[21] . " Itkevä Tuuli ja Ongelma Z "

2.1K 182 140
                                    

[ muokattu 9.10.2016 ]
sanoja - 1363👌🏻

—//•\\—

    Sara ei enää tiennyt oliko tämä sittenkään ollut niin hyvä idea kutsua Tuuli kahville, varsinkin näin julkiselle paikalle keskustelemaan jostakin niin kevyestä asiasta kuin pettämisestä. Hän katsoi hermostuneena kassalle, Oliverin kanssa nauravaa Tuulia, mutustellen samalla pieniä palasia muffinistaan, joka oli taivaallisen hyvää.

Tuuli kääntyi kohtaamaan Saran vihreät silmät ja lähti kävelemään tuon pöytää kohti, kahvikuppi kädessä ja toisessa pieni juustokakun palanen. Hän hymyili leveästi Saralle, joka yritti esittää tietämätöntä tästä Tuulin ja Harryn jutusta.

Ehkä Tuuli ei huomaisi...

"Moikka! Pitkästä aikaa! Hirveä ruuhka tähän aikaan aamupäivästä!" Tuuli nauroi ja asetti ostoksensa pyöreälle pöydälle, ennen kuin kahmaisi ylös nousseen Saran tiukkaan halaukseen. Sara halasi tyttöä takaisin ja haistoi tutun Victoria's Secret -hajuveden, vieläpä juuri sen tietyn pullon. Love Spell.

"Moi! Ai jaa, kun me tulimme Louisin kanssa tänne, ruuhkaa ei ollut melkein ollenkaan", Sara hymyili ja istui takaisin alas mukavalle tuolilleen, katsoen kun Tuuli otti aurinkolasit pois päästään ja näki nuo ehkä hieman punertavat silmät, jotka yleensä olivat aivan kirkkaan siniset. Oliko hän itkenyt?

"Muuten onnea siitä vauvasta! Olen niin onnellinen puolestanne!" Tuuli sanoi hymyillen ja Sara vain kiitti ja hymyili. Pian kuitenkin Saran oli pakko kysyä mikä hänen ystäväänsä vaivasi, vaikka hän saattoi tietää jo vastauksen.

"Onko kaikki hyvin?" Sara kysyi, pidellen kuuma kahvikuppia käsissään ja katseli huolestuneena ystäväänsä. Hän melkein hetkeksi unohti koko Tarry sotkun.

Tuuli nosti katseensa kakkupalasta, jota hän oli tökkinyt lusikallaan ja pakotti yhden hänen uskottavista tekohymyistä kasvoilleen.

"On, vallan hyvin!" Tuuli huudahti naurahtaen, mutta Sara näki kivun välähtävän ystävänsä silmissä.

"Ei ole, älä valehtele minulle Tuuli. Tiedät, että näen milloin valehtelet", Sara sanoi ehkä liian tuimalla äänellä, mutta hän ei voinut mitään kuvalle päässään, jossa Harry itki sydäntään ulos, sillä välin kun Tuuli suuteli toisia miehiä.

"M-Meillä oli vaan pieni riita Harryn kanssa ajomatkalla tänne", Tuuli sai sanottua, nyyhkyttäen sen jälkeen surullisena. Sara kaiveli laukustaan yhden nenäliinan ja ojensi sen nyyhkyttävälle tytölle edessään. Tuuli kiitti hymyillen nenäliinasta ja pyyhki sitten silmiensä alusia. Hän näytti siltä, kuin ei olisi nukkunut ainakaan kolmeen päivään kunnolla.

"Mistä?" Sara ei voinut hillitä kieltään ja katsoi nyt vihreillä silmillään hyvin tarkasti Tuulia, joka yritti välttää tytön katsekontakti yrityksiä.

"Yhdestä ihan tyhmästä jutusta..." Tuuli sanoi ja hänen ilmeensä muuttui surullisesta vielä surullisemmaksi. Sara halusi halata ystävänsä surun pois, mutta ei millään saanut itkevää Harrya pois mielestään. Saattoihan Tuuli esittääkin.

"Ole kiltti ja kerro minulle, niin voin auttaa", Sara hymyili ja Tuuli pudisti päätään naurahtaen.

"Haluaisin Sara, mutta en tiedä kannattaako minun jakaa Harryn ja minun keskenäisiä asioita kanssasi ja-..." Tuuli nyyhkytti, mutta Sara keskeytti hänet törkeästi.

Uskomaton ☓ L.W.THikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin