben Selena. Ik wil dat jij je veilig voelt en weet dat je veilig bij mij bent' Ik kijk hem aan en glimlach klein.

'Weet dat ik een goed vriendje voor je zal zijn'

JAAAAA IK HEB DE 1 DUIZEND READS WHOOHOOO! IK HOU VAN JULLIE!

Ik word elke dag zo vrolijk van jullie reacties en dat ik zie dat als ik 5 minuten een hoofdstuk er op heb gezet dat er al vijf mensen op hebben gevote! Ik heb zo veel liefde voor jullie en vind het zo leuk dat ik met jullie dit boek deel. Ik hoop dat meer mensen het gaan lezen. Misschien dat jullie het aan je vrienden ofzo kunnen zeggen. Hahah sorry.

FIJN WEEKEND EN TOT VANMIDDAG

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Xx Emm

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu