16-Gece Yarısı Sürprizi

4.7K 387 115
                                    

Medya: unutursak kalbimiz kurusun.

İyi okumalar ♡

(Ani bir kararla bölüm adını değiştirdim görmezden gelin kjsdhkgjhsıu)  

◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆  

Sessizlik.

Sehun tanışma yemeğinde Lee Taemin ve Wu Baekhyun arasındaki sessizliğin sonsuza dek süreceğini düşündü bir an. Taemin gergince şefin pişirdiklerini yoğun bakışlar altında yerken Jongin köftesine yumulmuş en sevdiği yemeğin tadını çıkarıyordu. Ona soran olursa Sehun'un pişirdiği her yemek onun en sevdiği yemekti.

Baekhyun dirseklerini masaya dayayıp bardağından bir yudum su içti ve boğazını temizledi hafifçe. Bu ufak ses Taemin'i oturduğu sandalyede sıçratmıştı.

"Ee Lee Taemin? Beğendin mi yemekleri?"

Taemin ne diyeceğini bilemez halde Jongin'e baktı fakat Jongin hala ağzına köfte ve salata tıkıştırıyordu. Kaç gündür yemek yemiyordu bu çocuk?

"Elbette efendim. Kendisine bahsetmiştim Şef Oh'un büyük hayranıyım ve 2 senedir de mutfağını takip ediyorum. Yaptığı her yemek gibi bu da harikaydı."

Bu iltifat, alışkın olsa da Sehun'u gülümsetmişti. Baekhyun ise ağzı iyi laf yapıyor diye düşündü.

"Öyle, eli lezzetlidir. Öğrenci olduğumuz yıllarda elimi hep onunla aynı havluya silerdim lezzeti bana da bulaşsın diye. Ama şans işte, ben hazır pilavı bile ısıtamam. Okulun nasıl gidiyor peki?"

"Şimdilik çok rahat ama güz döneminin sonunda staja başlamam gerek. Bunun için şimdiden birçok şirket, restoran ve otelle görüşmeye çalışıyorum ama öğrenci sayısı çok fazla. Staj bulmak da zorlaşıyor haliyle."

Sehun ağzını silerek konuya müdahil oldu hemen.

"Staj zamanın geldiğinde mutlaka bana haber ver, sana yardımcı olurum. Bizim otelde olmasa bile tanıdığım çok fazla şef ve restoran sahibi var. Derslerin iyi olduğu müddetçe dert etme bunu."

Taemin sohbet ilerledikçe rahatlayıp açılıyordu. Baekhyun zannettiği gibi korkunç biri değildi. Sadece ufak gözleri direkt olarak ona baktığı zaman biraz ürpertici oluyordu.

"Zeki birine benziyorsun. Yakışıklısın da. Kız arkadaşın var mı?"

Masadaki herkesin unuttuğu şey Baekhyun'un kurnaz bir tilki olduğuydu. Sorunun cevabını merak eden Sehun keyifle sandalyesinde geriye yaslanıp salatası boğazında kalan zayıf oğlanı izledi. Jongin de köftesini bırakıp Taemin'e odaklanmıştı. Kedi kulakları dıyacaklarının merakıyla titreşip duruyordu.

Taemin peçetesiyle ağzını silip doğrudan Baekhyun'a baktı.

"Nişanlıyım."

Herkesin aksesuar sandığı yüzüğü yüz hizasına getirerek gülümsedi.

"Nişanlı mısın? Vay canına erken değil mi?"

"Hayır hayır. Okul bitince evleneceğiz. O yüzden şimdilik nişanlıyız."

Lee Taemin Baekhyun'un gözüne girmiş ve kalbini fethetmişti. Sehun ise içten içe bunu duyunca rahatlamış ve niyeyse Taemin'in tabağına biraz fazla tatlı koymuştu. Jongin'in bunu kıskanmamasını umarak tabakları servis etti.

Tatlılar bitip herkes salona geçtiğinde Taemin ellerini yıkamak için lavaboya gitmişti. O odadan ayrılır ayrılmaz Baekhyun Sehun'a döndü.

Hello Kitty//SekaiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora