[27] . " Zaynin Tarina "

2.4K 202 115
                                    

[[ a/n: salut! ça va? uus luku¡ yasssssssss!!!:) ]]

N a u t t i k a a   R a k k a a t ✔️

[ muokattu 12.12.2016 ]
Sanoja; 1876✔️

Feeling so pro in here☕️

++++

"Haluatko maitoa tai sokeria?" Sara kysyi huokaisten, kun käveli kahvipannu kädessään ruokapöydän ääreen, jonka yksissä pyöreistä tuoleista istui ihka oikea Zayn Malik. Sara ei vieläkään voinut uskoa, että hän oli päästänyt tuon petturin sisälle Louisin omistamaan taloon, mutta toisaalta hän halusi palavasti tietää totuuden miksi Zaynin ja Louisin välit olivat mitä olivat.

"Ei kiitos, tykkään juoda kahvini mustana", Zayn totesi hymyillen ja nosti valkoisen kahvikuppinsa ilmaan, kun Sara kaatoi siihen höyryävän kuumaa nestettä huultaan purren. Kaadettuaan itselleenkin hieman kahvia, Sara istui alas pöydän ääreen ja katseli tuota mustahiuksista miestä mielenkiinnolla.

"Nyt, saat luvan selittää. Sinulla ei ole paljoa aikaa", Sara totesi kylmästi, puhaltaen kerran kahvikuppiinsa ennen kuin otti siitä pienen hörppäyksen. Zayn nyökkäsi ujosti hymyillen ja katseli hetken kahvikuppiaan, ennen kuin sanoja alkoi tulemaan ulos hänen suustaan.

"En tiedä mitä Louis on sinulle kertonut, mutta sen lupaan, että puhun nyt ainoastaan totta. Minulla ei ole mitään syytä valehdella, sillä haluan oikeasti veljeni takaisin ja samoin tutustua sinuun." Sara katsoi yhä kaukaisesti tuota tuntematonta miestä, jonka kasvot hän oli oppinut tuntemaan ainoastaan aviomiehensä vihamiehenä. Siitä oli hyvin vaikea enää nousta mihinkään arvoon Saran silmissä.

"Itse asiassa hän ei ole kertonut muuta kuin sen, että riitanne alkoi silloin kun lähdit bändistä", Sara sanoi ja pyöritteli kahvikuppia käsissään, sulkien hetkeksi silmänsä, kun tunsi muutaman vahvan potkun kasvanutta vatsaansa vasten. Hänen ja Louisin pieni onnenkääre oli näköjään päättänyt herätä, ja alkaa potkimaan äitiään kuin jalkapalloa.

"Oletko kunnossa? Näytät voivan huonosti?" Zayn kysyi huolestuneena, Saran avatessa silmänsä ja katsoessa tuon ruskeita silmiä yllättyneenä.

"Ai, olen! Vauva vain potkii, mutta nyt ole kiltti ja kerro asiasi loppuun", Sara sanoi, Zaynin nyökätessä ja jatkaessa puhettaan.

"Sinä varmasi tiedät sen, että olimme Louisin kanssa tosi läheisiä silloin kun olin vielä bändissä. Olimme kuin paita ja peppu, ihan sama mitä ne Larry-shippaajat ikinä haluavatkaan sanoa. Sitten, kun ilmoitin pojille lähteväni bändistä, Louis otti sen kuin puukon iskun sydämeen. Hänen mielestään lähtemiselläni petin myös hänet, jättäen ainoastaan oikean nuolen hänen sydämeensä. Siihen aikaan Louisilla ei pyyhkinyt hyvin. Eleanorin kanssa oli hirveästi ongelmia, samoin hän oli henkisesti aivan puhki, eikä meistä kukaan tuntunut ymmärtävän häntä. Hän aloitti tupakan polton, ja poltti aktiivisesti joka päivä ainakin askillisen sitä. Tiedän, että hän lopetti sen sinun tapaamisesi jälkeen, mutta silti. Hän näki lähtöni petoksena, ja kamalana pelkuruutena kun jätin parhaan ystäväni roikkumaan yksin kallion kielekkeen reunalle, jonka pohjalla häntä odotti masennus ja lopulta itsemurha." Saran huulet olivat hennosti raolla, kun hän katsoi kuinka Zayn kertoi asioita Louisista, joita Sara ei ollut tiennyt. Kyllä hän sen oli tiennyt, että Louisilla oli ollut ongelmia Eleanorin ja henkisen terveyden kanssa, mutta ei hän sitä tiennyt että Louis oli lopettanut tupakoinnin vasta hänet tavatessaan. Sara luuli miehen jo lopettaneen polttamisen monia kuukausia ennen hänen tapaamistaan. Silti, saattoi hyvin myös olla, että Zayn keksi nämä kaikki asiat vain tuosta kieroutuneesta päästään, yrittäen päästä livahtamaan Saran myötätuntoiseen sydämeen.

Uskomaton ☓ L.W.TWhere stories live. Discover now