061 | Harry, Tuuli ja alkoholi

2.3K 186 60
                                    

"Ei vitsi, tämä oli hyvää!" Sara huokaisi vatsa aivan täynnä ja valahti melkein tuoliltaan alas.

Louis naurahti ja laski tyhjän viinilasinsa pöydälle. Harry ja Tuuli vain istuivat aivan yhtä täyden oloisina pöydässä ja katselivat toisiaan vähän väliä flirttailevasti.

"Niin oli! Olisipa tuo ruoka muuttunut vain ihmiseksi, niin olisin voinut mennä sen kanssa naimisiin", Tuuli sanoi ja Louis, että Sara purskahtivat nauruun. Harry katsoi leikkisästi Tuulia ja asetti kätensä tuon tuolin takamukselle.

"Eli ruoka menee minun ohi? Nyt olen kateellinen!" Harry sanoi nauraen ja Louis, että Sara yrittivät pidätellä nauruaan. Sara oli hyvin väsynyt ja ehkä kävi hieman ylikierroksilla, ja Louis kyllä huomasi sen.

"Voi ei! Onko pikku Hazza nyt mustasukkainen minusta?" Tuuli kikatti hieman huppelissa, kun kaksi tarjoilijaa tuli hakemaan tyhjät lautasemme.

Harry ja Tuuli näes olivat juoneet viiniä ihan reilulla kädellä, vaikka Louis oli juonut vain yhden lasillisen. Hän oli selvästi tämän illan kuski.

"Olen, mutta tuo ruoka ei varmasti vedä vertoja minun petitaidoilleni...", Harry sanoi viettelevästi ja nojautui suutelemaan Tuulia.

He jo melkein aloittivat tosi kiihkeän kuhertelu-kohtauksen, kunnes Louis ja Sara yskäisivät yhteen ääneen, saaden kiimaisen pariskunnan huomion siirtymään heihin.

"Otetaanko jälkiruokaa?" Louis kysyi, vierellään tarjoilijat, jotka juuri ojensivat heille ruokalistoja jo toistamiseen.

Sara kiitti tarjoilijaa listasta ja alkoi heti etsimään sopivaa herkkua itselleen. Raskauden yksi sivuvaikutus tuntui olevan se, että herkut maistuivat kahta kauheammin. Tosin, kun Sarasta oli kyse, ne maistuivat muutenkin...

"JOO!" Tuuli ja Harry huudahtivat kuin pikkulapset ja kiittivät tarjoilijoita listoistaan.

Sen jälkeen he kaikki alkoivat etsimään itselleen jotakin hyvää suuta makeuttamaan.

"Mitä sinä otat?" Louis kuiskasi Saralle, joka hymyili osoittaen suklaakakun kuvaa listalta. Louis hymyili ja kuiskasi taas tytön korvaan.

"Käykö sinulle, jos syön samasta?"

"Riippuu miten paljon herra ajatteli syödä, koska minulla tekee tuota ihan sikana mieli."

"Paljon."

"Kai sinä tajuat, että yrität viedä raskaana olevalta naiselta suklaabrownien?"

"Jep, mutta rakastat minua sen verran, että annat minun syödä samasta."

"Totta, oi ihana munapääni!"

Juuri, kun Louis oli vastaamaisillaan, tarjoilijat tulivat takaisin, katsoen heitä odottavasti.

"Juu, tuollainen sulkaakakkubrownie kahdelle yhteiseksi", Sara hymyili tarjoilijalle, joka kiitti ja otti Saran tarjoaman listan käsiinsä.

Louis pelkäsi, että Harryllä menisi ikuisuus tilatessa tilattavansa, sillä hän puhui muutenkin jo hitaasti, mutta auta armias, kun hän sattui vielä kaiken lisäksi olemaan humalassa...

"Meille samanalainen!" Harry huudahti vähän turhan kovaa, saaden vihaisia katseita viereisistä pöydistä. Louis naurahti ja samoin Sara. Humalainen Harry ja Tuuli olivat jotakin aivan muuta.

Tarjoilija lähti hieman huvittuneen näköisenä pois, listoja käsissään kantaen, ja katosi pian keittiön puolelle. Sara nosti haukotellessaan vasemman kätensä suunsa peitoksi ja se oli virhe, sillä juuri silloin Tuuli tajusi tytön käden nimettömässä kimaltelevan sormuksen. Tuuli tietenkin teki siitä maailman suurimman jutun.

Uskomaton ☓ L.W.TOn viuen les histories. Descobreix ara