062 | Louis ja Katy Perry

2.4K 186 62
                                    

Sara olisi voinut lyödä vetoa siitä, että ei ollut olemassa pervompaa ihmistä kuin Louis. Se ei vain olisi mahdollista, ei sitten mitenkään.

Tälläkin hetkellä Sara makasi pehmeiden lakanoiden keskellä, lusikka-asennossa Louisin kanssa, miehen pidellessä tyttöä lähellään ja antaessa vahvojen ja tatuoitujen käsiensä silittää tytön kohonnutta vatsaa. Sara hymyili ja haukotteli hyvin äänekkäästi, tuntien Louisin liikkuvan takanaan.

Ei mennyt sekuntiakaan, kun Sara tunsi kuumat ja kosteat huulet kaulallaan. Sara sulki silmänsä hymyillen ja kikatti, kun tunsi Louisin kuuman hengityksen korvassaan.

"Huomenta, prinsessa", Louis kuiskasi ja veti tytön aivan kiinni itseensä. He eivät sitten yhtään olleet lemmenkipeitä...

"Huomenta, komistus", Sara vastasi ja sulki silmänsä, yrittäen nukkua vielä jonkin aikaa, mutta Louisin käsien vaeltelu tytön vartalolla häiritsi häntä liikaa.

Oliko tuon pervon aivan pakko? Sara ajatteli salaisen hymyn kera.

"Herra, voisitko kenties lopettaa tuon kähmimisen? Tässä yrittää väsynyt prinsessa nukkua", Sara sanoi hyvin käheällä äänellä, mutta kuuli vain hennon naurahduksen takaansa.

"Voisiko neito olla vähemmän seksikkäämpi, niin ei tarvitsisi kähmiä sinua koko ajan?" Louis sanoi ja Sara tiesi miehen virnistävän kuin hullu.

"Ai olen minä seksikäs, vai? Ja minä, kun luulin asuvani seksijumalan kanssa", Sara naurahti. Louis hymähti ja hellensi hieman otettaan Sarasta.

"No totta on tuokin, mutta pikemminkin olen sellainen seksikäs Rooman keisari", Louis virnisti ja Sara naurahti. Oli tuollakin pokkaa.

"Hah! Niin varmaan!" Sara naurahti ja veti pehmeää tyynyä lähemmäs kasvojaan, yrittäen haudata koko päänsä siihen.

Hetken aikaa oli aivan hiljaista, kunnes Sara parahti tuntiessaan kylmät kädet rinnoillaan, käsien puristaessa hänen rintojaan hellästi.

Louis sinä pieni pervo, Sara ajatteli nyt jo leikkisällä mielellä.

"Louis! Mitä sinä teet?" Sara huudahti, mutta hiljentyi, kun Louis taas puristi hänen rintojaan.

"Onko se totta, että naisilla kasvaa rinnat raskauden aikana?" Louis kysyi, ja hänen äänessään kuului selvä uteliaisuus ja hämmennys.

Saraa se nauratti ja hän kääntyi kohtaamaan taivaansiniset silmät, jotka melkein hohtivat kirkkaassa auringonvalossa.

"Et voi olla tosissasi?" Sara nauroi ja Louis pudisti päätään. Voi luoja.

"Onko se totta?" Louis virnisti ja katsoi Saran vihreitä silmiä, jotka tuntuivat saavan hänet transsiin joka kerta, kun hän niihin katsoi. Sitä rakkaus Louisille tuotti, vaikka ei hän siitä valittanut.

"On... mutta tuskin ne miksikään meloneiksi muuttuvat, jos sinä siitä unelmoit", Sara nauroi ja nousi ylös sängyltä, jättäen häntä tarkasti katsovan Louisin makaamaan sängylle. Sara haukotteli ja katsahti ulos ikkunasta ja huomasi ulkona puita paiskaavan kaatosateen.

"En minä nyt sitä odottanutkaan... Ne vaan tuntuivat isommilta", Louis myönsi viattomasti ja nousi sängylle istumaan, antaen peiton valahtaa päältään, paljasten hänen tatuoidun rintansa.

"Voi luoja, ja minä menin sinun kanssasi naimisiin!" Sara nauroi ja otti lattialta Louisin mustan t-paidan, jonka hän sitten veti päälleen.

Vatsan kohdalla jäi pieni kohoama. Sara hymyili ja kohotti hieman paidan helmaa, katsoen vatsaansa kokovartalopeilistä, joka oli heidän makuuhuoneensa nurkassa.

Uskomaton ☓ L.W.TWhere stories live. Discover now