Chapter 3.

116 10 2
                                    

Ik kijk hem kwaad aan. Ik sla zijn hand weg. 'Don't touch me' sis ik. Hij grijnst en knipoogt. Ik rol met mijn ogen. 'Wat moet je?' 'Jou' Ik maak vuisten van mijn handen en klem mijn kaken op elkaar. Wat een vies ventje zeg. 'Walgelijk ben jij ugh' 'Let op je woorden meisje' Hij staat en grijnst nog een keer en gaat op een andere plek zitten. Hoe kunnen meiden fan van hem zijn of verliefd. Sanne kan over niemand anders praten dan Jai. Ik wil dat de fans van B-brave hem leren kennen. Je eerste vooroordeel is dat hij aardig is. We waren wel een beetje aan het flirten alleen nu is het echt zo'n fuckboy aan het worden. Ondanks dat hij er niet zo uit ziet. Zouden de andere jongens van B-brave weten hoe hij is? Hoe hij met meisjes oftewel mij omgaat? Ik sluit mijn ogen en val in slaap.

'hallo!' Ik schrik wakker. 'wat moet je' roep ik als ik Jai zie en spring op. 'Raak me niet aan' 'Ik wilde alleen zeggen dat we bij het laatste station zijn, Rotterdam centraal. Dus dat je uitmoet stappen' Hij kijkt me geïrriteerd aan. 'Ow sorry' Ik pak mijn rugzak en loop snel de trein uit en geef Jai nog een blik. Hij een knipoogt. Natuurlijk.

'Sel!' Ik kijk zoekend om me heen totdat ik donker bruine ogen kijk. Een witte glimlach en donkerblond haar. Stefan. 'Hey beauty' Zeg ik en omhels hem en geef hem een kus. Lotte geef ik een omhelzing. 'jeetje Stefan je hebt wel een beetje overdreven met hoe je er uitziet' Zeg na dat ik hem goed bekeken heb. Zijn haar los naar achter met gel, een witte geruiten bloes met licht blauwe strepen en een losse broek met gaten. 'Hoezo dat? ziet het er niet mooi uit?' Hij kijkt me twijfelend aan. "Gek! Je ziet er meer dan mooi uit' Hij schiet in de lach. 'Nou niet overdrijven zusje' Zegt hij grinnikend en trekt me in een knuffel. Ik begin ook te lachen. 'Schatjes, ik wil jullie broer en zussen ding niet verstoren, maar we moeten gaan anders redden we het niet om vanavond optijd te zijn' Stefan zucht. 'Jezus Lotte, een minuut maakt niks uit hoor' 'Stefan die vriendin van jou heeft gelijk. We moeten nog heel erg veel doen, ik moet nog douche, kleren uitzoeken, opmaken en we moeten nog eten dus let's go'

Ik stap in de auto en kijk Stefan aan die met zijn rug naar mij toe staat. Lotte kijkt vragend mijn kant op en knikt naar Stefan. Ik stap zuchtend uit. 'Wat is er honnepon?' vraag ik plagend. Stefan doet een stap opzij en ik kijk in heldergroene ogen die me boos aankijken. Jai.

'Wat is er nou weer' Roep ik verontwaardigd en sla met mijn armen. 'Je doet hele verkeerde dingen meid. Dit moet je niet bij mij doen.' De ogen van Jai staan donker. 'Selena wat heb je gedaan?' Stefan kijkt me verward en boos aan. 'Ja dat vraag ik me nou ook af, broer' Ik leg de nadruk op broer. Ik weet precies wat hij bedoelt. Jai die alles denkt te kunnen denkt dat ik een relatie heb met Stefan. Hij kijkt me vragend aan. 'Nou Jai wat is het probleem precies?'

Hij kijkt me verward aan, draait zich om en loopt weg.

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu