Chapter 46.

80 8 6
                                    

Selena
Ik pak Jai zijn hand en trek hem de trap op. Jai tilt me op en loopt mijn kamer in. We zakken op mijn bed en we beginnen weer met zoenen. De zoen is langzaam, maar heftig tegelijk. Jai maakt zich los. 'Ready?' Ik knik en druk mijn lippen weer op die van hem. Jai trek het shirt dat ik aan heb uit. Ik lig in mijn lingerie op bed. Jai trekt zijn joggingbroek uit en pakt mijn heupen. We drukken onze lippen weer op elkaar. Jai maakt mijn bh los en trekt mijn string uit. 'Selena, Ik hou van jou' Zegt Jai met de meest zwoele stem die ik ooit heb gehoord en ik kreun. Jai begint kusjes te geven van mijn buik naar mijn borsten en naar mijn nek. 'Jai ik hou ook van jou' Zeg ik en kreun wanneer hij in me gaat.

***

'Kaj!' Roep ik wanneer hij de woonkamer binnen komt. Ik spring van Jai zijn schoot en ren op hem af. Ik sla mijn armen om hem heen. 'Ook hallo Selena' Zegt Kaj lachend. Ik ben na dat bezoekje geweest dat we gepraat hebben elke dag langs geweest. Ook een paar keer met Jai. Kaj weet alles van mijn ontmaagding. Kaj was trots op me dat ik Jai zo snel vertrouwde. Kaj en ik hebben echt een broer zussen band gekregen. 'Hey broer' Zegt Jai en ze doen hun ding. Ik geef Kaj nog een knuffel. 'Ik ben zo blij dat je thuis bent' zeg ik. 'Weet je het zeker?' Vraagt Kaj grijnzend. Ik kijk hem niet begrijpend aan. 'Nu kunnen jullie twee niet je ding doen he' Ik rol met mijn ogen en sla hem speels op zijn borst. 'Kaj ben maar niet bang hoor. We gaan gewoon door, zelfs in jou bed' Zegt Jai. Ik schiet in de lach en knik. 'Oke deal bij deze' Zeg en knipoog naar Jai. 'Als jullie het alleen al proberen, ik maak jullie af' we lachen en gaan op de bank zitten.

'Over twee weken komt je moeder thuis! Zullen we iets doen?' Vraagt Kaj. Ik spring op. 'We gaan een vaatwasser kopen' Jai schiet in de lach. 'Dan hoef je nooit meer af te wassen' Roept hij zogenaamd enthousiast. Ik lach en knik te enthousiast. 'We gaan wel langs ene winkel als we zondag terug komen van RTL boulevard. 'Ja! Dat gaat I ze zo leuk vinden' Ik spring enthousiast door de kamer. 'Selena soms ben je net een klein kind' Zegt Jai zuchtend. 'Dan passen we perfect bij elkaar' Ik ga bij Jai op schoot zitten en druk een kus op zijn lippen. Kaj en Jai schudden lachend hun hoofd. Ik haal mijn schouders op en laat me naar achter op de bank vallen.

***

'Kom het begint' Roep ik en zet de tv harder. Ik kijk met de ouders van Kaj en Sanne naar RTL boulevard. Sanne en ik hebben vorige week goed gepraat. Sanne heeft nooit aan Kaj zijn kant gestaan, maar ze heeft me vergeven. Ik ga naast Sanne zitten en pak haar hand.

'Welkom terug bij RTL boulevard. We zijn hier met de jongens van B-brave die besloten hebben om tot na de zomervakantie een break te nemen. Vandaag zijn ze hier om het uit te leggen waarom ze de laatste tijd zo afwezig zijn' De jongens knikken en Jai begint te praten. 'Zoals jullie, Braviours, misschien wel gemerkt hebben zijn wij de laatste tijd veel afwezig op social media. Dat komt omdat er op dit moment veel in mijn en in Kaj zijn leven speelt. Op een negatieven manier. Ik heb een grote fout gemaakt waar ik nog elke dag spijt van heb' Jai stopt met praten en slikt. Er staan tranen in mijn ogen. Kaj slaat zijn arm om Jai en praat verder. 'Jai heeft er elke dag spijt van, maar dat laat zien hoe groot zijn hart is. We hebben allemaal gezegd dat het niet nodig is, maar dat is zijn gevoel natuurlijk' Kaj knikt naar Jai en Jai gaat verder. 'Veel fans weten het al omdat we het erg laten merken op straat en dat is dat ik een vriendin heb. Een deel van dit alles heeft met haar te maken. Kaj en zijn ouders hebben bij haar ingetrokken, ook zijn redenen. We hebben ons rust nodig en willen alles op een rijtje zetten. Natuurlijk balen we er van dat we jullie moeten teleurstellen, maar het is beter. Anders zouden wij niet 100% in ons werk steken terwijl dat wel de bedoeling is. We houden van jullie fans en zijn jullie ongelofelijk dankbaar' Jai sluit af en we zetten de tv af.

'Wat ben ik toch trots op ze'

VOTE AND COMMENT

Mijn telefoon leeft weer. YAAAS
Ik kan dus weer normaal uploaden en shit. Nou ik ga vandaag naar Amsterdam en Schiphol om Mn oom en tante op te halen!❤️❤️

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu