Chapter 29.

76 8 1
                                    

Ik ga recht op staan. 'Gelukkig' 'wat gelukkig' Ik rol met mijn ogen. 'Dat ik je lang niet gezien heb' Vader komt naar me toe gelopen en grist het blikje bier uit mijn hand. 'Hey dat is van mij-' Hij legt een vinger op mijn mond. 'Jij mag helemaal niet drinken schatje. Dat is ongepast' Ik sla zijn hand van me af en loop de keuken uit. Iedereen staat er. Mama, Anna, Frank, Kaj en Sanne. 'Loop je nou weg?' 'Zie je toch' Roep ik bot. 'Waarom ga zo tegen me in?' Ik ga weer recht naar hem toe staan. 'Waarom niet?'

Vader komt dreigend op me afgelopen en heft zijn hand op. Sanne geeft een gil en mama schreeuw. Kaj springt samen met zijn vader op. Anna pakt mijn moeder vast. Voordat papa me kan slaan pak ik zijn arm heel rustig vast. 'Jij mag helemaal niet slaan schatje. Dat is ongepast' zeg ik op de zelfde tonen als mijn vader zei. Hij loopt rood aan en de aders bij zijn slaap  kloppen. Hij trilt en hij klemt zijn kaken op elkaar.'dat is vervelend he? Als iemand zo tegen je praat. Ja vind ik ook. Dat doe jij namelijk ook bij mij. Alleen jij slaat nog en ik niet. Want als ik dat doe ben ik dood' Dit is de eerste keer dat ik mijn vader aanspreek met jij en dat ik papa zeg inplaats van u en vader. Mij bevalt het. Hij geeft me een tik en loopt naar buiten met Frank achter zich aan. Ik sta schaapachtig te lachen. Kaj en Sanne trekken me mee naar boven.

We zijn op mijn kamer. 'Wat was dat? Ik dacht dat je een grapje maakte dat je vader je sloeg!' Roept Kaj. 'Zag ik er ik het restaurant uit alsof ik een grapje maakte Kaj? Nee' 'Wie slaat nou weer zijn kinderen' 'Nou mijn vader dus' Roep ik tegen hem. We staan tegen over elkaar. 'Selena rustig, Kaj is geschrokken' 'HA! Ik wist het wel. Ik wist dat je het voor hem op zou nemen. Ik wist het' 'waarom zou ik-' 'Je bent al bijna drie jaar fan van ze en ik vond het al raar dat je Kaj in een keer een klootzak vond' 'Selena ik-' 'Nee ik heb genoeg gehoord. Ga mijn kamer uit. Allebei!' Ze lopen allebei mijn kamer uit en ik plof op bed.

Ik druk mijn hoofd in mijn kussen en begin met uithalen te huilen. Alles van de afgelopen dagen komt er uit. Ik ben er klaar mee. Ik wil weg. Stoppen met school voor dit school jaar. Weg van alles en iedereen. Weg van alle problemen. Ik wil iemand die van me houdt, die me wilt beschermen, iemand die spijt heeft vaan fouten die die maakt. Die het beste wil. Waarom ken ik niemand? Ik ga op mijn rug liggen en denk aan mensen die zo kunnen zijn.
Stefan? Nee meeste dingen wel alleen ik heb echt geen zin in hem
Lotte? Nee ze is een goede schoonzus, maar dat is het dan ook.
Sanne? Nee die heeft toch alleen maar oog voor Kaj
Kaj? Nee geen denken aan.
Na tien minuten denken weet ik het.

Jai.

VOTE EN COMMENT

Wat denken jullie dat er gaat gebeuren? Ugh vandaag weer eerste school dag.
HARRY EN KENDALL ZIJN WEER AAN HET DATEN.
Ik vind het helemaal leuk! Hahaha sorry fangirl hierzo😊

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu