[16] . " Mikä Harrylla On? "

2.1K 168 74
                                    

[ muokattu ] - sanoja: 1097

»I choose you. And I'll choose you, over and over and over. Without pause, without a doubt, in a heartbeat. I'll keep choosing you.»

Oli olemassa luultavasti noin sata parempaa tapaa kertoa ystävilleen, perheelleen ja sukulaisilleen, että oli odotti lasta super julkkiksen kanssa, mutta tietenkin Sara ja Louis olivat päätyneet hulluimpaan tapaan. Se oli heidän tapansa hoitaa asiat.

Sara katsoi itseään makuuhuoneen kokovartalopeilistä ja laittoi juuri korviinsa korvakoruja, jotka sopisivat hyvin yhteen Louisin hänelle antaman syntymäpäivälahja korun kanssa, joka roikkui hänen kaulassaan. Sara oli kihartanut hiukset ja meikannut hyvin kevyen meikin itselleen, samoin vaatteiden suhteen. Hän oli etsinyt kaappinsa pohjalta kaikista eniten vatsaa peittävän mekon, joka oli musta iltapuku, joka loppui juuri vähän ennen polvia. Mekossa oli sydämenmuotoinen kaula-aukko ja sitä koristi takaa pieni ja elegantti rusetti, joka piti selän kohdalla olevan halkeaman kiinni. Sara ei uskaltanut laittaa korkokenkiä, joten hän päätyi mustiin ballerinoihin. Ihan sama mitä hänen äitinsä sanoisi noista kengistä, Sara halusi pitää mikä hänestä tuntui mukavalta päällä.

"Soitin juuri Harrylle, ne tulee tähän sillä autolla viiden minuutin päästä ja-...", Sara kääntyi katsomaan taakseen, kun kuuli tutun Doncasterin murteen takaansa. Louis seisoi ovensuulla, hyvin komeana noin hiukset ylös laitettuna ja musta iltapuku päällään. Hän näytti syötävän hyvältä. Louis piteli iPhonea kädessään ja katsoi huulet raollaan Saraa, joka punastui.

"Näytät niin kauniilta, kulta", Louis tokeni tuijotuksestaan ja käveli hitaasti Saran luo, joka piti katseensa Louisin sinisissä ja lempeissä silmissä. Louis asetti kätensä Saran vyötäisille ja katsoi tuota kuin hän olisi ainut ihminen koko maapallolla.

"Samat sanat, herra komeus itsessään", Sara naurahti ja irrottautui Louisin otteesta, ottaen sängyltä vielä punaisen huulipunan käsiinsä ja alkoi levittämään sitä huulilleen. Louis vain virnisti ja nipisti eteenpäin nojautuvan tyttönstä takapuolta, saaden tytön parahtamaan.

"Louis!" Sara parahti ja kääntyi torumaan tuota pientä pervoa takanaan, mutta ennen kuin hän ehti tehdä mitään, Louis veti tytön suudelmaan. Hän kielensä työntyi Saran suuhun ja sai tuon voihkaisemaan. Kirottu Louis ja hänen niksinsä.

"Älä ikinä enää yritä paeta minun suudelmaa", Louis virnisti ja Sara läpsäytti häntä leikkisästi käteen. Louis vain alkoi nauramaan täydellistä nauruaan ja lopulta Sara yhtyi siihen, vaikka halusi kuinka paljon olla Louisia vastaan. Siitä oli viime kuukausien aikana tullut mahdotonta hänelle.

"Onneksi tämä mekko peittää vielä tähän mennessä meidän pikku ihmeen", Sara sanoi hymyillen, kun katsoi vielä viimeisen kerran vatsaansa peilistä, jota ei edes tuntunut huomaavan mekon läpi, sillä se ei ollut niin kireä vatsan kohdalta.

"Näytät silti niin kauniilta, ja pian meidän ei enää tarvitse peitellä sitä", Louis hymyili, kun he kävelivät alakertaan laittamaan kenkiä, paitsi Sara jolla olivat ihka uudet ballerinat jo jaloissaan.

"Muuten, tajusin juuri, ettei me olla edes kerrottu olevamme pian naimisissa", Sara totesi, kun Louis veti siistit juhlakengät jalkaansa. Louis otti Saran puhelimen ja laittoi sen oman puvuntakkinsa taskuun, niinkuin omansakin.

"Kai me sitten kerromme senkin siihen samaan syssyyn", Louis kohautti olkiaan ja Sara nyökkäsi. Ei heidän ollut enää mitään järkeä salata avioliittoaan, kun tämä raskauskin tulisi pian ilmi.

Uskomaton ☓ L.W.TTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang