[20] . " Totuus Tai Ei Mitään "

2.4K 196 125
                                    

[ muokattu 4.12.2016 ] - sanoja: 1080

Nauttikaa♡

—♡—

    Yleensä silloin, kun Louis piti saada ylös sängystä näin aikaisin aamulla siitä syntyi vuosisadan pahin sota, mutta tänään se osoittautui hyvin helpoksi. Sara sai unisen miehensä ylös heidän taivaallisen pehmeästä sängystään samaan aikaan, kun hän itsekin heräsi. Tosin, olihan hänen pitänyt lahjoa tuo likaisen mielen omaava mies yhteisellä aamusuihkulla, mutta ei Sara siitä valittanutkaan.

Kello oli varttia vaille kymmenen, kun he vihdoin pääsivät höyryisestä kylpyhuoneesta pois, Saran kaulaa koristaen punaiset rakkaudenpuremat. Pitihän se arvata, aina kun he menivät Louisin kanssa yhdessä suihkuun tuo ei pystynyt pitämään käsiään erossa Sarasta, ja sitten näin tapahtui.

"Kiitos herraseni. Nyt minun pitää laittaa kaulaankiin meikkivoidetta", Sara marisi samalla, kun hän käveli pyyhe tiukasti märän vartalonsa ympärille kiedottuna heidän makuuhuoneeseensa etsimään jotain päälle pantavaa. Louis seurasi takana, pyyhe roikkuen vyötäröllä ja hiukset aivan litimärkinä, koristaen noita virnuilevia kasvoja.

"Ole hyvä rouvaseni. Laitathan ne punaiset rintaliivit tänään päälle?" Louis uteli, kun hänen tuleva vaimonsa antoi pyyhkeen tippua lattialle, paljastaen tuon kauniin vartalon. Sara katsahti Louisia hymyillen ja avasi valkoisen lipaston ylimmän vetolaatikon ja otti sieltä esiin kirkkaan punaiset pitsirintaliivit, jotka tietenkin sattuivat olemaan PushUp-rintaliivit.

"Tarkoititko näitä?" Sara kiusasi miestään, joka ei tiennyt kumpaa katsoa. Tuota alastonta prinsessaansa vai noita jumalattoman seksikkäitä rintaliivejä, joita hän heilutteli ilmassa kikattaen.

"Juuri noita." Louis melkein kuuli epätoivon äänessään ja Sara nauroi, laittaen samalla rintaliivit päälleen ja samoin punaiset alushousut. Louis vain katsoi kuinka alushousujen resorit istuivat kuin tehdyt Saran kurvikkailla lanteilla ja nuo rintaliivit juuri ja juuri pitivät hänen yllättävän isot rintansa sisällä.

"Hei! Nyt voin laittaa päälleni sen ihka uuden punaisen t-paidan, kun minulla on tämän väriset rintaliivit!" Sara huudahti ja kaivoi vaatekaapista punaisen t-paidan, jonka sitten veti päänsä yli hymyillen.

Louis hymyili ja antoi myös pyyhkeensä tippua maahan ja veti sitten mustat Calvin Klein bokserit takapuolensa peitoksi. Vielä mustat pillifarkut, valkoinen t-paita jossa oli kirjailua ja ruudulliset sukat. Kun Louis kääntyi katsomaan oliko Sara jo valmis, niin hemmetti, tietenkin hän oli laittanut ylleen nuo mustat ja tiukat farkut, jotka korostivat hänen takapuoltaan kivasti.

"Menen meikkaamaan, koska pitää peittää nämä rakkautesi merkit", Sara kikatti ja nousi varpaidensa varaan, antaen Louisille nopeasti suukon poskelle.

"Entä jos jätät ne peittämättä..." Louis kuiskasi Saran korvaan ja jatkoi, "Sitten kaikki muut miehet tietäisivät sinun kuuluvan vain minulle."

"Koska Louis, en halua antaa Niallille syytä kiusata meitä enää yhtään enempää...Sitä paitsi, kyllä ne muut miehet ottavat askeleen kauemmas, kun näkevät tämän sormessani", Sara sanoi ja kohotti vasenta kättään, jossa kimalteli tuo sydämenmuotoinen vihkisormus.

"Ja myös tämä saattaa vaikuttaa asiaan..." Sara hymyili ja asetti kätensä pienen vauvamahansa päälle, jolloin Louis ei voinut muuta kuin hymyillä.

"Hyvä on, menen sillä välin tekemään aamupalaa", Louis kuiskasi ja näykkäisi leikkisästi Saran korvanlehteä, saaden tytöltä kikatuksen vastaukseksi.

Juuri, kun Sara oli lähtemäisillään makuuhuoneesta, hän tunsi Louisin antavan leikkisän läpsäisyn hänen takapuolelleen.

"Louis!" Sara punastui ja Louis vain virnisti.

Uskomaton ☓ L.W.TDonde viven las historias. Descúbrelo ahora