Chapter 55.

62 7 4
                                    

Pov Selena
'Doe het. NU!' Roept Jai. Ik kijk Melvin smekend aan. Hij pakt Jai vast en sleurt hem een kamer in. Nee. Dit kan niet. Ik wil achter hem aanrennen, maar wordt vastgepakt door mijn vader. 'Neee! Laat me los. Laat me naar Jai. Neeeee!' Huil ik. 'Dit kan niet! Dit kunnen jullie niet doen. Stop alsjeblieft' Ik zak op mijn knieën en huil met uithalen. 'Hij zal het niet overleven, hij zal dood gaan' Snik ik. Ik voel twee handen op mijn schouder en zie Anna. Ik spring op. 'Hoe durf je! Je eigen huis! Je laat de broer van je zoon vermoord worden door zijn vader' Ik hoor een kreet. 'JAI!' Roep ik. Hij begint te gillen. 'Jaaai' Ik ren naar het geluid. Ik trap de deur door en zie Melvin en mijn vader met een zweep staan. Ik kijk de kamer rond en zie tafels met messen, hamers, zwepen, pistolen. Ik pak een zweep zonder bij na te denken en haal uit teken de nek van Melvin. De tweede bewegen is tegen het hoofd van mijn vader. Ze vallen schreeuwend op de grond. Ik breng ze naar de twee touwen naast Jai en bind ze vast.

'Jai' Ik ren naar Jai en maak hem los. Zijn hele buik zit onder sneeën. Ik begin te huilen en pak Jai vast. 'Jai omg, sorry' Jai slaat zijn armen om me heen en ik hoor hem huilen. 'Ga terug naar de woonkamer. Ik-Ik maak dit wel af' Zeg ik en Jai kijkt betwijfelend. 'Ik blijf hier' Zegt hij vast besloten. 'Ik weet niet-' 'Ik blijf' Ik knik, sluit mijn ogen en haal diep adem. De tranen veeg ik weg en draai me terug naar Melvin en Vader. 'Hadden jullie ooit gedacht dat ik een eind zou maken aan jullie leven in plaats van jullie mijn leven?' Ik pak een pistool en haal hem over. 'He geef antwoord' Roep ik. Ze zeggen niks en kreunen alleen van de pijn. Ik schiet in hun benen. 'Selena!' Roept Jai. 'Antwoord me!' Roep ik harder. Mijn vader begint te praten. 'Selena, het spijt me. Ik weet dat ik geen goede vader ben, maar dit kunnen je niet doen. Je kan niet je broer en vader vermóórden. Selena ik hou van je' Ik rol met mijn ogen. 'Dat was geen antwoord' Zeg ik en slik. Een seconden later heb ik hem in zijn hart geschoten.

'Niet verwacht he Mellie? Dat je kleine, bange zusje je zou vermoorden?' Hij schud zijn hoofd en er rolt een traan over zijn wang. 'Waarom huil je Melvin? Bang?' Hij knikt. 'Ik werd bedreigd. Door papa. Ik moest het doen. Alles wat ik tegen zei, tegen je gedaan heb. Moest-' 'MELVIN! Hou die praatjes voor jezelf. We geloven je niet' Zegt Jai en pakt het pistool van mij. 'Selena sluit je ogen' Fluistert hij. Ik draai me om en een paar seconden hoor ik een knal en een pijnlijke kreet. 'Deze is voor wat je Selena hebt aangedaan' Ik hoor nog een knal en daarna is het doodstil in de kamer. Letterlijk dóód stil. Ik draai me om en kijk naar een huilende Jai. 'Ik heb iemand vermoord' Zegt hij. 'Jai dit is het beste. Niemand zal het weten' Hij knikt. 'Ik kan mijn vader niks doen' Ik knik. 'Wil je dat ik?' Hij kijkt me twijfelend aan. 'Die blik van net' Zegt hij gebroken. 'De blik van mijn vader en Melvin waren het zelfde. Denk aan wat hij jou, mij en honderden andere meisjes heeft aangedaan' Hij knikt.

'Doe het'

________________________
Jeetje, dit was een heftig hoofdstuk. Wat vonden jullie er van? Hope You guys liked it a little bit😊

XxEmm
❤️

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu