Chapter 16.

102 8 4
                                    

Jai zijn woorden hebben iets met me gedaan. Me aan het denken gezet. Ik zal me niet meer klein laten maken door jongens en zeker niet door Kaj. Of Jai. Hij doet nu zo aardig, maar waarom weet ik niet. Hij is een klootzak. Hij zat aan me in de trein remember Sel. Je kan hem niet aardig gaan vinden. Neem afstand van hem en Kaj. Geen jongens meer de komende weken.

~•~

'Selena!' Ik zie Stefan met tranen in zijn ogen op me afrennen als ik de tuin van ze binnen kom. Hij trekt me in een knuffel en fluistert allemaal dingen. 'Gelukkig ben je oké. Ik was zo bang dat er iets was gebeurd' fluistert hij tien ik achter elkaar. Ik maak me los en kijk hem aan. 'Maak je niet zo druk broer. Ik kan goed voor mezelf zorgen' 'Selena je ziet er niet uit. Je hebt wallen tot je knieën en rode ogen. Je haar zit als een vogelnest wat heb je gedaan' Ik loop naar een raam en sla mijn handen voor mijn mond. Ik zie er niet uit. Ik zucht, draai me om en begin te vertellen wat er allemaal gebeurt.

'Lieverd maak je niet meer druk om Melvin hij zit weer vast' Zegt Lotte en geeft me een kop thee. Ik glimlach naar haar. Stefan veegt een traan van mijn wang af. 'Ga door, je was dat je bij Kaj wakker werd' Ik sluit mijn ogen, haal diep adem en begin verder te vertellen. 'Hij maakt me wakker en zei dat over een half uur ofzo zijn ouders er zouden zijn en dat hij me wilde voorstellen als zijn vriendin. Ik kee-' 'Hebben jullie seks gehad?' Onderbreekt Stefan me. Ik schud mijn hoofd. 'Nee dat wil ik nog niet' Stefan knikt als teken dat ik door moet gaan.

'Ik keek Kaj raar aan want hij wilde me helemaal niet als vriendin. Alle puzzelstukjes vielen en het komt  er op neer dat Kaj me alleen maar voor seks wilt en niet als vriendin. Ik heb hem toen duidelijk gemaakt dat ik geen behoefte heb aan een vriendje door alle drama thuis' Ik stop even en slik. Stefan legt zijn hand op mijn been en geeft een kneepje in als teken dat het goed is.  'Hij werd boos en zei dat ik moest gaan. Ik zei "is dat je reactie op wat ik gezegd heb" Hij reageerde heel raar en zijn ouders mochten mij in een keer niet zien dus ik werd boos en zei dat hij niet wist wat er in mijn leven gebeurd en toen zei hij' Ik slik en er rolt een traan over mijn wang. ' "je bent aangerand door je broer is dat nou zo erg?" ' 'Nou ja!' Roept Lotte. 'Godverdomme!' Schreeuwt Stefan en staat op waardoor zijn stoel valt.

'Als hij nog een keer zoiets doet ik schiet hem door zijn kop'

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu