Chapter 14.

87 8 1
                                    

Ik stap uit de bus en loop richting de markthal van Rotterdam. Ik veeg de tranen van mijn wang af. 'Je bent aangerand door je broer is dat zo erg' De woorden van Kaj blijven door mijn hoofd spoken. Ik loop naar het Chinees kraampje en bestel noodles. Ik zoek een plekje en ga aan een twee persoons tafeltje zitten.

'Hey beauty' Ik kijk op. 'He Jai' Hij komt tegenover me zitten. Ik kijk naar mijn noodles waar ik nog niks van heb gegeten. Er valt een traan op mijn eten. 'Hey wat is er?' Ik schud mijn hoofd. 'Niks ik moet gaan' Zeg ik afwezig, pak mijn noodles en gooi ze in de prullenbak. Ik loop naar beneden en de markthal uit.

Ik begin te rennen en ren naar een parkje naast het centrum. Ik zak huilend op een bankje en sla mijn handen voor mijn gezicht. Waarom voel ik me zo gekwetst door Kaj. Hij verdient het niet. Met drank leek hij veel leuker. Ik moet me niet zo snel laten versieren door jongens.

Ik sta op als ik een hand op mijn rug voel. Ik kijk om naar degene die naast me kwam zitten. 'Jai' zeg ik opgelucht en ga weer zitten. Ik ga tegen Jai aanliggen en er rolt weer een traan over mijn wang. 'Hey beauty wat is er gebeurd?' Jai drukt een kus op mijn voorhoofd en ik ga recht zitten. 'Jai stop met zo aardig doen tegen me. Ik geloof er geen zak van dat je het meent' Jai kijkt me boos aan. 'Ga je me nog vertellen wat er is gebeurd?' 'Het gaat je niks aan wat Kaj gedaan heeft'

Pov Jai
Ik loop het hotel uit richting de markthal van Rotterdam. Ik kijk voor me en zie Selena lopen. Ze huilt. Ik versnel mijn pas en loop achter haar aan de markthal binnen.

'Jaaai!' Ik zucht en draai me om. Ik zet een fake smile op. 'Omg mogen we met je op de foto! We zijn zo fan van jullie en Jai je bent zo hot' Ik grinnik en pak haar telefoon. Ik maar een selfie met haar en nog met vijf andere meiden. 'Fijne dag nog meiden, ik moet gaan'

Ik draai me om en kijk zoekend om me heen. Ik zie een meisje bij de Chinees naar boven lopen die van achter veel op Selena lijkt. Ik loop naar boven en ga naast haar staan. 'Hey beauty' Ze kijkt op. 'He Jai' zegt ze zachtjes en kijkt naar haar noodles. Ik ga tegenover haar zitten. Er rolt een traan over haar wang. 'Hey wat is er' ze schud haar hoofd en staat op. 'Niks ik moet gaan' Ze staat op en pakt jaar noodles. Ik sta ook op en kijk hoe ze haar noodles weg gooit en de markthal uit loopt.

Ik pak mijn telefoon uit mijn zak die af gaat. Papa, ik zucht diep en neem op.
'Hey zoon waar ben je?'
'Sinds wanneer ben jij geïnteresseerd in mij? Wat moet je?' Ik loop ondertussen weer naar buiten.
'Heb je vannacht nog een lekkere chick gedaan? Heb je nog een chick die je mee naar huis wilt nemen?'
'Pap ik heb een meisje waar ik verliefd op ben, maar nooit dat ik haar meeneem maar ons. Als je haar ook met een vinger aanraakt he. Ze heeft al genoeg meegemaakt'
'Hoe heet ze? Voor en achternaam graag'

'Sterre, Sterre Marith Tapilatu'

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu