Chapter 35.

72 8 3
                                    

'Selena maak je niet te mooi' Roept Jai vanuit de kamer. 'Hoezo?' 'Omdat iedereen dan achter je aan gaat en dat mag niet want je bent van mij' Ik lach en draai mijn mascara dicht. Alleen nog rode lippenstift. 'Selena?' 'Hm?' 'Waarom ben je zo mooi?' Vraagt Jai als hij de kamer in komt lopen. 'Jai slijmbal' Grijns ik en loop naar hem toe. 'Wel of geen rode lippenstift?' 'Wel, maar voordat je het opdoet moet ik nog iets doen' Voordat ik besef wat hij heeft gezegd drukt hij zijn lippen op die van mij.

~•~

We lopen hand in hand het restaurant uit. 'Het was echt lekker' Jai knikt in stemmend. 'Oké je mag tussen twee dingen kiezen' Zegt Jai. Ik kijk hem aan. 'We gaan uit' Ik trek een vies gezicht en Jai schiet in de lach. 'Of?' Vraag ik. 'We gaan netflixen' Ik grijns 'Netflix' We lopen naar het hotel.

'Ugh ik ben gesloopt' Roep ik en laat me op het bed vallen. 'Wil je mijn hakken uit doen?' Jai lacht en trekt ze uit. Hij komt weer boven me hangen en drukt een kusje op mijn lippen. Ik glimlach. 'Vind je het goed als ik even ga douche? Ik voel je echt vies' Zeg ik. Jai knikt en rolt van me af. 'Ga je gang girl' Ik sta op en ga voor Jai staan. Ik sta met mijn handen naar voren en doe ze open en dicht als teken dat hij iets moet geven. 'Wat?' Roept hij. 'Shirt, nu' Grijns ik en hij trek zijn shirt uit. Ik wil hem pakken maar hij trekt hem weg. 'He!' Roep ik. 'Ik wil er iets voor terug Selena' Zegt hij serieus. Ik lach. 'Wat?' 'Verzin maar iets' Ik grijns en pak zijn shirt. 'Tot zo mysterieboy' Zeg ik en loop de badkamer in.

Ik trek mijn string aan en Jai zijn shirt. Ik doe korte sokken aan en draai mijn haar in een knot. Jai zijn shirt valt net over mijn billen. Ik knoop hem op tot mijn middel en loop de kamer in. 'Hey you' Jai legt zijn telefoon weg en bekijkt me van top tot teen. Hij doet het zonder schaamte. 'Turn around Babe' Ik doe wat hij zegt en draai om. 'Fuck' hoor ik Jai zeggen. Ik draai me om. 'Wat?' Jai bijt op zijn lip en laat zich achterover vallen. 'Selena je bent zo perfect' Ik grijns en loop naar hem toe. 'Ik doe hem wel normaal als je het niet erg vindt want anders gaat hij kapot' Hij knikt en slaat zijn arm om me heen.

Jai drukt een kusje in mijn nek en ik pak zijn laptop. Er zit geen code op en ik bekijk zijn achtergrond. Jai en ik. 'Huh? Van wanneer is deze foto?' 'Het feestje in Rotterdam van dat weekend' Ik sta lachend op de foto en Jai heeft zijn armen om me heen. Ik hou een flesje bier vast en Jai ook. Jai lacht in mijn nek en ik hem mijn arm voor zijn hoofd om zijn nek geslagen. 'Deze is echt leuk' Fluister ik. 'Toen besefte ik dat ik echt van je hield Selena en dat ik je altijd zal beschermen, of je me nou haat of niet' Ik pak zijn hand. 'Jai ik hou van je' Ik druk een kusje op zijn hand.

'Ik ook van jou Selena'

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu