Chapter 59.

62 5 1
                                    

Ik stap onder de douche vandaan en pak een handdoek uit de kast. Terwijl ik mezelf afdroog loop ik naar de slaapkamer van Selena. Ze ligt nog te slapen. Vannacht hebben we nog thee gedronken en heb ik haar gekalmeerd. Vandaag gaan we langs bij haar moeder. Ik ben best bang om naar haar te gaan want we gaan haar vertellen dat Selena haar vader en haar broer om t leven zijn gekomen. 'Hè lieverd' Fluister ik en druk een kusje op haar kaak. Ze kreunt zachtjes. 'Wordt wakker lieverdje' Ze opent haar ogen en kijkt me vriendelijk aan. 'Hey' Glimlacht ze klein. 'He' Fluister ik en druk een kusje op haar voorhoofd. 'Hoe voel je je?' Vraag ik. Ik pak een onderbroek uit de kast en trek hem aan. 'Gaat wel. Ben bang voor mama's reactie' Zegt ze zacht. 'Ik ook' Ik zak bij haar op bed en aai over haar wang. Ze sluit haar ogen. 'Like that babe?' Selena knikt en ik aai met mijn vingers rustig naar haar nek. Ik draai rondjes en druk zachtjes mijn lippen op die van haar. Lustig gaat ze er in mee en grijpt naar mijn haren. Mijn hand die in haar nek ligt gaat naar haar heup en de andere naar haar boven been waar ik een klein kneusje in geef. Ik geef kleine kusjes naar Selena haar nek en zuig op het plekje waar ze kippenvel bij krijgt. Langzaam ga ik naar haaroor. 'It al gonna be oké hun' Ze knikt en ik sta op. Ze jammert wat mij laat grijnzen. 'Vanavond babe' Selena rolt met haar ogen. 'Don't call me like that Jai' Ik lach en loop naar de kast om mijn kleren te pakken. 'JAAAAI' Ik draai me verschrikt om als ik Selena mijn naam hoor gillen. Ik kijk haar vragend aan want ze zit met puppy ogen op bed. 'Wat?' Zeg ik zuchtend. 'Waarom altijd als jij seks wilt e n ik niet wilt hebben we uiteindelijk wel en andersom niet' Ik kijk haar verbaasd aan door haar woord keuzen. Ik grinnik. 'Ik zeg toch vanavond' Ze rolt met haar ogen en schreeuw een geïrriteerde oerkreet. Ik grinnik waardoor ik een kussen tegen mn hoofd krijg. Ik begin nu te lachen en kijk Selena aan. Ze rolt met haar ogen en gooit kwaad haar handen in de lucht. Ik hou het niet meer en proest het uit. Ik sla mijn armen om mijn buik en klap naar voren. Gierend val ik op de grond. 'Aaah' Roep ik wanneer ik een lichaam op me voel. 'Jai stop alsjeblieft, dit voelt ongemakkelijk' Ik grinnik nog na en pak haar heupen vast. Ik lig op mijn rug op de grond en Selena zit bij mijn kruis. Ze bukt naar voren en fluister: 'Are you sure you don't want it papi?' Ze drukt haar heupen meer naar beneden en schuurt tegen me aan. Een onverwachtse kreun verlaat mijn mond. 'I know that you would like it' Zegt ze grijnzend en voert het tempo op. Ik kreun nog een keer en knijp in haar heupen. Wanneer Selena ook kreunt hou ik het niet meer en til haar op. Ik gooi haar het bed op en begin lustig te zoenen.

Zenuwachtig zit selena op het raam van de auto. We staan in op de boot naar Texel en het regent super hard buiten. 'Kan die verdomde boot niet opschieten! Het duurt een eeuwigheid man' Vloekt Selena. Ik pak haar handen vast. 'Ze zijn helemaal klam' Ik schrik wanneer ze in huilen uitbarst. 'Selena!' Ik stap uit de auto en ren anar haar deur. Ik trek die open en maak haar gordel los. Ze stort zich in mijn armen en begint met uithalen ze huilen. Ik sla mijn armen stevig  haar heen en voel de regen in mijn trui lopen. Het regent zo hard dat het net lijkt alsof je onder de douche staat. 'Jai, ik ben zi ba-ang' Ik verstak mijn grip nog meer. 'We komen hier samen uit' Zeg ik twijfelend. Hoe gaan wij dit tegen haar moeder vertellen? 'We vertellen gewoon dat ze zelfmoord hebben gepleegd. Is deels waar' Ze knikt. 'Ik kan dit niet voor haar achterhouden alleen ik kan nooit de waarheid zeggen tegen haar' Ik pak haar hand en maak de auto weer open. 'Ik snap je. Ga nu verdomme in de auto zitten want ik wil niet dat je ziek wordt' Ze glimlacht klein en drukt een klein kusje op mijn lippen. Ik geef een kneepje in haar heup en stap zelf ook de auto in.

Opweg naar haar moeder.

Heey,
Ik heb heeel veel hoofdstukken vooruit gewerkt, maar nu moet ik dus weer gaan schrijven. Vind ik helemaal niet erg, maar ik heb t dus heel erg druk met school. Ik zal zo veel mogelijk uploaden. I promise❤️❤️

Xx Emm

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu