Chapter 48.

68 7 3
                                    

We hangen de laatste slingers op en zetten de laatste dingen klaar. We hebben een spandoek met "welkom thuis Sylvia" er op. Anna heeft die gemaakt met een paar vriendinnen van mama. Ik ren de keuken in en uit zonder iets te pakken, naar de tuin om te kijken of er iemand is. Dat is onzin want iedereen is binnen maar ik laat mezelf geloven dat er iemand is. Ik ren de gang in en weer naar de keuken. 'Sel, wat doe je?' Vraagt Jai en hij pakt mijn arm. Ik haal mijn schouders haastig op. 'Ik ben zenuwachtig' Jai leg zijn hand op mijn wang. 'Het komt goed, je hoeft niet zenuwachtig te zijn' Glimlacht hij. Ik pak zijn hand van mijn wang en druk er een kusje op. 'Ik hou van je' Zeg ik en loop daarna weer de kamer binnen.

Na 10 minuten wachten horen we de deur open gaan. Ik haast me naar de gang. 'Mam!' Roep ik en loop naar haar toe. Ze heeft een bloedlip en een rode plek op haar wang. 'Wat is er gebeurt?' Roep ik in paniek. Ze zegt niks en kijkt voor zich uit. Haar ogen staan bang. 'Mam' fluister ik. 'Wie heeft dit gedaan' Ze schud haar hoofd en loopt om me heen de kamer binnen. Iedereen lacht en applaudisseert, maar stopt wanneer ze mama zien. Ik loop verslagen de kamer binnen en Jai kijkt me geschrokken aan. Ik haal mijn schouders op. 'Ik denk dat het verstandig is als iedereen naar huis gaat en Sylvia rustig bij kan komen' Zegt Frank en iedereen knikt. Alle vrienden lopen naar buiten en wensen mama beterschap. Frank komt naar ons toe gelopen met Anna en Kaj achter zich aan. 'Wij gaan naar ons oude huis om de laatste spullen naar de stort te brengen' Zegt Frank en zijn ogen staan donker. Ik besef dat ik nog steeds niet weet waarom ze hier wonen, maar dat komt wel. 'Wij gaan' Zegt Anna met een trilling in haar stem. Kaj kijkt ons niet aan en loopt de kamer uit. Ik ga voor de gang deur staan en hoor ze praten. 'Dit ging te ver Frank. We moeten hem zeggen dat we het doen, anders raken Selena en Jai ook in gevaar' 'Anna dat kunnen we niet maken, we kunnen Melvin ndjeir dmekdk' Het laatste hoor ik niet omdat ze naar buiten lopen. Jai en ik in gevaar? Melvin? Wat is dit?

'Mam!' Zeg ik boos. Dit is de eerste keer dat ik tegen baar uitval en ze schrikt. 'Wat houd je voor me achter?' Jai gebaart dat ik stil moet zijn, maar ik negeer hem. Mama kijkt me aan zonder een emotie op haar gezicht. 'Hallo?! Ik praat tegen je? Hoor je me niet?' Ze zegt nog steeds niks. Dit maakt me gek. 'Mam, ik weet dat je iets voor me achter houd. Hoezo als Frank en Anna iets doen doen ze iets met Melvin? En waarom als ze dat niet doen zijn Jai en ik in gevaar?' Ze staat op en kijkt me angstig aan. 'Ik ga douche' Zegt ze zacht. Ik kreun geïrriteerd en sla mijn handen in de lucht. Jai pakt ze vast en zegt dat ik het moet laten. 'Met jou valt echt niet te praten' Mompel ik en trek me uit Jai zijn greep.

'Selena, wat was dat?'

VOTE AND COMMENT LUVS

IS IT LOVE? • Jai Wowor fanfictie || @EmmaleroyxWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu