Chapter 19.

90 9 2
                                    

Mijn mond valt open. 'Wat?' Ik kijk naar Kaj die tegenover me zit. Hij grijnst. 'De reden vertellen Frans en Anna als ze er klaar voor zijn, Selena' Ik knik en kijk naar Kaj die nog steeds een vieze grijns op zijn gezicht heeft staan. Hij leunt naar voren en ik voel zijn hand op mijn been. Ik geef hem een blik van als hij nu zijn hand er niet af haalt heeft hij een probleem. Hij gaat iets naar boven en uit reflex geef ik hem een trap tegen zijn gedeelte. Kaj geeft een gil. Ik schiet in de lach. 'Kaj! Gedraag je' Roept mevrouw van der Voort. Ik leg mijn hand voor mijn mond en probeer te stoppen met lachen. Kaj kijkt me vervloekend aan. Ik haal mijn schouders op en wend mijn blik af. Ik proest het uit. 'Selena, ga anders even naar buiten om af te koelen' Ik knik, sta op en loop naar buiten.

Ik sta buiten en ril. Het is zo koud voor de tijd van het jaar. Het is rond tien uur denk ik en ik zie mensen over straat lopen die uitgaan. Wie gaat er nou uit op zondag avond? Ik begin te klapper tanden. Ik schop boos een steentje weg die voor me ligt. Kaj komt bij me wonen. Kan het nog erger?

'Hey beauty' Ik draai me om. Ik zie Jai staan en ga weer gelijk met mijn rug naar hem toe staan. Ik heb echt geen behoefte aan hem nu. 'Waarom doe je dit Selena?' Jai komt naast me staan. Ik heb overal kippenvel en ik klappertand nog steeds. 'Doe wat?' Vraag ik bot. 'Zo afstandelijk?' Ik zucht en draai mijn hoofd naar hem toe. 'Weet je waarom Jai, omdat het me nog steeds dwars zit van de trein. Dat je me steeds aanraakte en steeds zo klef deed. Voor mij was het aanranden en ik heb er een trauma aan opgelopen als mensen mij aanraken zonder dat ik het wilt. Je deed zo boos en bedreigde me met dat ik niet tegen je moest in vallen en dan doe je in een keer aardig? Alsof je om me geeft! Vind je het heel gek dat ik geen zin in je heb? Een eerste indruk heeft heel veel invloed op iemand en mijn eerste indruk om jou was slecht, heel slecht. Dat is niet iets wat zomaar over gaat'

En met die woorden loop in weer naar binnen.

___________________________
Heey!
Vinden jullie het nog leuk? Ik heb namelijk het idee dat het niet zo goed word ontvangen.. Laat alsjeblieft reacties achter en votes! 
Love❤️

Xx Emm

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu